0

Е дна от най-големите звездни любовни драми на годината бе в полето на бившия футболист Благой Георгиев. Той се разведе с последната си съпруга Поли след брак, който продължи по-малко от година. Причината Благой не коментира, но според Поли това не бил трети човек, а различията между двамата. Тя осъзнала, че не са един за друг и е по-щастлива сама, а решението била обмисляла дълго.

Джизъса и Поли

 Джизъса и Поли

Актьорът Васил Драганов и бившата му съпруга Андреа завършиха отношенията си с чутовен скандал. Актьорът и телевизионерката се изпокараха жестоко, обвиняваха се взаимно в домашно насилие. Стигна се до мегагрозни нападки и очакван край. 

Васил Драганов и Андреа

 Васил Драганов и Андреа

Центрофуга 

След седем години любов актьорът Башар Рахал се раздели с половинката си Райна. Рахал и Караянева сложиха край на отношенията си окончателно преди няколко месеца, но до момента не са коментирали темата публично. Двойката изтри общите снимки в социалните мрежи.

Башар и Райна

 Башар и Райна

Паметна за годината остава раздялата на Димитър Рачков. За изненада на всички той сложи край на отношенията си с блондинката Анита.

Другата звездна раздяла, която не остана незабелязана, бе тази на певеца Меди и Моника Валериева. За съжаление малко след като признаха  връзката си, тя се разпадна.

Като в центрофуга се разви любовният живот на Лоренцо. Синът на Софи Маринова обяви, че се жени съвсем изненадващо за всички. Бързо последва годеж с Мария и дата за сватба. Малко преди голямата церемония обаче той  се отказа и дори се показа с друга мацка. 

Снимки 

Тенисист номер 1 Григор Димитров отново е ерген, след като се раздели с румънската моделка  Мадалина Геня. Двойката изтри общите си снимки в социалните мрежи.

Двамата изглеждаха много влюбени и се появяваха на редица публични събития заедно, а Гришо често получаваше и подкрепа от Мадалина на корта. След края на връзката им последваха намеци и от двамата, но никой официално не коментира края на отношенията им. 

Гришо и Мадалина

 Гришо и Мадалина

Втората ракета на България - Димитър Кузманов, също официално призна, че вече е ерген и сложи край на дългогодишната си връзка с гимнастичката Христиана Тодорова. 

*Автор: Василена Маринова