0

Д а бъдеш доминиращ в леглото включва широк спектър от преживявания. Вие и вашият партньор можете да изследвате всяка възможност за удоволствие, като еротично пляскане с камшик и използването на конкретен език в спалнята.

Разрешение

Две ключови упражнения в играта по време на повечето доминиращи и подчинени сексуални преживявания са разрешението и наказанието. По време на този тип секс  подчиненият трябва да поиска разрешение за извършване на определени дейности. Например извършване на орален секс или оргазъм и когато действа извън правилата на доминиращия партньор, получава необходимото наказание. Когато започвате като доминант, помислете за създаване на няколко секси правила и наказания. Например избор на сексуални позиции или това, което е позволено да носи заместникът. Обичайните наказания включват напляскване, острие или целомъдрие и робство. 

Удар

Еротичното пляскане е вид ударна игра, при която доминантът използва ръцете си, камшик, гребло или реколта, за да пляска части от тялото на доминирания за взаимно сексуално удоволствие. Можете да използвате пляскане като прелюдия преди полов акт или странно наказание по време на игра на подчинение и доминиране. Даването на еротичен удар може да увеличи притока на кръв в областта на слабините на субекта и да освободи приятни химикали в мозъка, включително ендорфини и допамин, за да подобри сексуалното удоволствие.

Приказки

Използването на конкретен език в спалнята е ключова част от доминантното поведение в отношенията. Като доминант можете да заповядате на вашия подчинен да се обръща към вас с уважителни местоимения (като „господине“ или „госпожо“), за да покажете, че контролирате нещата. Можете също да използвате мръсни приказки, за да опишете какво възнамерявате да направите с подчинения си или как бихте искали да се отнасят с вас.

Роля

Сценариите за ролева игра могат да дадат тласък на действието, защото предлагат лесни роли за всеки човек, в които да се вмъкне и ви помагат да се дистанцирате от ситуацията, ако изпитвате лек сценичен страх. Ако тепърва започвате, помислете за ситуации на ролева игра, които вече имат вградена динамика на властта както с доминираща, така и с покорна роля – например шеф и служител, учител и ученик или лекар и пациент.

Облекло

Този страстен секс често включва специфични тоалети или облекло, които можете да използвате дори и по време на сцена. Например дамите могат да носят кожени екипи, костюми и ботуши или токчета, докато подчинените носят яки, каишки или костюми за ролеви игри като тоалети за прислужници. Обличането може да ви помогне да се потопите в ролята си и да изследвате доминиращата си страна.

Робство

Робството е сексуална практика, при която доминиращият човек използва инструменти, за да ограничи подчинения по време на сексуален контакт. Най-често срещаните ограничители включват въжета, кожени ленти, ленти, вратовръзки, белезници, решетки, уплътнения, превръзки за очи и вериги. Тези аксесоари са предназначени да ограничат сетивата на подводницата или свободата на движение, за да предадат контрола в ръцете на дома и да увеличат взаимното сексуално стимулиране