0

Д ори и секссимволите имат кутсузлийски моменти - тази седмица това доказа Дженифър Лопес. Преди дни тя се появи с дънки, които сякаш е забърсала от чужд гардероб. И папарашките й снимки в този странен тоалет обиколиха социалните мрежи, будейки недоумение в чии гащи се е намъкнала.

Дженифър Лопес не е върлина - висока е само 164 см, така че подобни тоалети я правят несъразмерна. А и от позата на звездата е видно, че дънките със свлечен чатал и широки крачоли, които се омотават около краката й, са й крайно неудобни. Тя върви, сякаш току-що е свършила голямата работа и иска да прикрие срама.

Не е ясно на какво мнение е бил съпругът й Бен Афлек, когато е видял кадрите, на които в стремежа си да бъде модерна тя е като някаква повлекана. Но пък това може и да е търсен ефект. Със сигурност всеки момент 54-годишната актриса и певица ще блесне отново в прозрачен тоалет, който подчертава женствените й форми, или ще се качи на масата, за да разкърши снага в рокля с гол гръб, която всеки момент може да се свлече небрежно и отпред.

*Цвета Дилова