0

Б лясък от глава до пети - точно по този начин трябва да посрещнете предстоящата година. Почувствайте се като истински кралици на красотата, залагайки на елегантни тоалети - рокли с различна дължина, гащеризони и комбинации от поли и блузи, оставящи присъстващите, а и вас самите без дъх.

Детайли

Жените обичат лукса, а в нощта срещу 1 януари те ще имат възможността да затвърдят високите си критерии и любовта към модата. Ако сте гост на официално или бизнес ориентирано събитие, то вашият ход е яркочервен тоалет. Огненият и секси нюанс е не само празничен, той придава особени черти на представителките на нежния пол. От незабележими в ежедневието те се превръщат в център на вечерта, попадайки точно под светлините на прожекторите. Разбира се, роклите с дължина до земята са абсолютният фаворит. Елементите, които могат да разчупят популярните прави линии, са цепка до бедрото, голи или паднали рамене, както и наличието на допълнения като камъни и пера.

Мнозина залагат на къси тоалети, най-вече притежателките на дълги и стегнати крака. Част от тях са на вълна класическа черна визия, подчертана с мъниста, пайети или ресни. Търсенето на един ръкав или гол гръб също генерира интерес.

Визия №1

Наличието на блясък, дори в огромни дози, няма да превърне визията ви в кич. Това е и една от добрите новини, които карат дамите да се освободят от консервативните си разбирания, за да се потопят в един нов, стилен и пищен свят. Дизайнерите сюрпризират по-младите с отлични съчетания - обсипан сет с различни по големина и размери камъни, това могат да бъдат топ и пола, блуза и къси панталони... За идея по-възрастните, но все още диви и привлекателни жени препоръчват гащеризони. Освен удобство те ще ви накарат да усетите прилив на самоувереност. Това е така, защото повечето модели не са по тялото, характерни, а и на мода са широките форми, които не подчертават несъвършенствата. Цепки в края на крачолите или ултрадълбоко деколте са онова, което влюбва купувачите буквално от пръв поглед. Палитрата е въпрос на личен вкус, разнообразието на пазара е голямо, като включва както сребристата и златиста палитра, така и блясък на синьо, лилаво, червено и пр.

За финал - убедете се, че се чувствате добре, сложете широка усмивка и любим парфюм и изживейте една от най-красивите вечери в живота си.

С усещане за Холивуд - ръкавици и пищни бижута

За да сте наистина забележими, е необходимо нещо повече от перфектния тоалет, а именно наличието на подходящи и отговарящи на последните модни тенденции аксесоари и бижута. Изберете миничанта, в повечето случаи тя служи за червило, телефон и документи. Тъй като обаче бижуто в ръцете ви няма да бъде непрекъснато до вас, подсигурете се с друг елемент. Нашият съвет е да заложите на високи ръкавици, те пасват с десетки тоалети, придаващи нотка на аристократичност. Ако имате добър вкус за накити, възползвайте се. Колие, обеци, гривна, пръстени или различни съчетания - постарайте се да подберете точните украшения, без те да доминират над рокля, грим или фризура. Само така ще се сдобиете с холивудски вид, достоен за аплодисменти.