0

Х убавата Ралица, която стана известна в светското пространство като жената на Лъчо от хитовото дуо „СкандаУ“, се самооткарала до родилното, и то с кола под наем. Това разказа самата родилка, като бе категорична, че изобщо не се е притеснявала за второто си раждане, а напротив, помолила мъжа си да не се тревожи и да си седи в студиото.

Идея

Първоначално идеята била само да отиде на рутинен преглед и затова спряла Лъчо да я кара, тъй като трябвало да прекоси половината София, за да стигнат. Така безстрашното мамче се качила на кола под наем и сама тръгнала към „Майчин дом“, но за всеки случай си сложила багажа с предварително подготвените дрехи за родилното. И това било изключително добро решение, тъй като малко след пристигането й в болницата започнали и контракциите. Ралица е доволна от отношението, което е получила там, и не скри, че персоналът е бил от изключително мили хора, а тя си е поискала да е в двойна стая с още една родилка. Малко по- късно разбрала, че на същия етаж е и риалити героинята Красимира, която също стана майка. И двете са горди мами на момчета.

Кака

Това е второ дете за Лъчо и Ралица. Те вече имат една прекрасна дъщеричка. Именно затова Ралица твърди, че сега е била толкова спокойна, защото знае вече какво ще й се случи и през какво ще премине. Освен от самото раждане тя няма притеснения и за килограмите, които трябва да свали сега. „Една седмица след раждането все още не съм се теглила и нямам идея колко съм смъкнала. Някак не ми е важно. Не съм от майките с мегабързото възстановяване. Познавайки тялото си, ще си влача коремчето още доста време. Освен това имам диастаза, още по- голяма от предишния път, но всъщност не се оплаквам. Всичко е супер“, категорично е смелото мамче, което показа, че вече имат и първа разходка с бебчо.

Любов

Голямата дъщеря на Рали и Лъчо - Арина, също е изключително щастлива, че си има братче. Името на момченцето все още не е официално обявено от родителите му, но според близки до тях се казва Борис. Това е абсолютно възможно, имайки предвид, че Ралица написа в личния си профил в социалните мрежи, че дъщеря й нарича брат си с галеното Бобчо.

Самият Лъчо също е на седмото небе от щастие, че вече са по равен брой мъже и жени у дома. А двамата с Ралица винаги са били пример за стабилна връзка в хайлайф средите. Преди време двамата говориха и за началото на отношенията си, като тогава Ралица призна, че не се е влюбила от пръв поглед във вокалиста на "СкандаУ". "Много са ни яки отношенията, защото сме заедно така чисто любовно, но отношенията ни са приятелски и работни. Вкъщи се обичаме, а в студиото работим", споделиха още Ралица и Лъчо.

В свое тв интервю за „На кафе“ в началото на лятото пък влюбените бяха категорични, че са искали второ бебе и опитите са били целенасочени и увенчани с успех.