0

П о случай предстоящия празник на влюбените Св. Валентин „Телеграф“ ще разкаже как пламва любовта между двойките в театъра и киното.

Младите актьори Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов се влюбват един в друг по време на представление, в което играят двойка. Операторът Радослав Гочев и Мона на снимачната площадка, точно както Луиза Григорова и Мартин Макариев.

Ирония

Маргарита Лъчезарова и нейната половинка Иван Горанов, които набраха популярност от сериала на NOVA „Клетката“, разказват интересната си история относно запознанството им, а след това и раждането на любовта между тях двамата. „Запознахме се в 5-и клас. Бяхме в една паралелка. В началото никак не беше любов от пръв поглед. В общи линии си бяхме кръвни врагове докъм 12-и клас. Почти сме се сбивали. Той ме дразнеше, аз му се връзвах. Детска идилия. В 12-и клас участвахме в представление, в което трябваше да сме двойка. И изведнъж дразнителят придоби нов статут. Приехме толкова отговорно актьорската си задача, че взехме, че се влюбихме“, споделя красавицата пред „Телеграф“. По ирония на съдбата първите им телевизионни роли са тези в сериала на NOVA, а в него те отново играят като двойка. „Това със сигурност много ни помогна. Самата химия между нас в живота е много силна и предполагам, че именно заради това сме избрани“, сподели Иван.

Между колегите им Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров любовта отново се пробужда покрай сцената. Тя играела в бургаския театър, когато директорът на театър „София” я поканил да играе в постановка на Иван Добчев. На първата репетиция се запознала с Мартин, който по това време играел в сериал. Тогава Йоанна не била очарована от него изобщо. Години по-късно обаче става ясно, че още тогава Мартин я е снимал. На същата репетиция, а отговорът му е, че я е харесал веднага. Година след тази среща по време на представлението „Скачай“, в което и двамата играят, искрата между тях пламва. Двамата са заедно от 11 години и имат прекрасно момче на име Филип.

Йоанна и Мартин

 Йоанна и Мартин

Сватба

Актрисата Мона Гочева и операторът Радослав Гочев, които вече са семейство, също се запознават по време на работа, но на снимачната площадка по време на снимките на сериала „Революция Z“, където Мона е в ролята на Мира. Тя признава, че веднага го харесала, при него нещата се случили по-късно. Въпреки първоначалното разминаване двамата стават близки приятели, а после гаджета.„Историята е много проста. Снимахме сериала и се запознахме покрай снимачните процеси, които се снимаха там. Радо снимаше някои от епизодите, но тогава всъщност не са се случили нещата. Да не си мислят хората, че е било любов от пръв поглед и той се е появил на терен и аз съм казала „Ах“, казва Мона в интервю преди време. През 2017 година вдигат сватба, а две години по-късно се появява първата им рожба – Никола. Днес двамата са родители и на момиченцето Леа, която навърши една годинка преди дни.

Бар

Горан Иванов, познат от хитовия сериал „Братя“, който се излъчваше по NOVA, и неговата половинка Инна са заедно от около 4 години, а в края на 2022 година се сгодиха на върха Монт Форт. „Запознахме се в един бар, аз работех там. Танцувах на бара, това ми се случва в живота за втори път, докато ни озвучават рок парчета. Изведнъж и Инна се качи, разменихме няколко думи и се оказа, че има рожден ден. Исках да я почерпя нещо, но тя не ми обърна много внимание“, разкри той. Запознавайки се с нея, актьорът разбира, че баща й е от Гложене, а неговите лета като дете минали в Ябланица. „Там имаме къща над града, която е на 150 години, която била на прадядо ми. Той убил един турчин, който бил един от най-богатите, изселват го горе за назидание в 50 декара земя. Реално от моята къща до нейната са 9 км. Интересното е, че нейното детство също е минало там“, сподели пред „Телеграф“ Иванов. „Моите баба и дядо починаха отдавна и когато се запознах с нейните, ми напомниха толкова много на моите. Говорят по същия начин, мислят по същия начин и това тотално ми даде втори баба и дядо. Те гледат животни там, правят домашно уникално сирене, домашна ракия“, добави той. Двамата станаха родители на момичето Яна преди половин година.

Горан и Инна

 Горан и Инна

SMS

Александър Сано и Нели Атанасова също са пример за щастливо семейство, което съдбата събира, за да намерят смисъла един в друг. Двамата се запознали в едно риалити предаване, ĸъдeтo са били водещи в зaĸлючитeлния етап на шоуто. „Режисьорът се пошегува, че за да ни се получат по-добре нещата, трябва да се поопознаем повече. И ние го направихме“ – спомня си с усмивка Сано. Maлĸo след това той заминал за Лондон по работа, но непрестанно държал вpъзĸa c Heли. Двамата си пращали многобройни есемеси. Когато се върнал, й отишъл на гости и така и не си тръгнал.
Красивата актриса Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев също имат интересна любовна история. Двамата се запознават на снимките на видеоклипа към песента на Миро „Август е септември“. Минават 2 години преди да се влюбят един в друг. Когато се срещат отново на снимачната площадка на сериал, на който Макариев режисира няколко епизода, Григорова осъзнава, че това е подходящият мъж за нея. Двамата сключват брак през лятото на 2017 г., а церемонията е в Лозенец. Датата на сватбата до последно се пазеше в тайна, като на нея присъстваха единствено най-близките им. Малко след това Луиза обяви, че ще стават родители на първото си момче, а преди две години се появи и второто им дете.

Александър Сано и Нели

 Александър Сано и Нели

Наум и Теа.

 Наум и Теа.

*Автор: Лина Димитрова