0

П опулярният диджей Теди Джоржо се надява малкият му внук Самуил, който е на 2 годинки, да бъде четвъртият диджей в семейството. „Когато види пулта, се залепва за него и си слага слушалките“, разкрива щастливият дядо пред „Телеграф“.

С внука Самуил

 С внука Самуил
Интернет

Наследник  

Синовете на Теди Джорджо са не по-малко известните DJ Theo и DJ Diass. Именно затова Джорджо се надява и 4-тия му наследник да продължи по същия път. Дядото и внучето са изключително близки. „Когато му покажем видеоклип от участия на дядо му, се радва и забавлява много“, споделя съпругата му Меги. Припомняме, че звездната двойка вдигна сватба миналия месец край морето, където се запознали преди 13 години. На сватбеното тържество малкият Самуил не се отделил от дядо си и бил един от най-щастливите гости.

Теди и Меги на сватбата

 Теди и Меги на сватбата
Интернет

„Диджей Тео е малкият ми син. Той е популярен в АРБ и трап музиката. Работи с Файър и Вирго, записва клипове, прави песни. Популярен е сред младите. Dj Диас е на 32 години и има 3 самостоятелни албума, както и десетки миксове“, сподели Теодор. „Все още търсят съвети в мое лице, което много ме радва. Винаги, когато мога, им помагам за дейността, все пак все още съм шапката на всичко. Комуникираме си заедно, но вече не им се мешам толкова много. Аз се гордея с нашите деца - с Теодор, Пламен, Илияна и Николай. Илияна вече е помощник-адвокат на един от най-добрите адвокати в България“, добави той. Въпреки многото ангажименти диджеят успява да намери начин и да отдели време на семейството си. „Понякога между участията в различни градове заобикалям, за да мина да видя децата или внучето си“.

Съчетание

Теодор Георгиев освен диджей е и председател на Общинския съвет в Дряново и е начело на Гражданското движение. „34 години съм на сцена в цяла България. Паралелно с това, което е голяма гордост за мен, през последните 25 години бях неразделна част от екипа на Българската федерация по волейбол като официален водещ и диджей на българския отбор по волейбол до 2019 г. През последните години се включи и моят приятел джиджей Жоро. Включвахме се и към изявите на отбора по хандбал. В последните 12 години участвам активно в моя роден град Дряново. Култура, туризъм , спорт и реклама са моите ресори. 2013 г. успях да завърша висшето си образование във Варна, най-голямата ми гордост е, че съм възпитаник на проф. Павел Павлов“, сподели Георгиев. Теди разкри, че съчетанието между двете работи е едно голямо лишение от всички земни удоволствия. „Не е тайна, че краката са ми по 18-19 часа в обувки. Днес например съм в неплатен отпуск, за да не ощетявам общината заради другата ми работа. Продължавам да се грижа за развитието на синовете ми DJ Тео и DJ Диас. Голямата ми любов към Дряново ме кара да не се отказвам, хората са ми гласували доверие и аз трябва да го оправдая. Всичко, което правя, е безвъзмездно и с голямо чисто сърце“, уточнява той.

Преди дни учредиха гражданско движение „За родно Дряново”. „Организацията бе създадена с цел извършване на общественополезна дейност и съпричастност към нуждите на гражданите“, казва председателят. „Последните години ме каниха 3-4 пъти да стана депутат. Аз нямам работа в парламента. Може би България има нужда от такъв като мен. Но може би по-важното е, че град Дряново има нужда от мен и аз от него. Тук се чувствам по-сигурен и тук ми е мястото“, добави Теди.

Спорт

Теодор Георгиев ще се включи в едно от най-грандиозните събития у нас - 25 години плажен волейбол в България. „Спортът в Дряново е най-любимата ми тема. Заедно с кмета Трифон Панчев през последните години направихме много и продължаваме. Имаме 2-ма национали по лека атлетика. Тази година отборът ни по футбол изпадна от 3-та лига, имаме 5 детски гарнитури. Имаме силен развит бокс, школа по тенис на корт, спортно ориентиране, в което сме класирани в 10-те на България“, споделя Джорджо. „Най-голямата ми гордост в Дряново освен историческите ни музеи е, че въздухът е изключително чист, голям процент от населението произвеждат храна и така подпомагаме дейността на ресторантите“, добави той.

Гражданското движение в Дряново

 Гражданското движение в Дряново
Интернет