0

Ф актът, че не сте на леглото у вас, но си носите в раницата домашните принадлежности на ново място, може да ви възбуди в пъти повече от обичайното.
Превърнете сексиграчките си във ваши спътници и пътуванията винаги ще бъдат незабравими за вас и партньора ви.

Безсрамен

Вибраторите булет са едни от първите сексиграчки и са дискретни, което ги прави удобен спътник при пътуване без значение дали сте в колата, в самолета или на кораб. Вибрациите могат да се използват по време на любовната игра върху зърната и около ануса, но никога в него. Това дава директна стимулация на клитора и където и да е другаде по тялото, което доставя удоволствие на вас и партньора ви.

Една от най-добрите сексиграчки за първи път за хора, които искат директен контакт с клитора, е вибратор с пръчка, който традиционно се състои от дълга дръжка с вибриращ, изпъкнал връх. Най-емблематичният вибратор с пръчици е Magic Wand, защото придоби широка популярност през 70-те години на миналия век, тъй като беше рекламиран като нищо повече от обикновен масажор за тяло въпреки ясния си талант за лунна светлина като сексиграчка. Именно това го направи безсрамна покупка.

Това помогна да проправи пътя за толкова много от сексиграчките, които обичаме днес (вълшебната пръчица вървеше така, че пръчката „Ком“ на „Дейм“ да можеше да се движи). Ако искате сексиграчка, която също може да работи като масажор за гърба или други части на тялото ви, това е за вас.

Електронно

Изключително подходящи са и електронните играчки, които може да управляваме чрез телефона или друго устройство. Ако искате да направите нещо щуро, накарайте половинката ви да постави анални или вагинални топчета във вас, а след това, без да ви предупреди по време на пътуването, да включи вибрациите. Това ще ви възбуди до такава степен, че след това със сигурност ще му се отблагодарите подобаващо.

*Автор: Лина Димитрова