0

Е то какво се случи с участниците от любовното риалити предаване „Един за друг“ на NOVA от изминалите сезони. Криси и Ариом, Вики и Георги станаха родители за първи път. Тина и Миро се сдобиха със собствено жилище в Англия, а Денислава започна да води подкаст, свързан с предаването тази година, който блондинката озаглави „Един без друг“. В него тя интервюира всички двойки от тазгодишния формат.

Песен

Едни от любимците на зрителите от четвърти сезон на „Един за друг” - Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич – Арти, участваха в премиерния за 5-и сезон епизод. Зрителите на „Един за друг” видяха Криси и Арти в ролята на строги, но справедливи митничари, които бяха и последното препятствие пред всички влюбени двойки в предаването, преди те да могат да престъпят прага на своя нов телевизионен дом.

След участието им в 4-ти сезон двамата станаха родители на момченцето Викторио. Те разкриха още и как възпитават детето си, определяйки се като строги родители, които са привърженици на ясно изградените правила. Освен прекрасното им дете Криси издаде и първата си песен - „Душа“. Преди любовното предаване красавицата участва в музикален формат, в който Арти излиза на сцената и й предлага брак.

В подкаста „Един без друг“ на Денислава, която също е участвала във формата, на въпроса защо още не са минали под венчилото, те отговориха, че и това предстои, но само след раждането на второто им дете. Сред фаворитите си от новите участници на предаването Криси и Арти избраха както Кики и Емо от Добрич, така и Петя и Дилян от Сливница.

В началото на годината други участници от риалитито също станаха родители – Вики и Георги се сдобиха с първородната си рожба. Бебето е момиченце, с име Деа, похвали се брюнетката в социалните мрежи. Под поста заваляха честитки и благопожелания към новите родители. Първа беше сестрата на Виктория - попфолк изпълнителката Десита, която написа: „Станах леля, обичам ви". През изминалата година двамата вдигнаха морска сватба в Бургас, на нея присъстваха и всички участници от предаването. Вики и Георги са заедно от ученици.

Джип

Тина и Миро, които бяха фаворити във втория сезон на най-любовното предаване, също могат да се похвалят с прекрасен живот. Двойката се сдоби с първото си собствено жилище в Обединеното кралство преди година, вече се радват на първородна рожба, а сега Тина се сдоби и с невероятно луксозен подарък - скъп джип.

Елегантното возило обаче не е дошло от Миро, а от родителите на брюнетката. „Най-страхотните родители си имам! Благодаря ви, мамо и тате, за подранилия коледен подарък! Макар материалното далеч да не е най-важното, ме изненадахте страшно много и ви благодаря не само за страхотния подарък, но и за всичко, което правите за нас и непрестанната подкрепа, която получавам всеки изминал ден!

Благодаря и на теб, любов - Станимир, че ме слушаш толкова добре и винаги знаеш какво точно искам, за да бъдеш един от главните замесени в пъкления план“, написа самата тя в социалните мрежи под снимката си със скъпото возило, което бе паркирано в двора на къщата им.

Пътуване

Изминалата 2023 година определено бе успешна за Виктория и Явор от риалити формата. Освен че двойката спечели шоуто, те вдигнаха и втора сватба. През май месец миналата година влюбените се венчаха на скромна церемония, след като Явор предложи брак на Вики именно в предаването. Бившата адреналинка в „Господари на ефира“ и възлюбеният вдигнаха пищна сватба няколко месеца след подписа. След това двамата планираха и меден месец. Те отидоха на катамаран на Йонийските острови в компанията на друга двойка от предаването - Радина и Петър. И двете семейства обичат пътешествията и затова избраха заедно да бъдат на подобен род приключение.

Виктория и Явор са заедно близо 10 години и имат 7-годишна дъщеричка Карина.
Ради и Пепи бяха едни от най-популярните двойки в четвъртия сезон. Освен че печелиха почти всички игри, будейки завист у другите участници, в реалния живот те се радват и на доста голямо медийно внимание. Заедно са обиколили 36 държави на 4 континента, а последното им приключение несъмнено беше предаването. „Пътуваме по приключенския начин. Купуваме най-евтините самолетни билети. Заминаваме с по една раница на гърба. Наемаме си скутер и обикаляме колкото е възможно повече места“, споделят самите те. Дори инстаграм профилът им е общ и е с името – „Пътуващата двойка“.

Мечта

Александрина или Сани, както я наричат всички, и Иван не успяха да достигнат до финала на най-романтичното предаване, но със сигурност успяха да достигнат до сърцата на зрителите и останалите двойки във Вилата на любовта. Това ги превърна в едни от най-запомнящите се персонажи в миналогодишния сезон на риалитито.

Миналата година те споделиха, че една от най-големите им цели като семейство е да се сдобият със собствен дом, след като постигнаха първата им – а именно баничарницата, която се пълни все повече с клиентела, откакто станаха звезди.

Ванката успява да развива профила си в социалните мрежи и да трупа все повече последователи. Семейството бе поканено и в премиерния епизод на 5-и сезон. Там те трябваше да „нахранят“ новите участници. „Много специално място за нас, успяхме да си припомним вълнението и емоциите от това изживяване“, възкликна самият той в Инстаграм. Сани и Ванката имат две прекрасни дечица и са заедно от 15 години.