0

Т алантливата актриса Деси Бакърджиева определено може да се похвали, че е една щастлива и горда мама на две прекрасни дъщери. Те са най-голямата й опора и стимул да продължава напред, а те изключително много я подкрепят.

Обич

Голямата е вече на 20 години и е ученичка на Етиен Леви. Деси е щастлива, че тя е избрала пътя на музиката. „Беше решила да кандидатства нещо съвсем различно - криминална психология. Точно в този период, в който тя трябваше да кандидатства, бяха открили жената в куфара. Седнахме и поговорихме и тя бе наясно, че няма тази психика да слуша и вижда всичко това, затова съм щастлива, че се ориентира към музиката или по- скоро музикалното продуцентство“, разказва Бакърджиева.

Малката вече е на 2 годинки и половина, а звездната й майка я определя като уникално дете. “Супер благодарна съм, че избра мен за своя майка и че мога да се грижа за такова прекрасно създание, което, макар да е на 2 години и половина, не спира да говори и да се смее. Изключително комуникативна е и за нея няма лошо настроение, което пък мен много ме зарежда“, казва още актрисата.

На въпроса дали един ден отново би отворила сърцето си за мъж и любов, Деси е категорична: „Не знам. Това не пита. Знам, че всеки нормален човек иска да е обичан и да намери партньора, които ще го приема такъв, какъвто е“.

Животно

Освен на двете си прекрасни деца талантливата блондинка се радва и на страхотен черен померан, който е истинска звезда и вече дори има личен профил в социалната мрежа Инстаграм.

„Много е красив. Много е любвеобилен и стана на 8 месеца. Както се казва, това си е отговорност до живот. Той е целият черен и с черни очи. Като го взехме, беше една топка, която много хора мислеха дори за плюшена играчка. Инстаграм профилът му го поддържа дъщеря ми, все пак това си е нейното куче и тя най-много полага грижи да отглеждането му.

Работа

Освен с децата си и с красивия померан Деси с усмивка се похвали и с три премиерни спектакъла, единият от които е на 16 октомври в театъра „Сълза и смях“ със заглавие „Семейството“. „Заедно с мен в постановката участват Христо Гърбов, Васил Драганов и Цветан Николов. Ние четиримата сме колеги и приятели и се надявам да направим един страхотен спектакъл. Пиесата е на Орлин Дяков, който е и режисьор. Аз съм възхитена от този човек, защото много рядко съм попадала на толкова чиста комедия и публиката ще може да го види на 16-и в театър „Сълза и смях“ и на 2 ноември също. Тази пиеса е не само съвременна, но носи в себе си и актуалността на моралните ценности в обществото. Макар че аз съм на мнение, че няма стар и нов морал. Или си добър човек или не“, разказва Деси.

Усмихнатата актриса не скрива, че й липсва телевизията, защото преживяването „Откраднат живот“ е било незабравимо. В момента не получава роли за екрана, но е на мнение, че най- вероятно е заради факта, че няма роля, подходяща за нея. Бакърджиева е категорична, че един ден пак иска да се върне в ефир.

Сотаджии я събудиха в 3

Съвсем наскоро Деси не е успяла да си доспи, а се е наложило да стане още по тъмно и по- точно в 3:30. „Задейства се алармата. Така и не разбрахме от какво се е получило, но беше голям майтап с идването на сотаджиите. Погледнах през шпионката и да ви кажа не посмях да отворя, защото дойде един много якичък мъжага, но си говорихме на затворена врата. Все пак беше 3;30... няма как да не се страхуваме“, споделя Деси. След тази задействана аларма и посещението на сотаджията Бакърджиева определено не успяла да заспи повече и искрено се надява да няма подобни нощни случки повече.