0

Г юлдем Джан, майката на красавеца Джан Яман, който от две години живее в Италия, сподели скръбна вест в социалните мрежи. Тя е опечалена заради смъртта на любимата котка, която нейният син поверил на грижите й, заминавайки за Италия. Гюлдем публикува снимки на животинчето, заради което е потънала в печал, придружени от следното съобщение: „Не знам как да кажа сбогом на реликвата на моя син, любовта на баща му, моята красива дъщеря с очи като мъниста. Моята първа болка е в очите... Бях много щастлива с теб всеки момент, ти обичаше толкова много, беше обичана толкова много. Сбогом, мое красиво момиче…”

Известният актьор Джан Яман, който предпочете Италия пред Турция, е много активен и има много почитатели там. Освен че е популярно рекламно лице на редица продукти, той се занимава и с много социално отговорни проекти и привлича вниманието с публикациите си в социалните мрежи. Младоликата му майка цъфти, когато е до него, и от снимките, които публикува, си личи, че са си много близки и разстоянията не ги делят.

В родината си известният турски актьор за последно изигра главната роля на героя Йозгур в романтичния сериал „Господин Грешка“ / Bay Yanlış през 2020 г., където си партнираше с Йозге Гюрел. След това реши да разшири хоризонта си и да се пробва и в международни проекти.

Тази година Джан Яман има планирани и важни снимки в още един нов италиански приключенски сериал - „Сандокан“, в който актьорът ще играе главната роля на пирата.