0

- Цвети, представихте песента “Дишам само за теб”. Какъв бе пътят на създаването й?

- Роди се от запознанството ми с Теодор Троев. Подари ми поетичната си книга “Там някъде” и ме вдъхнови да облека един от стиховете му в мелодия. Идеята за заглавието беше моя. Изпратих послание на хората, исках да ги накарам да се замислят за естествения процес на дишането и издишването, който е свързан с взимането и даването в този живот. Трябва да знаем, че както не можем да вдишаме, без да издишаме, така не можем да вземем, без да дадем.

- Какво се крие зад вдъхновението - история, човек…

- Любовта ми към изкуството... Изключително щастлива съм, че Бог ме е дарил с талант не само на изпълнител, но и на творец. За никого не е тайна, че създавам музиката за повечето си песни.

- Удовлетвори ли ви оценката на публиката?

- Проектът се хареса в първия момент. Много мои колеги споделиха песента, други отправиха поздравления към мен и екипа. Най-щастливи бяха почитателите ми, тъй като скоро не бях се връщала към RnB стила. Добавих в репертоара си още една красива балада освен “Вземи ми всичко”, “Дай ми любов“ и “Изчезни”.

- Подготвяте голяма изненада - автобиографичен музикален проект. Ще ни разкриете ли повече за идеята?

- Ще разказва за живота ми, за любовта към сцената и музиката. Отново ще дам живот на стих на Теодор Троев. Идеята е песента да бъде готова за моя предстоящ рожден ден, в началото на 2024 година.

- Отскоро сте рекламно лице, а фокус е фигурата ви. Колко често тренирате?

- Храня се най-вече с жива храна, танцувам латинотанци и обожавам йога. Най-важното е, че притежавам позитивизъм към света и хората. Когато съхраняваш в себе си добродетели и си истински, човечен и изпълнен с любов, тогава това се отразява и на доброто здраве и на красивия външен вид.

- А спазвате ли хранителен режим? Известен факт е, че сте добра домакиня и кулинар. 

- Два пъти в годината правя детокс на организма - по 20 дни само на плодове и зеленчуци, сурови ядки, фрешове и смутита. През другото време на годината се храня балансирано, като основно в менюто си включвам риба, зеленчуци на пара, салати, ориз и др.

- Стартира новият сезон на предаването ви, с кои лица ще срещнете зрителите?

- Първите гости бяха шоуменът, певец и мой откривател Богдан Томов и хореографката Николая Димитрова. Предстоят много звездни срещи, изпълнени с истинските истории за сбъдването на мечтите.

С откривателя си Богдан Томов

 С откривателя си Богдан Томов
Личен архив

- Певица, актриса, телевизионна водеща - кои води чувствате като свои?

- Аз съм многолика личност! Освен това съм добър стилист и имам отношение към модата. Всяка една сфера изразява различно мое лице... Чувствам се навсякъде в свои води и обожавам да се трансформирам. Може би музиката е голямата ми любов.

- Лятото отмина. Как прекарахте топлите месеци, успяхте ли да си починете?

- Успях да си почина пълноценно. Посетих нашето море с дъщеря ми Ванеса, а след това обиколих гръцките плажове с приятели. Много зареждащо и динамично лято, имах срещи с фенове и един страхотен самостоятелен концерт в Бяла, където вдигнах цeлия летен театър на крака.

- Как е дъщеря ви, какво я вълнува?

- Първокласничка е! Сега с удоволствие ходи на училище, учи се да пише и чете, упорита и прилежна е. Танцува страхотно! Гордея се с нея.

- Имате ли план за предстоящите празници?

- Декември ще бъде изпълнен с хубави емоции, срещи с почитатели и страхотна музика.

- За финал - бихте ли си пожелали нова любов? Каква е дефиницията ви за споделена обич?

- Винаги си пожелавам любов! Щастлива съм, че имам сетивата да я откривам във всичко. А моята дефиниция за споделена обич е отдаване, споделяне, приемане. Когато мислиш какво можеш да дадеш на другия, а не какво да вземеш, когато споделяш страховете и уязвимостта си с него и когато го приемеш такъв, какъвто е, без да искаш да го променяш - това е истинска любов.