0

В сяко дете има различни мечти за рождения си ден.

Дъщерята на Преслава се радва на триетажна торта, синът на Диляна Попова пък се отказа от подаръци, за да помогне на болни животни, а децата на Луиза Григорова и Весела Бабинова са астрални близнаци и празнуват заедно.

Приятели

Децата на актрисите и приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова се оказаха астрални близнаци и отпразнуваха рождените си дни заедно на 27 септември. Двамата сладури духнаха по 3 свещички на детските си торти, а след това се впуснаха в приключения. „Пак нещо са намислили“, написа Луиза под кадъра на Бран и Йоана. Явно и малчуганите са толкова близки, колкото майките им. Разбира се, майките отправиха и самосиндикални пожелания на мъниците си, като споделиха снимки с тях. „Три години най-искрената любов! Благодарна съм“, написа Луиза за момчето си.

„Честит рожден ден на детето, което каза, че ме обича повече от небето! А именно: до лампата. Беше малко грахче с големи бузи и очи, сега вече е с къдрици, сърди ни се и обясни наскоро, че просто си е летяла и решила: цоп! Да е в нашата къща! Благодаря за решението, благодаря за живота, благодаря за Владислав Замбовски“, бяха думите на Весела за нежното й момиченце.

Осиновяване

Синът на Диляна Попова – Борил, събра пари за бездомни животни на рождения си ден. „Отказах се от подаръци, избрах да събера пари за дарение“, каза момченцето, което отпразнува своя 9-и рожден ден на 21 септември. Борил реши, че вместо подаръци ще направи кутия, в която да събере дарение за всички нуждаещи се животни от приюта, които имат спешна нужда от лечение. От мястото споделиха видеоклип, на който детенцето се запознава с болно коте, което благодарение на него ще се спаси. „Ето това е котенцето, на което помагаш с дарението си. Името й е Матча“, обясниха му любезно. Бори веднага хареса четирикракия приятел и обясни, че е готов да осинови всички животинчета. Красавицата винаги е участвала в подобен тип кампании и е показвала любовта си към тези същества. Постъпката на сина й потвърждава, че е успяла да предаде тази обич към животните и на него. Макар и на толкова малка възраст, Бори показа, че трябва да бъдем хора и да помагаме на по-малките от нас. От сдружението „Стрей Ейнджълс“ се издържат само от дарения и разчитат на помощта на всеки, който вярва в каузата.

Супермен

Златка Райкова вдигна тържество за 4-ия рожден ден на сина си Благой на 1 октомври. Сред поканените гости на тържеството бяха приятелки на плеймейтката, родни манекенки, сред които Светлана Гущерова и Виктория Джумпарова, които, разбира се, бяха придружени от децата си. Красавицата, Карен и Благойчо си направиха обща снимка пред тортата със свещичките като истинско семейство и му пожелаха здраве и сбъднати мечти. Шумният купон се проведе в софийски парти център, където за настроението на гостите се погрижи аниматор, преоблечен в костюм на Супермен. Цялото тържество беше в тематика на супергерои, в синхрон със зеления Хълк бяха и украсата, и тортата, както и малките аксесоари за децата. Зелени балони, арка, картинки, много игри и смях съпътстваха празника.

За сметка на това баща му се отчете със снимка в социалните мрежи и поздрав под нея. „Да си жив и здрав, Боци“, написа Благой. На кадъра Благой-младши държи огромен подарък от баща си, а до тях е и другият син на футболиста от Христина. Пред „Телеграф“ Георгиев уточни, че е подарил много неща на рожденика, но не иска да коментира повече по темата.

Принцеса

С огромна триетажна торта единствената наследничка на Преслава – Паола, отбеляза своя пети рожден ден на 14 септември. Празникът мина под знака на приказката за малката русалка Ариел, която бе кацнала и върху празничната торта. Сладкишът бе обсипан с миди, камъни и раковини, които бяха скрили свещта, която щерката на певицата трябваше да духне. Двете с майка й доста се озориха, докато я открият. Празнуващото момиченце бе пременено с розова рокля на рози и розови обувки като истинска принцеса.
Нейната колежка Палома Митева пък реши да кръсти дъщеря си Доника-Мария на 1-вия й рожден ден на 10 юли. Красавицата избра своя близка приятелка за кръстница на момичето си, а след това бурно отпразнуваха първата годинка на детето. Украсата за партито бе в розово, а двете дами бяха в същия цвят рокли.

Вълна

На 22 август рапърът Венци Венц посвети татус на сина си Ноа. Новата картина е над веждата и е поредната на лицето на изпълнителя. Рисунката е по повод навършването на една годинка на детето му. „Портрети, трайбъли, бебешки ръце. Аз също съм го обмислял - затова за теб направих най-смелата си? Нещо много символично. Нещо, което наистина да обобщава отношенията между двама ни. Една огромна вълна на лицето ми за теб, Ноа. Там е, за да ти пожелавам всеки ден да си смел пред всяка една силна буря и трудност, която ще се изправи с чудовищна вълна пред теб, но ти ще си на върха на всяка подобна - като баща си!? Винаги на гребена! Отгоре господстващ над привидните проблеми, защото си благословен от Бог. Точно в момента бих върнал времето и бих се спрял на мъничка татуировка във формата на петно от повърнато мляко на рамото ми, но уви, решенията ни оставят трайни следи в този живот. Моето решение е винаги да те насочвам от всеки свят, на който съществувам. Ти си могъщ, сине! Могъща ще е личната ти легенда. Рисувай я мъдро. Честита Първа Годинка на този свят“, написа Венци за момчето си.

*Автор: Лина Димитрова