0

Н еутрална палитра, секси и дръзки модели, спортни предложения и изобилие от ефектни детайли „прегръщат“ последните колекции дамски бодита.

Представителките на нежния пол ще имат възможността да разнообразят гардероба си, получавайки стилна визия и удобство. За целта е необходимо само едно - да отделят достатъчно време за шопинг, избирайки онова, от което действително имат нужда, съобразено с фигурата и разбиранията им за красота.

Холивуд

Запазена марка на част от световноизвестните любимци от киното и театъра е съчетанието на боди и пола. Неслучайно трендът се налага с пълна сила от няколко години насам. Разбира се, елегантният дрескод изисква най-много време и усилия. Нашият съвет е да заложите на модели без презрамки или с паднали рамена. Заголването на зони като шия, рамена и деколте винаги са били предпоставка за женствена и нежна визия - напълно рамкирана, без излишна натрапчивост. Ако гръдната ви обиколка е прекалено малка и този вид ви смущава, облечете боди с една презрамка, преминаваща отляво или дясно. По този начин ще определите акцент във вида си, а размерът, който по един или друг начин ви смущава или не отговаря на тоалета, ще се окаже напълно незабележим.

По отношение на дизайна насочете вниманието си към по-неутралната и чиста палитра. Това например са кафяво, бежово, бебешко розово, небесносиньо и бяло. Не залагайте на обемни декорации, а напротив - търсете опростен модел. Бихте могли да изберете уникални и ръчно изработени елементи или съвсем малко лого на марката, играещо ролята на допълнителна окраска.

Интимно

Единствената забележителна визия на пръв поглед, обичана от творците и търсена от потребителите, е изобилието от дантела. В случай на коктейл или специална вечер с любимия - доверете й се. В горната си част обикновено наподобява бюстие, перфектно се съчетава със сако, както и с модерните за този сезон широки панталони и разкроени поли. Имайте предвид, че този тип аутфит е последван от десетки комплименти и ласкави коментари – не очаквайте да останете в сянка.

Етикет

Ако пък търсите ежедневен или офис тоалет, то бодито отново е идеален вариант. Ежедневните модели създават усещане за комфорт. Такива са също спортните, повечето от които предлагат стягащ и допълнително оформящ ефект, т.е. зоните ви се подчертават напълно съобразено с красивата женска фигура. Консултантите ще ви предложат дрехи за спорт в зала, на открито, както и такива, които пасват на всеки ден.

За бизнес срещи търсете отново семпла гама. Не изключвайте дългите ръкави през лятото. Етикетът и добрата култура на работното място изискват ниво – не правете компромис с това.

Не на последно място – насочете се към подходяща и качествена материя. Поддръжката на дрехите ви трябва да е съобразена с инструкциите на етикета – внимавайте с машинното пране и изсушаване. За по-дълъг живот перете на ръка и не излагайте плата на пряка слънчева светлина.