0

П рез новата година много от родните ни звезди се зарекоха във вечна любов с диамантени и златни пръстени.

Николета Лозанова получи накит за около 70 000 лв. от Ники Михайлов. Гимнастичката Християна Тодорова и готвачката Виктория Зайкова са с предложения със златни бижута, а певицата Джорджия се зарадва на син диамант.

Родители

Николета Лозанова каза „да“ на Ники Михайлов с диамантен пръстен малко след раждането на дъщеря им Борислава! Красивият пръстен е с голям камък по средата, а около него има още 49 по-малки. Придобивката е от рядко достъпните бижута на Tiffany. Брюнетката деликатно показа огромния камък в инстаграм профила си, а под снимката Ники написа: „Завинаги“. „Честит годеж“, „Бъдете много щастливи и се обичайте“, заваляха коментари в профила на моделката след голямата новина. Базовата цена на този модел годежни пръстени започва от 70 000 лв. Колкото по-голямо е числото на карата и на чистотата на камъка, толкова по-висока е цената. Така например при карат и половина същият модел стига до 100 000 лв. Семейството все още не издава подробности около годежа, нито кога планират да е сватбата.

Тайна

Популярната готвачка Виктория Зайкова заби ново гадже. Повече от година след като се разведе официално с бащата на детето си, Виктория най-накрая откри любовта. Красавицата разказа, че са се запознали, докато снимала епизодите на риалити конкурса “Мис Плюс сайз”. За новия мъж в живота на червенокосата дама се разбра, след като тя сподели снимка, на която целува неизвестен господин. Това накара последователите й да шушукат. Броени дни преди това обаче готвачката качи снимка на червен букет рози, а на ръката й акцент стана пръстен от бяло злато с диамант. „Той е от Търново, ние снимахме там. Така се срещнахме и повече не искам да издавам, защото има много завистници. Ще кажа само, че съм щастлива и отварям една нова, много по-позитивна страница в моя живот”. Към момента Виктория живее в Поморие, откъдето е, там работи като шеф в голям ресторант. Половинката й обаче все още живее в Търново. „Нямам никакво намерение да се местя от родния си град. Без море няма да мога да вирея“, споделя Зайкова и добавя, че там, където има голяма и истинска любов, разстоянието няма как да бъде пречка.

Instagram

Бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио Християна Тодорова показа великолепен пръстен в Инстаграм и се похвали, че се е сгодила. „Когато Господ реши да се намеси…“, написа под кадъра бившата гимнастичка, без да уточнява името на любимия си мъж. Той спечели сърцето на Хриси след раздялата й с тенис национала Димитър Кузманов. Популярните ни спортисти скъсаха миналата есен, след като бяха заедно от декември 2019 г. Новината за годежа й дойде броени дни след като родителите на Християна и сестрите й Александра и Анастасия – Петя и Анастас, отпразнуваха 30 г. брак на екскурзия в Тайланд. По този повод една от честитките към златното момиче бе от известната съдийка Филипа Филипова и гласеше: „Знам, че ще си в добри ръце и още едно прекрасно семейство, също като твоето! Бъдете много щастливи“.

Рожден ден

Предложение за брак получи и попфолк певицата Джорджия само ден преди рождения си ден, и то със син диамант. „Заедно сме само от 6 месеца“, сподели изпълнителката пред „Телеграф“. Джорджия разказа, че изобщо не е очаквала любимият й Стивън да падне на колене ден преди личния й празник.

Instagram

„Беше много спонтанно, много готино. Засега искам да запазя подробностите за мен, защото е нещо лично между нас двамата. Камъкът е син, диамант е, но не се интересувам колко карата е, нито дали е скъп, аз не държа на тези неща“, разказва самата тя. Изборът на половинката на певицата едва ли е случаен. Синият диамант освен че е много скъп, има специална символика. Те са признание за безвремие, олицетворение на спокойствие, мир и хармония. Певицата сподели, че мечтае да се види с бяла булчинска рокля като всяка влюбена дама, но двамата все още не са планирали дата за сватбата. Красавицата добави, че това е най-хубавият подарък, който е получавала за рождения си ден.

Красивата бивша приятелка на актьора Димитър Рачков Анита Димитрова се омъжи на 11 април. Красавицата получи много романтично предложение за брак. Блондинката сподели видео, на което се виждаше как мъж и жена я извеждат в двор, а тя седи със завързани очи. В двора с огромен букет в ръце я чакаше любимият й Нико Еврика. Земята бе обляна с листенца от рози, а отстрани - червени балони с формата на сърце. „Късметлийка съм да бъда твоя. Казах „да“, написа  щастливката. Двамата се познават от инвестиционните проекти, с които се занимават. От доста време Анита работи като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят.

Instagram

Лъчезарните участници от любовното риалити предаване „Един за друг“, сезон 5, Денис и Дарина от Мадан са поредната двойка, която напусна формата. Те бяха гости в подкаста „Един без друг”, където разказаха повече за участието си във формата и за живота си извън предаването. Двойката споделя, че в живота са големи късметлии, но в предаването късметът им е избягал, което води до това да са абонирани за телевизора няколко седмици поред. След участието си в „Един за друг” планират да направят сватба. Денис и Дари искат да имат традиционна церемония, а Денислава, която ги интервюира в подкаста, виждат като перфектната водеща на церемонията.

*Автор: Лина Димитрова