0

И звестната актриса Ебру Шахин и звездата от НБА Седи Осман прекарват приказна ваканция в екзотичното Мароко, наслаждавайки се на красотата на страната и вълшебната атмосфера.

Преди дни двойката отиде на вълнуващо сафари с камили, което е един от акцентите на пътуването им.

Ебру Шахин, известна с активността си в социалните мрежи, сподели много снимки от сафарито в профила си, следен от 4 милиона абонати, които останаха възхитени от кадрите, коментирайки ги с възторжени отзиви, сред които и такива, че тя е като разкошно и екзотично цвете на фона на Мароко.

Кадри от Мароко.

 Кадри от Мароко.
Instagram

Освен сафари обиколката, красивата двойка посети и много от известните забележителности на Мароко. Ебру и Седи имаха време да се разходят из тесните улички на старите медини, да се полюбуват на великолепните дворци и джамии и да опитат местна кухня в автентични ресторанти.

Влюбени както в самото начало на връзката си, Ебру и Седи не пропуснаха възможността да запечатат всеки значим момент от ваканцията си, като направиха снимки и видеоклипове, които след това споделиха с фенове в социалните мрежи. Тези публикации не само показват красотата на Мароко, но и демонстрират силната връзка и взаимното уважение между двойката.

Тяхната ваканция в Мароко продължава да привлича вниманието и феновете с нетърпение очакват още новини и снимки от влюбената двойка, наслаждаваща се на заслужената си ваканция в една от най-живописните дестинации в света.

Рейян

България се влюби в смуглата красавица покрай сериала „Вятърничав“ и както милионите й почитатели по света предпочита да я нарича Рейян. Родена на 18 май 1994 г. в Истанбул, Турция, Ебру никога не говори за родителите си в интервюта. От ранна възраст се интересува от спорт – кара кънки, играе волейбол и баскетбол и ходи на уроци по лека атлетика.

В свободното си време от малка да гледа филми по телевизията. Харесва индийските мелодрами, затова мечтае да играе в Боливуд и да живее в Индия. Актрисата е не само атлетична, но и музикална.

След като завършва училище, Ебру решава да влезе в музикална консерватория. За първи път й хрумват такива мисли на 12-годишна възраст, когато посещава поетична вечер.

Ебру успява да влезе в Истанбулския университет от първия си опит и се отдалечава от родителите си. Тя е приета във Факултета по спортни науки, въпреки че избраната професия не се счита за женска. След като получава дипломата си, Шахин започва да посещава курсове по актьорско майсторство. Запознава се с Абдула Булут, който става неин мениджър. Той намира първите й роли. Актрисата прави своя дебют, като участва в реклами.

Приятели и роднини не споделят желанието на момичето да стане актриса. Поради това Ебру спира да общува с много от тях. Впоследствие тези хора променят мнението си.

Дебют

Дебютира в киното през 2016 г. Премиерата на филма „Кръвни пари“ дава на Ебру Шахин добър хонорар, безценен опит и първите й фенове.

Следва роля в сериала "Вйон". Филмът разказва за капитан и полковник, излезли от затвора, за да защитят родината и народа си във войната.

През 2017 г. Ебру става звезда в сериала „Истанбулската булка“. Следващият проект е поредицата „Забраненият плод“, в която се преплитат съдбите на две

През 2019 г. изгрява във филма „Нещастна любов“. Тя се появява като героиня на име Вайълет, която е лекувана в рехабилитационен център. Мелодрамата разказва за красива любов, която може да излекува всякакви рани.

Импулсът за кариерата на знаменитостта обаче е сериалът „Вятърничав“. Шахин става главната звезда на проекта, превръщайки се в Рейян.

След премиерата много хора започват да забелязват, че външният вид на актрисата се е променил доста. От снимките преди и след това може да се отбележи, че е имала няколко пластични операции на носа и лицето като цяло. През 2021 г. Шахин е включена в списъка на най-обсъжданите красавици в турските сериали. Пререждат я само Неслихан Атагюл, Демет Йоздемир и Ханде Ерчел.

Ярката турска актриса е активно обсъждана в социалните мрежи. Феновете се интересуват не само от филмовите успехи, но и от личния живот на Ебру Шахин. Известно време на къдрокосата красавица се приписваха връзки с актьори, в това число Умит Кантарджилари Толга Саръташ.

През 2020 г. момичето разкри, че има връзка с Седи Осман. Той играе професионален баскетбол и за кратко игра за Кливланд Кавалиърс. Влюбените се появиха заедно на светски събития и публикуваха общи снимки в социалните мрежи.

През 2021 г. в социалните мрежи започнаха да се появяват слухове, че актрисата и бъдещият й съпруг са се разделили. Самата тя коментира тези предположения, като каза, че това са само слухове и всичко е наред на любовния фронт.

През лятото на 2022 г. баскетболистът предложи брак на любимата си жена. Двамата вдигнаха приказна сватба и споделиха щастието с милионите си почитатели.

Занимания

В свободното си време съпругата на баскетболиста се занимава с йога. Тя често медитира, за да намери хармония със себе си и дори обича да играе кикбокс. Въпреки че е звезда, Ебру Шахин никога не е страдала от мания за величие и си остава мила и състрадателна, което я доближава до образа на Рейян.

Актрисата все още няма деца. Съпругът й мечтае да има син, който да последва стъпките му.

През 2022 г. излезе още една премиера на произведение с участието на знаменитост. Шахин участва в главната роля на филма "Легенда". Момичето се появи в образа на воин от тюркско племе. Неин партньор на снимачната площадка беше актьорът Едип Тепели.

Любопитни факти

  • Заради ролята си в сериала „Вятърничав“ актрисата се научи да язди кон.
  • Средно турската актриса спи по 4 часа на ден.
  • Приятели дават на Шахин сладкия прякор „Срамежливката“.
  • Фенове предполагаха, че Бахар Шахин е сестрата на знаменитостта, но се оказа, че са само съименнички.