0

- Г-жо Михайлова, откога имате способността да лекувате чрез енерготерапия?

- Отдавна ми се появиха тези лечителни способности, но аз отначало не им обърнах внимание. Бях на 31 години. А в детството дори да съм имала способности, но не съм разбирала. Според мен човек първо трябва да израсне. Затова дарбите се отключват в по-зряла възраст, когато вече си осъзнат. Много добре си спомням, беше 1992 г. - беше видение, будно сънуване. Видях голямо светещо кълбо, сребристо, и двама светци отстрани. Беше на залез слънце. Казаха ми: „Готова си за безкръвни операции“ и ми показаха силует и безкръвна операция на бъбрек. Не повярвах, че аз мога да правя такова нещо.

После чак през 2012 г. имах други две знамения. Първото беше през юли - видях като проекция в небето два големи змея, които се биеха и облаците образуваха тия фигури. Казаха ми мисловно да си избера един от двата змея и да го унищожа. Тези неща ги усещам през темпоралната чакра, тя е много силна, т. нар. фонтанела. Аз си избрах единия и той се разпадна на парченца, беше унищожен. Второто знамение беше през декември – спомняте ли си, че уфолозите говореха, че на 21.12.2012 г. ще дойде свършекът на света. Тогава всъщност някои хора минаха в друго измерение, други все още изчакват.

- Как става това преминаване?

- Те избират душата, която е готова за това или в предишни прераждания трябва да си го наработил. Те познават душите и знаят кого да отключат. Винаги избират стари души. Те отключват душите, които имат мисия. Говорим за целия свят. Нищо не става случайно.

- Кои са тези Те?

- Извънземните. Колкото и да не ви се вярва, съществуват извънземни цивилизации.

- И какво направиха те на 21.12. 2012 г.?

- От Изток имаше нашествие на митични същества, които трябваше да обърнат енергията на Земята. Бяха около 6 милиона. Битката беше голяма – между Земята и тях – галактическа битка. Бях на балкона и го видях чрез темпоралната чакра, а когато можеш да приемаш с нея, значи имаш трето око.

- А какво стана с вас след тези две знамения?

- Оттогава допреди една година сигурно съм била подготвяна за моята мисия да лекувам. През октомври миналата година се разболях тежко от COVID. Наистина има тунел, заявявам го категорично, но когато душата не е избрана да отиде горе, тя получава оздравяване, независимо по какъв начин. След това боледуване ми беше дадено 4 пъти да видя Господ в човешки образ, не като светлина. Да, има извънземни, но над тях са ангелите и архангелите и най-отгоре, на най-високото ниво е Господ.

- Къде видяхте Бог?

- В централните гробища на Варна има арменска църква. От дете я помня, но никога не съм я видяла отключена. Ние имаме нещо с арменците тук на българската земя. Мисловно ми бе представено как неземен владика отключва вратата на тази църква и аз и още четири човека влизаме вътре. Там е малко помещение. Вътре се отвори портал и само аз успях да се престраша да погледна – видях вита стълба, която води до подземие, но нищо не се виждаше, отиваше някъде си. И там в арменската църква видях Господ.

- Как изглеждаше?

- Светъл, с добра осанка, с бели дрехи, златни отпред, като владика на земята. Изгледаше благ. Той ми даде фрактал, това е неземен светлинен код за лечение. Фракталът представляваше листо от папрат. Във всяко поникнало растение – дърво, трева, цвете, има фрактал. И снежинките имат фрактал. Всичко е фрактал. Светлинните кодове са триъгълник в триъгълника в триъгълника и т.н. И те като чакрите имат цветове – червено, оранжево, жълто, оранжево, синьо и т.н.

- И тогава започнахте да лекувате?

- Това е от последната година. Осъзнах, че вече имам готовност да помагам, да лекувам. Имам 5 светлинни кода. Да помагам е дар свише. Преди можех да гледам на кафе, всички казваха, че познавам, но това не е силната ми част. Силата ми е в лекуването.

- Как става лечението?

- Когато си затворя очите, тези светлинни кодове влизат от мен през очите на човека срещу ми. После енергията тръгва надолу по неговото тялото като спирала. Той усеща само щипене и парене на очите, могат да се зачервят, но не е болезнено. Хора споделят и за леко боцкане по тялото. През това време енергията стига до болното място и започва да работи – изчиства го. После енергията се връща по обратния път и излиза от тялото на човека. Когато заболяването е по-тежко – лекуването става по-трудно, но не е невъзможно. Всеки сеанс продължава по 5-10 минути, защото няма нужда от повече. Здравите клетки в тялото се захранват с тази енергия и се преборват с болните клетки и те излизат през отделителната система безболезнено. Организмът на човек е устроен така, че може да се пребори с болестта, има тази възможност. Всеки човек може, само трябва да му бъде помогнато.

- При какви болести успявате да помогнете?

- Дископатия, диабетни рани, но най-вече премахване на перде на очите и на диоптри. Тъй като светлинният код влиза през очите на човека, най-лесно те се повлияват. Търсят ме още хора с болки в краката, в кръста, за главоболие. Повечето от страдащите се оказва, че имат някаква зловредна енергийна намеса и когато се вкарат тези светлинни кодове, те почистват и лошата енергия и я изкарват. След това аз започвам да усещам аромати, така пък моето тяло се изчиства от негативната енергия на отсрещния човек, част от която може да е проникнала в мен. Това е вид ароматерапия, която почиства моето тяло.

- Как ви намират хората с проблеми – нямате сайт, нито интернет-блог?

- От познат на познат. Аз не се рекламирам. Хората го правят. Имам приятелка, която от 5 диоптъра сега е на 1,75. На друга, която беше в тежко състояние, затворих диабетна рана на крака. Имах едно момче с отстранен далак, имаше високи тромбоцити - успях да ги вкарам в норма с 4 сеанса. Благодарение на моята намеса едно болно момиченце с лоша епикриза вече си мърда краката.

- Колко струва лечението при вас?

- Нямам такса, защото не ми коства нищо, не полагам никакво усилие. То вече си е в мен. Горе не ти го дават с пари. Това е дар. Трябва да се помага на хората, тази дарба няма как да я държиш в себе си. Щом я имаш, трябва да даваш, тя не ти е дадена случайно.

- А необходима ли е концентрация от ваша страна преди сеанс?

- Не, никаква концентрация. Човекът застава пред мен, аз си затварям очите и вкарвам светлинните кодове.

- Щом не вземате пари за лечението, с какво се препитавате?

- В началото на 90-те години имах бизнес, но не провървя. Мъжът ми пътува с кораби от 40 г. Той ме разбира. Имаме две големи вече момичета.

- Какво ви се дава като информация за България свише?

- България е много важна. Тя е с много силен потенциал. Има 3 камъка – единият е под Рила, другият е в Босна, а третият е в Украйна. Под тях има лаборатории на извънземни, където се правят експерименти.

- Значи има извънземни и под земята, и в Космоса?

- Да, има и под земята, и в Космоса.

- Едни и същи ли са?

- Не са едни и същи, различни са. Под земята са лемурийците и атлантите, те са много силно енергийни. Сега на тези измерения идват андромедианците и анунаките – 200 г. ще бъдат тук, на Земята, за да я прочистват от лоши енергии, защото Земята е много замърсена.

- Извънземните воюват ли помежду си?

- Постоянно воюват едни с други.

- И кой печели?

- Те открай време си воюват. Не знам кой печели, не съм участвала в битките им. Но над всички е Господ. Само посветените хора на Земята, тези, които имат отворено трето око, могат да видят извънземните, ангелите и Господ. Напоследък доста хора са отворени, за да могат да помагат на другите хора.

- На извънземни ли се подчинявате или на Бога?

- Аз се подчинявам единствено на Господ. Светлинните кодове са от него. Преподобна Стойна ми излиза като холограма на стената. Това означава, че тя идва до Земята, за да помогне на българите. Тя е много силно енергийна. Тя помага на целия български народ. Не отричам дядо Влайчо, Слава Севрюкова, баба Ванга, но тя единствена лекуваше, без да поиска нищо в замяна. Няма дарение, няма нищо.

Това е тя

Феноменът Веселка Михайлова е родена и живее във Варна. Въпреки че има множество дарби на лечител и медиум, не се афишира. 61-годишната жена споделя, че преди 30 лета за първи път усетила, че осъществява контакт с по-висша цивилизация, която до днес я напътства в земната й мисия. През октомври 2021 г. Веселка боледува тежко от COVID и споделя, че след това й се е дало Свише да види Бога. Именно тогава усетила, че е готова да започне да лекува с енергия – нещо за което висшите сили я подготвяли отдавна, но от този момент й се дало да го реализира.