0

Н умеролозите виждат във всяко нещо закономерност на числата, а когато става реч за дати на раждане, няма как съдбата да не е замесена.

Практиката обаче показва, че може би има големи дози истина в тази подредба на числата, въпросът е да знаеш как да я разтълкуваш.

Когато имате връзка и се чудите дали си подхождате с любимия човек, лесно може по рождения му ден да определите дали сте един за друг или не, казват с убедително настояване нумеролозите. Ето как се проявяват родените по едни от тези знания за числата. Трябва да добавим, че все пак това е само една част от предпоставките, а кое как ще се развие е плод на много други съставки.

1-ви

Родените на първи са лидери, които си търсят партньори, склонни да им се подчиняват и удовлетворяват личните им нужди, твърдят нумеролози. Като социално активни и амбициозни хора те търсят партньори, които да са привлекателни и енергични. В секса и в любовта проявяват егоизъм и смятат себе си за най-важни. Добре се разбират с родените на 3, 6, 4 и 8.

2-ри

Родените на втори са емоционални натури, които се стремят към сигурност и духовна близост. Те са лоялни и всеотдайни партньори, които са съпричастни към проблемите на избраника си и винаги са готови да помогнат. Обаче са обидчиви, трудно прощават предателство и още по-трудно го забравят. Сексът при тях е кулминация на чувства и е съпътстван с много въображение и нежност, отсичат експерти. Бракът може да е сполучлив само ако си намерят „духовната“ половинка в живота.

3-ти

Родените на трети са флиртаджии, които обичат разнообразието, предизвикателствата, интересните разговори. В секса са всеки път в различно настроение и с претенции. Представят се с големи амплитуди – веднъж са на върха, следващия път са на дъното. Могат да изненадат другия с претенциите или действията си. Партньорът им трябва да е на тяхната вълна, отсичат вещите в познанието за числата.

4-ти

Родените на четвърти са консервативни и праволинейни личности, които държат на традициите и семейните ценности. Но могат да се влюбят истински и то ще е завинаги. В леглото са със среден сексуален апетит, но експериментите им действат доста възбуждащо, видели са спецовете по числата.

5-и

Родените на пети са природно интелигентни и се нуждаят от достатъчно остроумен и интересен събеседник. Изключително много държат на парите, но и на външността. В секса следят нуждите на другия, смятат нумеролози.

6-и

Родените на шести са ценители на красотата и хармонията във всичките й аспекти, отсичат познавачите. Обръщат особено внимание на външния си вид и търсят партньор, който да им подсигури добра социална среда. Това са личности, които лесно печелят симпатиите на обекта на желанията си. В любовна връзка са романтични, емоционални и предани. В секса за тях е важно как се чувства техният партньор и обикновено са добри любовници.

7-и

Родените на седми са с изискани обноски, а чувствата им носят философски отпечатък, възкликват нумеролози. Идеализират партньора си според собствените си очаквания и затова често са разочаровани. Способни са на саможертви за любимия човек. В секса са нежни, с въображение и фантазии. Изневерите при тях са признак на укрепване на взаимоотношенията.

8-и

Родените на осми са търпеливи, праволинейни и отговорни личности, на които може да се има доверие, радват им се нумеролозите. Сдържани са, но копнеят за любовта и се борят за щастието на близките си. Сексът е важен за тях, но не е водещ. Партньорът им трябва да умее да ги предразположи, за да се отпуснат.

9-и

Родените на девети са страстни и прями личности и ако харесат някого, го показват на момента - без заобикалки и хитрости. Избухливи са и склонни да експериментират в плен на силните страсти с любов и разводът при родените на това число не е рядкост, твърдят нумеролози. Избраникът им трябва постоянно да им дава доказателства, че ги харесва, уважава и цени, защото бързо им минава влюбването.

10-и

Родените на десети са лидери по природа, които символизират превратностите на съдбата - любовта и омразата, отсичат познавачите на нумерологията. Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания и да е склонен да им се подчинява. Притежават голям сексуален апетит.

11-и

Родените на единадесети са противоречиви личности, съчетаващи в себе си желание за секс, силни страсти и голяма срамежливост, трудности при изразяването на чувствата и съответно – еротични фантазии. Имат нужда от лоялен партньор, който да уравновесява живота им, като внесе хармония в душата им. Те са предани и искрени, не понасят предателствата, но постоянно са изправени пред изпитание от страна на другите. Това е числото на борбата – отсичат нумеролозите.

12-и

Родените на дванадесети имат лек и сговорчив характер. Като кармично число на тях често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора. Привличат некоректни и двулични личности и трябва много да внимават кого допускат до себе си. Трябва да търсят половинка в живота, с която да са равнопоставени. По правило са щедри и всеотдайни както в чувствата, така и в чисто материален план. В секса обичат експериментите. За тях е важно на първо място партньорът им да бъде удовлетворен, смятат астронумеролози.

13-и

Родените на тринадесети са умели любовници, но консервативни в секса. Те кармично трябва да се пазят от промени в личния си живот, защото са съпътствани и с обрати. Наложително е внимателно и бавно да преминат към новото. Иначе могат да изпитат сложни сексуални преживявания, но и затруднения от различен характер в интимността. Търсят си партньор, който да им осигури сигурност и да ги побутва, определят нумеролози.

14-и

Родените на четиринадесети притежават особен магнетизъм и чар при общуване с другите, с лекота печелят симпатии и доверие. Нуждаят се обаче от промени и постоянни стимули, за да съхранят чувствата си. Търсят си интелигентен и амбициозен партньор, но с пари, смятат познавачите на древното познание за съдбата и числата.

15-и

Родените на петнадесети са с огромно обаяние и възможност да влияят на другите. Те са силни, както с материални и духовни, така и със сексуални желания. Изявяват се като романтични, всеотдайни и добри любовници, които могат да постигнат висоти на изявите си, твърдят нумеролози.

16-и

Родените на шестнадесети са със силно его и заради това им е трудно да се задържат с един и същ партньор. В секса са със завидна фантазия и се славят като големи и нежни любовници – и за двата пола, убедени са в думите си нумеролозите.

17-и

Родените на седемнадесети се сблъскват с някои трудности в личния си живот в ранната си младост, но след това ги преодоляват благодарение на вроденото чувство към философстване. В любовта са верни, но и неустойчиви откъм интриги. Търсят си партньор с морална удовлетвореност и сигурност. Много са сексуални и не обичат никакви забрани, смятат нумеролози.

18-и

Родените на осемнадесети са откровени и праволинейни хора. Твърде чувствителни натури, нуждаещи се от непрекъснати доказателства за обич. Сексуални са, но се срамуват да изкажат и покажат истинските си желания. Внимателни и нежни в любовната игра, твърдят нумеролозите.

19-и

Родените на деветнадесети почти винаги постигат своите желания. Като истински диктатори често се чувстват самотни и са егоисти. Сексуално трудно могат да бъдат задоволени - все нещо им липсва, казват експертите по числата и връзките им със съдбата.

20-и

Родените на двадесети не са материалисти и са склонни доста непрактично да избират своя партньор. Ранният брак не е препоръчителен за тези хора, защото в един определен етап от живота си коренно променят своите възгледи, а и цели. С половинката си искат да преживеят духовна близост, а сексът е второстепенен, отсичат нумеролози.

21-ви

Родените на двадесет и първи имат щастлив и хармоничен личен живот. Тези хора умеят да балансират между мечти и реалност, между страст и прагматичност. Проявяват се като умерени в любовните преживявания, но са по-скоро романтично настроени, възкликват нумеролозите.

22-ри

Родените на двадесет и втори трябва да се пазят от грешни преценки, които объркват личния им живот. Оценяват опасността от предателство в последния момент или вече, когато е късно. Предани партньори са, но се нуждаят от опеката на силна личност, която да ги стабилизира емоционално. В секса са претенциозни, определят ги нумеролозите.

23-ти

Родените на двадесет и трети са природно интелигентни и търсят остроумен и креативен, находчив партньор, който да поддържа интереса им. Лоялни са, когато намерят своята половинка, казват нумеролози.

24-ти

Родените на двадесет и четвърти са много чувствителни и копнеят за романтична връзка, която да вълнува сърцето им. Искат да бъдат харесвани и желани, но зад привидната суета често се крият неувереност, ранимост, дълбока и сложна емоционалност. Склонни са на саможертва, за да съхранят хармонията и идеализират партньора си. В секса са стеснителни, смятат нумеролози.

25-и

Родените на двадесет и пети са прозорливи, интуитивни и ако се вслушват във вътрешния си глас, трудно могат да бъдат излъгани. Търсят си материално осигурен партньор. В сексуално отношение имат странни желания и голяма фантазия, отсичат познавачите на числата.

26-и

Родените на двадесет и шести са сложни и противоречиви личности, които търсят партньор, който да идеализират и да отговаря на романтичните им представи и на материалните им изисквания. В секса се проявяват като доста страстни натури, твърдят нумеролозите.

27-и

Родените на двадесет и седми притежават завладяваща енергия и ентусиазъм, известна доза магия печелят околните. Това е кармично число, което обещава успехи, дарява хората с различни таланти и възможности. Силни характери са и често привличат по-слаби партньори, които да ги следват. В сексуално отношение са активни и не обичат да чакат, смятат нумеролози.

28-и

Родените на двадесет и осми, от една страна, са силни характери, надарени с много качества, а от друга, са склонни да се жертват в името на другите. По този начин търпят загуби не само в личен, но дори и в чисто материален план. Когато си намерят подходящ партньор, обикновено са предани и всеотдайни. Държат изключително много на духовното и физическото начало. Сексът е важен за тях – определят ги нумеролозите.

29-и

Родените на двадесет и девети са силни характери, но често страдат от предателства в личния си живот. Нуждаят се от партньор, който да ръководи отношенията им. Много са сексуални, но се срамуват да изразят желанията си. Предани личности, които се привързват за дълго и дълбоко, възкликват нумеролозите.

30-и

Родените на тринадесети внимателно избират своя партньор, защото за тях е важно и материалното, и духовното, така че малцина допускат истински до своето сърце. Моногамни са и държат на традициите и семейството. Обичат да доминират над партньора си и рядко заемат посредствени позиции както в обществото, така и в личния си живот. Сексуално са силно агресивни, твърдят нумеролози.

31-ви

Родените на тридесет и първи са искрени и предани хора, на които може да се има доверие. Трудно се влюбват, но са всеотдайни и лоялни. Склонни са да се чувстват самотни и изолирани. Духовно търсещи и неспокойни натури, партньорът им трябва да е еклектичен, многостранен и благороден, за да ги утешава в определени моменти. В секса очакват много и трудно се задоволяват с малко, гласи нумерологичната характеристика.