0

Т алантливата попфолк певица Еми Стамболова празнува юбилейните 50 години на морето със семейството си. „Големият купон ще бъде през октомври“, казва изпълнителката пред „Телеграф“.

Пожелание

Певицата има участия по морето и затова избира да чества празника си там с най-близките. „Имам ангажименти по морето, затова на 30 юли ще празнувам със семейството си тук. Голямото празненство ще бъде през октомври, защото сега всички са по почивки, работа и т.н. Затова през средата на октомври ще направя голямото парти“, разказва рожденичката.

„Тази година цифрата е малко по-стряскаща. Много неща са ми минали през живота, и хубави, и лоши, но аз все още се уча на много новости. Радвам се, че съм една щастлива жена със семейство, с голяма публика и с истински приятели, какво му трябва повече на човек“, добави тя. Еми си пожелава най-вече здраве за нея и хората, които обича. „Пожелавам си да изпея още много хубави песни и да имам много срещи с публиката“.

Време

Стамболова готви изненади за любимите си фенове, но не иска да издава много все още. „В момента работя върху две нови песни, планирам да ги пусна около октомври за партито. Няма да издавам повече, за да бъде изненада“, казва изпълнителката на вечния хит „Не прекрачвай прага“. 

За щастие на Стамболова никога не й се е налагало да избира между семейството и кариерата, твърди самата тя. „Когато родих малката си дъщеря, си дадох сметка, че ще намаля ангажиментите си, защото съм изпуснала много неща с голямата и исках да не допускам същата грешка. През седмицата съм една нормална майка, която кара децата на училище, на детска, правя закуска, обяд. А събота и неделя мама се превръща в Еми Стамболова. Разбира се, получавам и много голяма помощ от родителите на Халит, за което съм им много благодарна. Има една поговорка „Никой не е длъжен да гледа на бабите и дядовците внуците“, в рамките на шегата“, казва през смях Еми. Певицата има две прекрасни момичета от нейната любов Халит. 

Със семейството и с Халит.

 Със семейството и с Халит.

„И двамата обичаме да прекарваме свободното си време с децата. Разхождаме се и водим сериозни разговори. На един баща му е много трудно да приеме порастването на дъщерите. На Халит все още му е странно, когато Еми каже, че трябва да се гримира, преди да излезем някъде. За него винаги ще си останат две малки принцеси. С малката е по-различно, ходят да карат колички, скачат на бънджита в парка, тя е лудетина, а и все още е мъник“, разказва щастливата майка.

Наследници

Най-голямата благословия за певицата са двете й деца. „Голямата е в тийнейджърска възраст вече. И двете пеят страхотно, но Емел ми каза, че това не е нейното. Тя учи английски и испански, хобито й е кулинарията. Тя готви и меси от 9-годишна, а мечтата й е да има верига сладкарници в България. Аз съм сигурна, че това ще се осъществи и винаги ще я подкрепям. Опитах се да й повлияя миналата година, когато трябваше да избира в коя гимназия да учи, защото е много важно човек да има някакъв занаят. Но тя каза, че това й е хоби, а аз се старая да я подкрепям във всичко“. Еми не се определя за властна и обсебваща майка и според нея всеки трябва да следва мечтите и желанията си. „Съобразявам се с нейните решения, а и тя е толкова умно младо момиче. Имайки предвид тийнейджърите в днешно време, е страхотна, чете много книги, което мисля, че рядко се случва вече. Възпитавам я така, че аз съм й най-добрият приятел, но все пак на 1-во място съм й майка. Тя винаги е показвала уважение към мен и баща си“, разкрива изпълнителката.

За разлика от Еми малката Елиф е другата крайност. „Тази година ще е първокласничка. На нея също й се удават много езици. И двете говорят турски перфектно, както и български без никакъв акцент, английски също. Малката ми дъщеря пее на корейски. Слуша популярните корейски групи и им пее песните. Много е палава, само ще кажа, че и двете са зодия Овен. Обожавам ги и те са най-голямото ми постижение в живота“, споделя Стамболова.

На участие с Преслава.

 На участие с Преслава.

От 10 години планира почивка 

Еми прекарва голяма част от сезона в Приморско. „Аз съм на Българското Черноморие и няма да се откажа от него. Трябва да се дава шанс на хората, които работят тук. Имаме уникално красива страна с море, планини, не всичко е 100% перфектно, но за нищо не давам българския пясък и море пред тези в чужбина. Имаме много хубави плажове по света, но мисля, че трябва да даваме шанс и на хората, и местата тук“, категорична е тя. „От 10 години насам планирам да си направя почивка някъде след новогодишните празници, но все нещо се случва и не ми се получава. Надявам се тази година да ми се отвори парашутът. Но тук се чувствам най- добре. Виждам се с толкова много хора, повече, отколкото виждам в София, семейството ми е до мен, какво повече да поискам“, добавя тя.