0

Ч ерната Златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на абитуриенти тази пролет.

Тъй като техните деца са все още малки, са гости на баловете на своите роднини. Златка Димитрова даже стана дама на своя племенник Янислав - син на кака й София. „Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех“, заяви плеймейтката.

Абитуриент е и синът на медицинската сестра, която пластичният хирург д-р Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова. „В дни като този чувството, което те изпълва с благодарност! Бъди щастлив и с много добър късмет, мое пораснало момче“, каза Вера Хаджийска за своя Андре Назарян.

.

 .
Арих

Бюст

Най-малката фолкпевица Даниела Пирянкова - Данна завърши училище. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която трудно прикрива естествено големия й бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни. “И така… неусетно минаха цели 12 години. Благодаря на всички учители, съученици, приятели за подкрепата и за тези 12 прекрасни, пълноценни и изпълнени с много емоции години. Обичам ви!", заяви пайнерката.

Данна със съученичките на бала

 Данна със съученичките на бала
Instagram

Друга нейна колежка от музикалната компания - Нели Владева - Юнона пък изпрати дъщеря си Глория Бинева. Младата красавица завърши столичното училище „Акад. Емилиян Станев“. Певицата сподели кадър и впечатления от голямото събитие в социалните мрежи: “На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбиво и сърдечно същество! Попътен вятър и щастие! Времето лети и сякаш вчера проплака за пръв път, за да дойде времето днес, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се налага да вземаш сама решения. Но…такова е… Цял ден преглъщам, не искам да плача. Само родителите ще ме разберат… Просто липсва и е кратко това време… Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безкрайно!”.

Раста

Син абитуриент радва и победителят от „Като две капки вода“ Владимир Михайлов. Неговият Живко буквално му е одрал кожата, но на бала си няма да е в традиционен костюм, а с шотландска поличка. Момчето обикаляло доста време, докато намери специален плат за килт, който чудесно ще се върже с раста прическата му. Наследникът на певеца е артистичен като него - рисува прекрасно и вече има опит като актьор в чужди продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн и разработка на игри. Мафиотът Денис Топал от кримисериала на NOVA “Братя“ става татко за първи път, когато е на 26 г. По това време той е солист на група „Сафо“ и още не е мислил за предстоящата си сериозна актьорска кариера. От първия си брак с американка има още едно момиченце - Мая, с две години по-малка от Живко.

Влади Михайлов на гости при Гала със семейството си, най в дясно е абитуриентът Живко

 Влади Михайлов на гости при Гала със семейството си, най в дясно е абитуриентът Живко
Арих

Рокери

Друга звезда от ефира на NOVA - Цветомира Миленова, станала любимка на зрителите като най-малката готвачка в Hell`s Kitchen, бе абитуриентка броени дни след края на шоуто на шеф Виктор Ангелов. Със солиден грим и секси рокля врачанката публикува видео, в което показа с кого празнува. А именно - с рокери от града на Ботев и най-близките си колеги от кулинарното риалити. Цвети започна да отброява, както повелява традицията. Само че не спира до 12, а обзета от еуфория, продължава до 13. Разбирайки за комичния момент, в типичен свой стил Цвети започва да се смее и продължава да се забавлява по улиците на родния си град в Северозапада.

Цвети от Hell`s Kitchen отиде на бала с мотор

 Цвети от Hell`s Kitchen отиде на бала с мотор
Арих

Рекорд

И други млади таланти празнуват абитуриентските си балове. Една от тях е певицата Жаклин Таракчи, която преброи до 12 с любимия си клас навръх 24 май. Победителката в „Гласът на България“ отбелязва и своеобразен рекорд - тя завършва с пълно отличие от 6.00 абсолютно всяка учебна година досега. Така е и в последния, 12-и клас. И то на фона на всички ангажименти, които й се струпват.

Жаклин Таракчи

 Жаклин Таракчи
Арих

Варненката Мойра Янкова пък е единствената българка, приета в специалност "Оперно пеене“ във Виенската консерватория. Тя иска да учи в консерваторията още от осми клас и години наред се подготвя за този момент. През това време не спира да трупа успехи, като от 2019 г. е гост-солист във Варненската опера. Участва в мюзикъли, с които трупата се представя както в морската столица, така и в цяла България. За Виенската консерватория е избрана от над 130 кандидати, които са се борили за едва 7 места. За да си спечели едно от тях, е трябвало да учи до последните мигове, преди да излезе на голямата сцена в спектакъл. Такъв случай е, като играе хиена в мюзикъла „Цар Лъв“ - вместо да мисли за ролята си, се готвила за изпит.

Мойра Янкова на завършването

 Мойра Янкова на завършването
Арих

Венче

Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала "Татковци", завършва Руската гимназия в Пловдив и ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, но не са я приели. За бала си на 24 май е избрала роклята си още преди 2 г. - зелена с допълнителен аксесоар венче от маргаритки върху главата. В най-скоро време Марги очаква по кината да тръгне нов български филм, в който тя е в главната роля.

Маргарита Стойкова

 Маргарита Стойкова
Арих

Танци

Бившата депутатка и областен управител на Пловдив Дани Каназирева изпрати на бал сина си Теодор. „Честито завършване на моето слънчево момче Теодор! Гордея се с теб, мило мое дете, и знам, че няма ограничения или трудности, които да те спрат да следваш пътя си и да постигнеш мечтите си! Желая ти по пътя на живота да израстваш и да се развиваш, да бъдеш смел, уверен и да вярваш в себе си! Не спирай да учиш, да изследваш и да предизвикваш себе си, за да бъдеш най-доброто, на което си способен! Вярвам в теб, гордея се с теб и ще бъда винаги неотлъчно до теб! На добър час, сине! Обичам те!“, заяви чаровната адвокатка.

Дани Каназирева със сина си Теодор

 Дани Каназирева със сина си Теодор
Арих

Абитуриентка е и наследницата на бизнес фамилията Барбукови. „Има балове и балове! Този ще да е от вторите. Споделям очакванията си за една специална емоция: малката ми дъщеря Анастасия е абитуриентка на Vienna International School. Време е за бал! За танца на дебютантите! В живота! Анастасия ще дебютира в живота с танците на школа Елмайер в кметството на Виена Rathaus, Vienna.

Весела Барбукова с дъщеря си Анастасия

 Весела Барбукова с дъщеря си Анастасия
Арих

Танцова школа Елмайер е школа по бални танци във Виена, Австрия, основана от бившия офицер от австро-унгарската армия Вили Елмайер фон Вестенбруг. Смята се за едно от най-известните танцови училища в света. В момента се ръководи от наследник на основателя Томас Шефер-Елмайер. За първи път училището на Анастасия прави колаборация с престижната школа. Репетират. И как се вълнуват самооооо! Не само те, ами и аз!Напред, дебютанти! Животът е пред вас“, сподели Весела Барбукова.

„Да се похваля с вече голямата ми дъщеря. Симона се подготвя за абитуриентския си бал тази вечер“, обяви композиторът Ефтим Чакъров.

Симона - наследницата на композитора Ефтим Чакъров

 Симона - наследницата на композитора Ефтим Чакъров
Арих