0

Ж ената-балон Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, претърпя инцидент. Тотално обезобразена от пластични операции, на които не им се вижда края, преди дни тя е експлодирала. Вследствие на това едната й гърда вече не е с размера на другата.

Всичко започва на 21 години, когато блогърката решава, че не харесва начина, по който изглежда. Дъщеря на духовник, тя започва с лека корекция на устните. По-късно процедурите стават все по-сериозни и посещенията при козметик зачестяват. Скоро Мария Магдалена буквално става зависима от операциите, започвайки напълно да прекроява тялото си. Сега тя има огромни задни части, тясна талия и най-големите гръдни импланти в САЩ.

Авария

В пика на всички манипулации Магдалена заприлича на надуваема кукла, а феновете все се притесняваха да не се пръсне. Случи се точно това.

В социалните мрежи дъщерята на свещеника публикува покъртителна снимка, на която аха да се разплаче. На нея се вижда деформирания й бюст. Последва „успокоение“, че скоро ще си върне бомбите в предишния им вид. Под снимката обаче заваляха коментари, в които последователи на блогърката я призовават да „пръсне“ и другата си гърда, защото изглежда много по-естетично с този размер.

Критики

„Не слагайте импланти“, „С вашия бюст изглеждате много по-добре, отколкото с изкуствен“, „Не очаквах да видя Мария Магдалена в този вид“, „Защо ти е всичко това? Без импланти и филъри си много по-красива“, „Помисли си и не пъхай нищо в гърдите си“, „Спри да се обезобразяваш“, призовават интернет потребители.

„Да, момчета, сега гърдите ми изглеждат така. За мен е необичайно да виждам естествените си размери“, отговаря жената-балон, явно пренебрегвайки жените, които я критикуват за уродливата й външност.

Преди... и сега

 Преди... и сега
Instagram