0

Българите ме питат предимно дали имат направени черни магии, заяви в специално интервю за „Телеграф“ гуруто на знаменитостите от Холивуд Гал Сасон дни преди да пристигне в страната ни.

Гал идва да представи новата си книга с астрологични прогнози за 2023 г. - „Да минем по моста: Движението на хората“, както и да води семинари и да се срещне с почитатели.

Освен на най-значимите звезди в Холивуд Сасон е духовен съветник и на множество политици и банкери, включително и някои от най-влиятелните в родния бизнес.

Събития

Първото си интервю с прогнози за новата 2023 г. Гал Сасон даде именно за „Телеграф“. В него Гал казва: „Българите вярвате много в това дали са ви направени черни магии, отколкото дали има някакви неблагоприятни събития в звездния небосклон. Това, че ви се случват неблагоприятни събития, които наричате магия, е следствие на вашата кармична карта и вашия характер“.

Той пояснява общо за 2023-та, като набляга, че събитията, които ни очакват, не са се случвали от времето на Великата френска революция: „Предстои динамична година, наситена с промени. Важни небесни тела от тежката категория – Плутон, Сатурн, Юпитер, както и Лунните възли сменят знаците си. След 250 години Господарят на трансформацията Плутон се завръща във Водолей, където е бил по времето на Френската революция. Последно Плутон смени знака си през 2008 г., когато настъпи Голямата рецесия“.

Меркурий

Гал Сасон съветва читателите на „Телеграф“ да си отправят новогодишните пожелания до Коледа, защото от 29 декември Меркурий отново става ретрограден и се приема, че не е добро време за подобна практика. И обяснява: „Това е ретрограден период, нормално е нищо да не се случи така, както сте си го пожелали. Когато има ретроградни позиции, подарявайте нещо старо или нещо, което не ползвате, защото така ще подарите добра карма“.

В интервюто си за „Телеграф“, взето специално за случая от модела Венета Харизанова, Гал Сасон говори за кармата на българите, за предизвикателствата, които ни очакват не само през 2023 г., както и за катаклизмите в света и дали ще бъдат разрешени. Отбелязва и това, че България е зона, която е с много места на силна изцелителна енергия.

*Цялото интервю очаквайте в съботното приложение на вестник „Телеграф“ - „МагЗодиак“.