0

В брой 65 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 29 юни, четвъртък, ще откриете:

Акън Акъньозю – харизматичният актьор, в който се влюбихме като Миран в сериала „Вятърничав“, се е отдал на лятната си почивка. А читателките на „Златно време“ - приложението на вестник „Телеграф“ в четвъртък, могат да се полюбуват на покорителя на женските сърца. Колкото и да повярвахме на любовта, която изиграха на екрана с Ебру Шахин, той е дал сърцето си на друга – ще видите коя е тя. Един красив мъж става още по-привлекателен, когато се радва на домашен любимец. Акън Акъньозю обича да показва кучето си Арчи.

Зейнеп хвали миш-маша на Сакине – това е тазседмичният акцент в рубриката „В кухнята на...“, с която надничаме зад екрана и вадим чудесни рецепти. Днес бъркаме миш-маш, който в Турция наричат менемен, заедно с героите на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“. И докато сме на вълна турски сериали – рубрика, която присъства във всеки брой на „Златно време“ в четвъртък, да видим как Онур Йозер блъска боксовата круша.

Какви фобии имате? Колко от вас споделят тази на Джони Деп и Даниел Радклиф? Нима и вас клоуните ви карат да изпадате в ужас? Ако се плашите от петли, прах, числа, звукове или тийнейджъри – това последното звучи култово, ще опознаете страховете си.

Знаете ли, че първият трибагреник е извезан от 14-годишната Стилияна? Коя е тя – в приложението „Златно време“.

В рубриката „Ретро спорт“ ще прочетете за Анет Келерман – Малката русалка от Мелбърн.

Порция „Мистерии“ - с летящия феномен Даниел Хоум.

И още:

С кого върти педали Терминатора Бат'Арни?

Защо пожарът на „Ерма“ можеше да затрие Варна

Как да почерняваме правилно и какво да направим, ако изгорим

Как да превърнем куфара в цветарник

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!