0

Ч анта тип “лодка” е основният фаворит в тазгодишните пролетни колекции. Елегантната и семпла извивка, провокираща носталгия към миналото, ще триумфира отново в различните стилове. От познатата класика, облечена в черен цвят, до нови, различни и дръзки модели ще се появят в гардеробите на дамите, стремящи се към запомняща се и красива визия.

Лукс

Ако искате да разпръснете усещането за лукс и висока класа, част сте от бизнес средите или пък не бихте направили компромис с вида си - то вашата чанта задължително трябва да е подчинена на водещата тъмна палитра и изчистена визия. Дръжката при тези модели обикновено не се регулира, като този малък детайл придава нотка строгост. Липсата на прави линии е достатъчна, за да направи аксесоара апетитен за окото. Неслучайно повечето дизайнери не залагат на обем и декорация като външни ципове, катарами, нашивки и други, а избират водещ в избора на купувачите да бъде любимият цвят. Това налага богато разнообразие, като най-хитови са червената, кафявата и бялата гама. Търсени са зелено, лилаво, синьо и жълто. Любопитна подробност е, че комбинации в това отношение не се наблюдават.

Класиката винаги е правилен избор.

 Класиката винаги е правилен избор.

Акцент

Част от чантите се отличават с по-сложен дизайн. Представителките на екстравагантния стил ще имат възможността да закупят своето ново бижу - от кожа, велур или плат. Търсени ще са познатите като чанта тип “лодка” с ръб. Т.е. има шест ъгъла, симетрично очертаващи популярната за сезона форма. Една от характеристиките им е твърдостта, при други се наблюдава мека, но украсена основа - покупката е въпрос на личен избор, провокиран от търсенето на качество и комфорт.

Обикновено става дума за миникапси или камъни, които ще бъдат сред изискванията на тазгодишните абитуриентки. 

Друг интересен елемент може да се наблюдава при дръжката - набор или вид плетка. И двата варианта са харесвани от по-младите момичета, както и от тези във все още ученическа възраст. 

Създаването на фокусна точка зависи най-вече от размера на чантата. Обикновено ученички, млади и зрели дами предпочитат минивариантите, които събират портфейл, сет с лични документи и мобилно устройство.

Ако вече сте се сдобили с вашата нова находка, то подберете някои от препоръчителните принадлежности - огледалце, червило, дезодорант, като най-удачно е да бъде в малка разфасовка, гребен, сухи и мокри кърпички, лекарства и нещо за освежаване на дъха като дъвка или бонбони.

Съчетайте аксесоара с вкус.

 Съчетайте аксесоара с вкус.

Пъстрата гама триумфира.

 Пъстрата гама триумфира.

Телефонът е новият ви портфейл

Максипортфейлите отдавна са демоде. Мъжете и жените са категорични, че удобните аксесоари не се характеризират с голям обем, а напротив - колкото по-малко, толкова по-добре. Ето затова нашият съвет е да сведете списъка до минимум. За целта въведете банковите си данни в приложенията за целта и плащайте чрез мобилното си устройство. Достъпът не бива да ви притеснява, тъй като всяка една програма желае одобрение на транзакция посредством код или пръстов отпечатък. Т.е. при откраднати вещи последното, за което трябва да имате грижа, е лимитът по сметка.