0

Е легантни покрития, смели и дръзки цветове, минималистична декорация и основа на прочутия френски маникюр ще диктуват тенденциите през сезон пролет/лято. Дамите ще имат възможността да се потопят в богатото разнообразие, предоставено от творците - от семпли и изискани визии до бохемски стилове, изпъкващи с яркост и релеф.

Блясък

Френският маникюр е фаворит за жените. Това, което ще разчупи познатата класика, е наличието на пъстри цветове. Лентата, разположена в долната част на нокътя, ще изневери на познатия снежнобял цвят, бивайки оцветена в жълто, оранжево, синьо или розово. На сребърна позиция се нареждат гел-покритията в един цвят, разбира се, придружени от декорации - рисунки, лепенки, поставящи се с помощта на специален разтвор, и четка, камъни, мъниста, брокат и изпъкващи украшения. През следващите месеци на мода ще бъдат флоралните мотиви, както и изображенията на пеперуди. Дългоочакваното лято чука на вратата и това е една от причините някои от представителките на нежния пол да избират различни плодове или морски мотиви. По-сдържаните от тях се доверяват на лакове с вградени частици, придаващи допълнителен блясък. Онези, които симпатизират на по-авангардните нотки, желаят микс от стилове.
Нашият съвет е да не следвате хитовата линия, а да се доверите на личното си усещане за красота. Ако поводът е официален - като сватба, рожден ден или кръщене, насочете вниманието си към максимално опростения дизайн. Отличният резултат е гарантиран.

Грижа

Преди вашият маникюрист да се заеме с декорацията, е необходимо да почисти нокътната плоча, да я оформи и подготви за нанасянето на продуктите. Не правете компромис с качеството на използваните материали, тъй като те могат да ви нанесат непоправими щети, както и често временен дискомфорт като гъбички и още.
С времето вероятно сте научили коя е най-подходящата за вас форма. Овалът е за дълги нокти, постига се трудно, тъй като е заострен. Дори леко препилване може да промени посоката. В този случай бихте навлезли в бадемовата или кръгла "територия". Всъщност според мнозина тези варианти придават ненадмината елегантност на маникюра. Подхожда на среднодълги или дълги нокти. Идеята е формата да е забележима. Ако искате къс вариант, то вашият ход е квадрат. Това е най-лесната за постигане форма, не изисква сложна поддръжка и обикновено издържа според предвидения максимум от 14 до 21 дни. Любопитна подробност е, че версията е подходяща за всеки тип дължини, затова не се страхувайте да пристъпите към промяната.
За финал - хидратирайте ръцете си всеки ден, грижата е особено важна за следващите по-топли месеци.

Учениците залагат на хитови анимации

Маникюрът е изключително важен за дамите, в това число и за по-малките представителки - тийнейджърките. Желаещи ръцете им да изглеждат добре, те се доверяват за формата и метода на специалистките в областта, а в рамката на декорацията избират свежи идеи. Една от тенденциите са изображенията на хитови анимационни герои като Цар Лъв, Пепеляшка, Мики Маус, Рапунцел и т.н. В повечето случаи направата на подобен тип маникюр отнема повече от стандартните 50 мин. работа, затова се таксува допълнително. Трябва да имате предвид, че за да направите картинката си "четяща", е добре да имате голяма основа.

Популярни герои вдъхновяват творците.

 Популярни герои вдъхновяват творците.