0

В окалистката на „Ку-Ку бенд” Цветелина Грахич била брутално изритана от Слави Трифонов преди няколко години, става ясно от нейно интервю за NOVA.
“Уволнението ми ме срина, години наред не спирах да плача, това призна в интервюто си певицата.

Тя разказва своята версия за отношенията си със Слави Трифонов и групата, както и за работата си с Николай Пашев, който беше продуцент и на трагично загиналия певец Денис Теофиков.

„Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без конкретна причина. Голямото овикване започна след един концерт, на който обърках две фрази от „Притури се планината”. Но на сцената аз веднага се усетих и поправих грешката си, така че никой не я забеляза”, разказа Грахич.

Тя отказа да сподели какво е чула по свой адрес с обяснението: „Това си е моята болка, моята история”.

Със сълзи на очи певицата призна, че е преживяла много тежко уволнението си. „Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех. Живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент. Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола”, призна певицата.Тя е категорична, че никога не се е възползвала от това, че шеф ѝ е бил Слави Трифонов, „както много хора правеха и продължават да правят”.

„Усещах напрежение през последните си няколко години в „Ку-Ку бенд”. Не знам защо виждаха в мен, че искам да вървя солово. Моят приятел е ром и смятам, че и това допринесе за всичко случило се”, откровена бе Грахич.. И допълни, че има съмнения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, но отказа да спомене конкретно име.