0

К акто в заведенията, така и на плажа всяка дама иска да бъде неотразима. За това са нужни аксесоари, които да допълнят цялостната визия на шармантния бански с едно рамо. Шапките и чантите, оплетени от слама, са най-тенденциозните артикули за лято 2023 г.

Зони

Тотално хитов за този сезон е целият бански костюм с изрязани зони или модел на едно рамо. Най-важното е той да се забелязва и да бъде оригинален, за да имате самочувствие на плажа. Изрязаните зони могат да бъдат и с мрежа, за лека загадъчност. Чашките под форма на миди са неотразими и придават кокетност. Друг вариант е елегантният черен бански, който не само е класика, но и изглежда чудесно във всеки размер.Другата уникална визия за по-смелите дами е бански с дълъг ръкав. Все по-интересни модели се създават именно с такива ръкави.

Pixabay

Кърпи

Най-популярни през летния сезон са шапки, изработени от естествени материали като слама и лен. Задължително е да са с голяма периферия, което придава особен чар на визията. Освен това предпазва лицето от силните слънчеви лъчи, които могат да навредят на кожата. В тренд са едноцветни и най-вече в нюд цветове като бежово, мръсно бяло или сиво. Актуални са и плетените модели, декорирани с панделки или дълги верижки. Верижките могат да бъдат и от перли или други блестящи камъни. Кърпите за глава остават и тази година в тренда. От своя страна модерните за този сезон кърпи ни предоставят редица възможности – можете да ги връзвате както ви харесва, в косите си, на врата, на главата. Пъстрите модели стоят чудесно с едноцветни бански, като ви придават стилен външен вид дори когато сте на плажа.

Pixabay

Съчетание

Едно пътуване до плажа не може без стилна и модерна чанта. Чанти тип кошчета, плетени чанти, куфарче и мрежи и трикотажни модели. Много интересно съчетание е дръжките да бъдат със същия материал, както на шапките с верижки. Големите чанти, които се носеха преди години, вече са мит. Най-тенденциозни са малките плетени чантички. Малки акценти като пръстени, колиета и обеци също са важна част от цялостната визия. Гривните на крака никога не излизат от мода и придават много женственост и нежност на глезена.

Бохо

След като сте готови с банския костюм, чантата и шапката, значи е време да си изберете не плажно парео, което вече е тотално демоде, а широка риза или кимоно. Кимоната са изключително практични за всяко летуване. На мода са особено бохо вариантите с ажурни украшения, дългите, ефирни модели, украсени с флорални мотиви и муселиновите кимона. Друга добра идея, лансирана в Инстаграм от инфлуенсърките, е идеята да използвате оувър сайз риза като плажно облекло или просто да отворите гардероба на половинката си. Ризите от лен, в светли и нежни цветове са уникално попадение за морския бриз.

Pixabay

Последният елемент за пясъка са обувките. Кожените чехлички с ниска платформа са удобни, практични и подхождат на всичко. Типичните цветове са бяло и черно, но ако банският е в един от тези цветове, е хубаво да заложите на нещо ярко и пъстро като цикламено или жълто.

Небрежен кок край морето

Pixabay

Никоя дама не обича да се оплита в косите си на плажа. За радост тази година небрежният кок, вързан възможно най-надолу към врата, е най-тенденциозната прическа за лятото край морето. Два или повече спуснати кичури са задължителни към визията и придават лека закачливост. Плитка тип рибена кост, но по-разхлабена, също е добър избор и вариант за топлите дни през лятото.