0

Б ило каквото било – кака се омъжи. При това два пъти. За един и същи мъж. А докато шумът около тази приказка в бяло не е приключил, нека да се разходим назад във времето, за да видим с какво Бен Афлек превъзхожда останалите мъже в живота на Джей Ло.

Сделка или не

№1 е кубинецът Оджани Ноа по пътя на живота си. По време на запознанството им той работи като сервитьор. Няколко месеца по-късно двамата вече са женени. Певицата прави всичко, за да накара съпруга си да се чувства комфортно до нея: след сватбата тя го назначава за управител на едно от своите заведения, за да се издигне бързо нагоре по кариерната стълбица. След шест месеца обаче Оджани е уволнен без обяснение. А след още шест месеца става ясно, че двамата са се разделили. Оджани не е готов да се раздели със своята касичка и завежда дело срещу Дженифър Лопес с иск за пет милиона долара. Този конфликт не може да бъде разрешен по приятелски начин. Затова адвокатите на актрисата чрез съда доказват незаконността на действията на Ноа. Брачният договор, който съпрузите сключили, предвижда забрана за всякакви публикации или бележки за живота на актрисата извън снимачната площадка. Лопес печели делото, като плаща само малка компенсация на бившия си мъж. Скоро след това изгрява звездата на рапъра Пъф Деди (Шон Комбс). От тази връзка остава бисерът, че дупето на Дженифър е „произведение на изкуството”. Но до същински брак не се стига. Сватбата се отлага, след като е задържан и обвинен за незаконно притежание на оръжие и кражба на чуждо имущество. А до тези обвинения пък се стига след престрелка, в която Шон Комбс участва.

Покана за танц

Вторият официален съпруг на певицата е Крис Джъд, известен танцьор и хореограф. На сватбената церемония присъстват около двеста гости, предимно роднини и близки приятели на младоженците. Този брак също не продължава дълго. След развода Крис Джъд вече е с около 15 милиона долара по-богат.

Почти веднага след развода певицата започва връзка с Бен Афлек, актьор, сценарист и режисьор. През 2002 г. влюбените говорят за годежа си и определят деня на сватбата. Феновете ги наричат най-красивата двойка в Холивуд и не могат да се наситят на връзката им. По подобие на холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, наречени „Бранджелина”, Бен Афлек и Дженифър Лопес стават „Бенифър”. Въпреки това само няколко дни преди тържеството двойката прекъсва отношенията си.

Женени, с деца

През 2004 г. Лопес се жени повторно. Този път нейният избраник е Марк Антъни, певец и композитор. Техният съюз е най-дълъг - около седем години. През това време се раждат две деца. Но и на този брак не му е писано да просъществува, „докато смъртта ги раздели”. Марк Антъни и Дженифър Лопес започват да намекват за намерението си да се разведат през 2011 г., но официално се развеждат едва три години по-късно.

След време Лопес казва, че се е омъжила за Антъни, защото по това време е смятала, че им е писано да прекарат живота си заедно. А когато я питат какво се е объркало в брака й, Лопес казва, че е стигнала до точката, в която е осъзнала, че връзката не работи за нея или Антъни. „Голяма част от това е поверително, но в същото време просто стигате до осъзнаване като „Това не е най-добрият вариант за всички нас“ и ето до какво се свежда. И когато имате деца, трябва да мислите за това“, каза Лопес. „Не става въпрос само за вас, а и за тях. Аз исках възможно най-добрата ситуация за всички нас и мисля, че Марк искаше същото." Лопес нарича развода най-трудното решение в живота си. Въпреки това тя казва, че това е най-доброто решение, което са могли да вземат за семейството си.

Следват връзки на Джей Ло с танцьора Каспър Смарт и с бейзболния играч Алекс Родригес, с когото се сгодяват през 2019 г., а се разделят през 2021 г.

Събраха се

17 години, откакто Лопес и Афлек са развалили годежа си, в медийното пространство гръмва новината за събирането на „Бенифър”. Двамата поддържат интрига известно време, след което на рождения си ден Дженифър официално потвърждава верността на слуховете, като публикува съвместна романтична снимка с Бен в Instagram. Папараците също получават шанс да заснемат цяла поредица от ефектни кадри на двойката на борда на яхтата. Днес те са женени, а интригата вече е докога.

На 53 тя изглежда най-много на 33

На 24 юли тя направи 53 години, но никой не би й ги дал. На лицето й няма нито една бръчка, а еластичната кожа и фигурата на Дженифър Лопес ви карат да се замислите за тайните на нейната младост. Има няколко факта, които ще ви помогнат да разберете как звездата поддържа такъв външен вид: тя не пуши и не пие; избягва яркото слънце; яде само здравословна храна; използва натурална козметика и води активен начин на живот. Всекидневните планове на Джейн не включват точен график за спорт, но тя обича да бяга, да кара колело, да практикува йога и да танцува.

Дженифър Лопес не развали фигурата си и когато стана майка чак на тридесет и осем години. Синът на Дженифър Лопес – Макс, се роди няколко минути по-късно от близначката си Ема. Звездата криеше бременността си до последно, като не искаше да споделя радостта си с другите.

Кръвта вода не става

Дженифър е родена и израснала в Бронкс, в онези години доста криминален район на Ню Йорк. Родителите й са пуерторикански имигранти. Баща й, Дейвид Лопес, първо работи като застрахователен агент, а след това започва работа като програмист в малка компания. Майка й, Гуадалупе Родригес, се занимава с домакинството и отглежда три дъщери (Джен има по-голяма сестра, Лесли, и по-малка, Линда).

Горещият пуерторикански темперамент и вродената артистичност се проявяват у Джей в ранна детска възраст: тя не може да седи неподвижно нито за секунда, пее нещо през цялото време, танцува, облича се в роклите на майка си и обича да бъде в светлината на прожекторите. За да насочат енергията й в правилната посока, родителите й водят петгодишната си дъщеря на танцово студио. Успоредно с това Джей учи вокали и участва в детски представления, а когато влиза в католическо училище за момичета, тя става солистка на хора там.

В юношеството към нейните хобита се добавят гимнастика, тенис и лека атлетика. Дженифър многократно става победител в състезания по бягане, а също така е част от училищния отбор по софтбол. Но пеенето и танците остават приоритет за нея и след участието й в снимките на филма „Моето малко момиче“ (1986), където на тийнейджърката е поверено да играе малък епизод, тя вече не се съмнява, че скоро ще стане екранна звезда.

Родителите й имат съвсем различно мнение по този въпрос - те виждат дъщеря си като адвокат и настояват тя да влезе в колежа „Барух“. След един семестър там обаче тя заявява, че е категорична в избора си да стане филмова актриса и няма да се раздели с мечтата си. Избухва страшен скандал, след което е принудена да напусне къщата на баща си и да се премести в апартамент под наем в Манхатън.