0

С помняте ли си дните, когато сексът в кола беше по-скоро ситуация без избор поради липса на по-добро място за ласки?

Тогава може би сте копнеели за по-удобни - и по-лични - открития или адреналин, но сексът в кола не е лош откъдето и да го погледнеш. Припомнянето на част от този луд тийнейджърски дух като възрастен с малко повече мъдрост и нашите супергорещи съвети всъщност може да ви помогне да си прекарате добре.

Бъдете внимателни

Според закона - сексът на публично място е забранен. Въпреки че невинаги е така, трябва да сте нащрек, някой да не се възмути. В противен случай, освен че ще наруши интимното ви удоволствие и ще създаде стрес, може и да отговаряте пред закона.

Преди да ви кажем как да се отдадете на секстрип, трябва да поговорим за безопасността. От само себе си трябва да се разбира, че разсеяното шофиране е опасно с главно О и НЕ се препоръчва. Затова, ако сте решили да се развихрите в колата, добре е да спазвате някои правила. Ако възнамерявате да правите какъвто и да е вид секс във, върху или около кола, въпросната кола трябва да бъде паркирана, изключена и далеч от трафик или хора, които не са се съгласили да бъдат част от срещата ви.

Място

Подходящо място е някоя тиха, задънена уличка в краен квартал или извън града. Предимство би било, ако го правите по тъмно. В малките часове на деня липсват пешеходци и определено има по- малко движение. Ако колата ви не е двуместна, имате късмет. Задните седалки са определено по- скришното място. Ясно е, че сте тук за повече адреналин, но не се оставяйте да бъдете хванати натясно.

Вода

Не забравяйте и другата безопасност. Хигиенните навици не трябва да бъдат подминавани с лека ръка. Припомнете си, че в колата няма течаща вода. Ако имате лубрикант под ръка, ще ви бъде от полза. Той може да помогне за намаляване на риска от инфекции, предавани по полов път (ППИ), като предотвратява кожно дразнене, предизвикано от триене и скъсани презервативи например.

Рокля

Това, с какво сте облечени, също може да се отрази на качеството на секса в кола. Помислете за удобство и покритие и се придържайте към дрехи, които лесно се вдигат или бързо се обличат и събуват. Всичко отворено отдолу – като пола, рокля или дълга риза – осигурява лесен достъп и може да предпази секса ви чист от всеки, който би преминал случайно. Избягвайте дрехи с ципове или други потенциално неприятни аксесоари, които могат да се закачат за косата или кожата. Кажете „не“ на гащеризони и джъмпери и „да“ на бодита с щракване отдолу!

Ездачка

Независимо дали сте в MINI Cooper или миниван, тези удобни за кола секспози работят за всякакъв вид секс – и не е нужно да сте майстор, за да ги овладеете. Обратната ездачка може да се случи на задната седалка, ако наклоните напред облегалката на седалката пред вас. И двамата партньори могат да използват облегалката като опора - за да бъде по-удобно.

Въртележка

В класическия вариант мъжът седи в поза лотос, жената се намира отгоре и го е обвила с краката си. Ако се откажете от сплитането на долните крайници, тази позиция може да се повтори и в автомобила. Ездачка - позицията, в която жената е отгоре, е доста лесна за изпълнение на задната седалка. Ако вържете ръцете на партньора си с предпазен колан, тогава изживяването ще стане още по-интересно.

Оралната любов е неувяхваща класика. Основното нещо - бъдете внимателни: не трябва да правите това на пътя по време на движение, защото можете да имате неприятности в мига на върховна наслада.

*Автор: Василена Маринова