0

Ф аталната топмоделка Цеци Красимирова вече е улегнала бизнесдама. Тя изгря на корицата на ноемврийския брой на списание DIVA, където разказва за новите си проекти.

Последният от тях е свързан с фармацевтичната и козметична компания „Арцема“. „Направих я, тъй като вече натрупах доста години опит при производството на растителни торове. Лабораторните изследвания и анализи показваха, че съставката Си Би Ди решава сериозни проблеми. Пуснах на пазара тествани и висококачествени продукти с високо съдържание на Си Би Ди – за облекчаване на менструалните болки, при затруднения със съня, за стимулиране на растежа на косата. Други ще съдействат за еластичността и блясъка на лицето. До четири-пет месеца ще са на пазара и ще може да се поръчват от цяла Европа. Стартираме с кампания в социалните мрежи и в уебсайта ни“, споделя Цеци Красимирова.

Не така словоохотлива е тя за татусите, с които е нашарена. За нея те са нещо много лично. „Правила съм ги винаги така, че да носят важни послания“, разказва пред списание DIVA Цеци Красимирова. Любими са й Богът на дясната ръка и Самураят върху гърба“.

Топмоделката, която на 42 години е във впечатляваща форма, продължава да играе хора с българския ансамбъл в Барселона. Няма национален празник, на който тя да не тропне ръченица, накипрена в носия.