0

Б ившите мъже на фолкзвездата Преслава са направили бебета на нейни колежки от чалгата, както и на известни моделки, показа проучване на „Телеграф“.

Звездите се оказаха оплетени в сложни любовни многоъгълници, които донякъде опитахме да разплетем. Повод за това даде една от годениците на Благо Джизъса - манекенката Куини Алис, която тази седмица изненадващо обяви, че чака дете в края на лятото, а таткото някога е спал с пайнерката.

Диамант

Куини Алис е в напреднала бременност и това стана ясно, след като красавицата качи в мрежата професионален кадър, на който позира, прегърнала коремчето си. Под снимката написа: “Където започва животът и любовта никога не свършва”. Красавицата успешно прикриваше, че ще става майка, до последния момент, като умело подбираше пози за снимка или дрехи, под които това да не личи. Интересен факт е кой е таткото на бебето. Това е варненският бизнесмен Недко Радков, по-известен като Недко Сланината, който е бивша половинка на поп-фолк звездата Преслава. Двамата изживяха кратка, но бурна любов. Заради връзката им Радков на няколко пъти се размина с бой на публично място от другия мъж в сърцето на Преслава по онова време - Бирмата, който му се закани да стои далеч от нея, ако не иска неприятности. Недко и Куини са заедно от доста години, а заради него тя се премести да живее във Варна. Само преди броени дни моделката обяви в мрежата, че двамата вече са сгодени, като постна годежен пръстен с огромен диамант върху букет от червени рози, а под нея написа Yess - „да“. Тук историята се заплита още повече, защото преди да се сгоди за Недко, Куини беше сгодена и за Благой Георгиев. Красавицата и футболистът имаха авантюра, но той я заряза, когато срещна рускинята Есмер. Дълго време след това й бяха приписвани всякакви връзки, като една от тях беше с богатия наследник Вълчо Арабаджиев.

Тайнство

Преслава пък роди дете на Павел, който имаше отношения с днес популярната певица Ария и дълга, бурна връзка с плеймейтката Златка Райкова. Двамата дори сключиха брак пред Бога само пред близки приятели. За брак между Русата Златка и Лазаров свидетелстват снимки от венчавката им. Които през 2011 г. самата плеймейтка разпространява в социалната мрежа. Те все още се водят съпрузи и за да могат отново да встъпят в съюз с друга половинка, трябва да разтрогнат светото тайнство на венчанието, което според запознати в църквата ставало трудно. Според мълвата именно това е причината Преси да не може да направи църковна венчавка с таткото на дъщеря си. От своя страна Златка пък избра да роди дете на Джизъса, който преди нея има брак с Есмер и Христина, от които има деца. Сред бившите на футболиста са моделката Куини Алис и певицата Лияна.

Пик

Интересна е връзката на Преслава с Петко Димитров, както и неговата с Мария Игнатова и, разбира се, настоящата му половинка танцьорката Яна. Димитрова роди на бившия на Преслава и Мария Игнатова две деца и с днешна дата имат перфектно семейство. Бившата половинка на Петко - Мария Игнатова, така и не направи баща Рачков, с когото имаха дълга връзка, но понастоящем е щастлива обвързана с новата любов в живота - Ивайло Цветков-Нойзи. Певицата Биляна също има две деца от бивша половинка на Преслава - Асен. Той е с нея в пика на кариерата й, когато издава най-големите си хитове. После се разделят и той прибира в обятията си нейната колежка.

Дубай

Ексинфлуенсърката и певица Палома съвсем наскоро роди дете на бившия съпруг на водещата Гери от „Огледала“ - Георги Конов. Той е бивш мъж на починалата преди година и половина бивша водеща на предаването "Огледала" Гергана Гочева, която смени фамилията си на Конова. Палома е забременяла около 10 месеца след кончината на младата Гери, която загуби битката с рака едва на 38 години. Красивата бивша тв звезда издъхна на 26 декември 2020 г. Двамата имат три момиченца. Георги е сред най-младите бизнес консултанти в световна компания в сферата на банковото дело и живее в Дубай.

Моделката Дениз Хайрула пък открадна бившия мъж на певицата Дебора. Стоян има дете от певицата, но след няколко тежки публични скандала двамата се разделиха, а в медийното пространство тръгна мълвата, че моделката вече е бременна от него.

Нарциса

Дъщерята на един от родните подземни босове от миналото Нарциса – Мартина, роди от бившия на Ария и Александра Арабаджиева. Мартина и Стайко се запознават, след като богатият наследник преживява дълга и много емоционална връзка с бившата на Павел. По това време той е във връзка с милионерската наследница Александра Арабаджиева, двамата правят красива и луксозна сватба, а след това се ражда и дъщеря им. Това не е причина Стайко да остане до жена си и той я оставя, за да изживее любовта си с Ария.

Светлана Гущерова пък роди дете на бившия на Мара Отварачката. Младият Гущеров се ожени за певицата със скромен ритуал в деня на рождения й ден. Според Мария фаталната дата винаги й носела успех, но в брака й с богатия наследник не й провървя. Така и не успяха да реализират плажната сватба, за която двамата мечтаели. Нейната близка приятелка плеймейтката Светлана й го взе буквално под носа. Така русото изкушение стана булка на бившия на Отварачката и му роди три деца.

Вафлата

Певицата Галена също създаде семейство с бившата половинка на своя колежка. Настоящият й съпруг е бивш мъж на певицата Деси Слава. Галин Вафлата се ожени за Деси през 2005 , но бракът им не просъществува дълго. Според клюката Галена откраднала вафления бос от колежката си. Според Деси Слава обаче това не било така - двамата с Галин вече били разведени, когато той се запознал с Галя. “Галена не ми е взимала мъжа! Ние с него се бяхме развели, когато те са се запознали“, категорична е изпълнителката на „Бели нощи“. По думите й бракът с Галин бил някаква грешка и нещо много прибързано. Осъзнали, че не са правилните хора един за друг, просто взели решение да се разделят. Галена обаче откри своята половинка в лицето на бившия на Деси и двамата и до днес са заедно и имат двама синове.

Певицата Емилия роди две деца на бившия на колежката си Анелия - Коко Динев. Тази история дълго време обикаля медийното пространство.

Макариев цяла година живял със съпруга и любовница

Луиза Григорова роди от бившия на Елена Петрова. Както е известно, заради любовната си афера с Макариев къдрокосият секссимвол Елена Петрова сложи край на брака си с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. По онова време Мартин все още бил женен за първата си съпруга. Към любовния четириъгълник се включила и Луиза Григорова и той се превърнал в многоъгълник. Бившият модел хлътнала до уши по режисьора. В продължение на цяла година тя делила Мартин с бившата му жена и колежката си Елена Петрова. Младата актриса първа предложила брак на Макариев. Още не живеели заедно, когато в 3 часа през нощта тя му казала, че иска да се оженят, а той се съгласил. Двамата нямали търпение да бъдат семейство. Те се врекоха във вечна вярност през юни в курорта Лозенец. Булката взе фамилията на мъжа си и вече се казва Луиза Григорова-Макариев и има един наследник.

Партньорките в живота си размениха и Димитъp Paчĸoв и Eвтим Mилoшeв. Πpoдyцeнтът имa дeтe oт бившaтa жeнa и мaйĸa нa cинa нa aĸтьopa.

Ники Михайлов - татко по заместване

Сагата Валери Божинов - Алисия, Николета и Ники Михайлов дълго занимаваш публичното пространство. Николета и Ники Михайлов имаха бурна връзка, но след раздялата си с вратаря тя набързо се събра с бившия на Алисия - Валери Божинов. Алисия пък е бивша съпруга на Божинов и му роди дете през 2007 г., но точно заради Николета отношенията им приключиха с чутовен скандал. Лозанова съблазни Валери и той позорно заряза Алисия с дете на ръце. От своя страна Ники Михайлов не закъсня и обяви връзката си с певицата и бивша половинка на Божинката, като така се превърна в татко по заместване на сина му. Кой на кого първи отмъква половинката, не е ясно. Ясно е само, че след едно дете и две сватби заедно Валери и Николета сложиха край на връзката си, а малко по-късно Михайлов прибра отново Николета. “Връзката ни е съдба”, каза тогава вратарят. Двамата отново се събраха след края на предишните си връзки. Известно време двамата криеха, че помежду им пак е пламнала любовта. Но тъй като са популярни личности, връзката им не успя да остане в тайна и бързо плъзнаха догадки и слухове за отношенията им. Николета Лозанова сама реши да вдигне завесата около личния си живот и започна да загатва с различни кадри в социалните мрежи, че в живота й има мъж. На една от първите снимки, които показа, се вижда нейната ръка и тази на мъж с татуировка и надпис Love. Футболните запалянковци веднага заподозряха, че става въпрос за Ники Михайлов, който има точно такъв татус. Тогава двойката запази мълчание, но не за дълго.