0

Ф лорални мотиви, пъстра палитра, полет на въображението и доза смелост ще разчупят общоприетите правила, сюрпризирайки дамите с неустоими пролетни колекции. Рокли с дължина под коляното, нестандартни съчетания на блясък и спортна нотка, авангардни аксесоари и безброй „безредици” ще трансформират стила им – от скучна визия до вид, достоен за корица на списание.

Мотив

Флоралните мотиви, които не успяха да триумфират на подиума през изминалата година, този път ще послужат като основа на създалите се тенденции. От позиционирането на големи пъстри цветя до миниформи и детайли като листа, бодли и клони, ще украсят десените на повечето модели. При дамите ще се наблюдават промени във вида на дългите рокли и поли, а при мачовците в тениските и в част от връхните дрехи - якета и елеци. Част от изображенията безспорно ще спират дъха. Освен приказни градини на витрините ще срещнете рисунки на хора, предмети и, разбира се, преливане на модните за предстоящите месеци цветове. Преобладаващи през 2024 година ще бъдат розовите оттенъци, а в цялостния списък се включват още зелено, синьо и лилаво.

За да хванете окото от първия път, яркостта няма да е достатъчна. Затова модните диктатори залагат на блясък. О, да – този ход е неприемлив за мнозина, но други с наслада скачат в дълбокото. Това, което провокира аутфита им, са ласкави комплименти и добро настроение – решението е във ваши ръце!

Ефект

За да сте №1 у дома, на улицата и в офиса е необходимо старание. Няма да постигнете отличен резултат, ако свалите перфектния модел от витрината. За тази цел наложете вътрешното си усещане за красота и стил, изберете аксесоари, които едновременно отиват на дрехите и удовлетворяват очакванията ви. Очила с бели рамки, обемни обеци или колиета, макси гривни и часовници, миничанти или така популярните торби – положителният ефект ще е забележим. Нашият съвет е да отделите време и енергия за направата на семпла фризура, вместо да използвате шапка. Шаловете, дори тънките, няма да бъдат на мода, а лентите ще се окажат отживелица. За да счупите рамката, бихте могли да закупите шноли, фиби или друг вид украшения за коса.

Не забравяйте обаче, че изглеждате така, както се чувствате. Ето затова поставете удобството, комфорта и качеството на първо място – както при дрехите, така и при бижутата.

Кецове изместват високите токчета

Непрекъснато покачващите се температури са предпоставка за повече разходки, срещи с приятели и изобщо – пътешествия. Жените и мъжете са категорични, че изминатите километри трябва да бъдат запомнени с всичките си красиви изживявания и гледки, без спомен от неудобни дрехи или пък обувки. Едните казват „сбогом” на високите токчета, а другите – на кожените боти. Истината е, че дори при реализацията на делова среща или официално събитие спортните находки могат да се окажат „черешката на тортата” в аутфита – хитринката е да поставите фокуса именно върху тях, гарантирайки на околните, че са осъзнат и умишлен избор.