0

П опфолк звездата Рени пише домашни заедно със сина си. Изпълнителката споделя откровено, че в момента в ежедневието й приоритет има основно отглеждането на малкия й син Аспарух. Денят й започва с това да изпрати детето си на училище, а след това се захваща с работните си ангажименти. След 35 години на сцената не само у нас, но и в Сърбия Рени продължава да върши работата си със същата страст, емоция и всеотдайност. Зад гърба си има издадени 7 албума на български език и една двойна компилация. Получавала е номинации за певица и песен на десетилетието. Има издадени 4 албума на сръбски, продуцирани от фирмата на Лепа Брена. Успехите й в Сърбия все още остават ненадминати от нито един друг чужденец. Определя себе си като музикален хамелеон, тъй като през годините е успяла да премине през много и различни трансформации. 

Хит

Споделя, че музиката е нейното призвание. “Честно казано, никога не съм си представяла да се занимавам с нещо друго, различно от пеене. Години наред съм се подготвяла, защото от малка знам, че това е моето призвание“, откровено разказа пред „Телеграф“ певицата. След толкова много години на сцената Рени продължава да бъде една от най-търсените певици не само в България, но и в съседна Сърбия. Тя има невероятни постижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като "Като птица", "Плакала съм" и "Искам те" се превърнаха във вечни и едни от най- търсените по участията. „В момента ме хващате във Варна, където ще веселя хората в едно от култовите заведение. В следващите дни имам изяви в Сапарева баня, Ниш, Благоевград. Програмата ми е доста натоварена, но това, вместо да ме изтощава, ме зарежда с много енергия“, споделя Рени. В момента работи по чисто нова песен. “Нека публиката очаква много изненади от мен през тази година в музикален план“, издаде певицата.

Мелодия

В хит се превърна и последната й дуетна песен с колежката й Деси Слава. Всъщност музиката е написана от Деси, а малко по-късно тя я подарява на Рени като мил колегиален жест. Първоначалният замисъл е Рени да запише солов сингъл, но по време на записите Деси Слава, която също е в студиото, спонтанно предлага да направят песента заедно. Така се ражда хитовото парче „Утре пак ела“. Дуетът им постига голям успех и се нарежда на първите места в родните класации. “Преди няколко дни записах и "Златни хитове машъп" с най-доброто от моя репертоар. Това са два успешни проекта, които все още оглавяват класациите“, добавя певицата.

Въпреки богатия опит на сцена, който има, Рени не спира да полага грижи за музикалното си развитие. Между грижата за Аспарух и нормалните домакински ангажименти звездата отделя време за кариерата си. „Всеки ден работя върху себе си, дали ще отделя време за разпяване, дали за подбор на нови сценични тоалети”, разказва изпълнителката. Рени може да бъде определена като една от певиците с най-богат и разнообразен репертоар. „Всичко, което съм усещала през годините като мелодия и текст, е вече в репертоара ми. Това включва типичните попфолк песни на български и сръбски, редица успешни дуети, мои фолклорни песни, парчета с поп звучене“, разказва тя.

Книга

Вечерите Рени най-често е на работа, но в редките случаи, когато няма участие, обича да прекарва времето си в компанията на приятелите си. „Един хубав филм например не е никак лоша идея в добра компания. Най-често съм на работа или в компанията на приятели. Не съм фенка на пуканките и нездравословните напитки”, споделя звездата. Друг начин да разтовари е като слуша аудиокниги. „Харесва ми да слушам аудиокниги, като много често си пускам някоя, докато шофирам”, обяснява Рени.

Мечти

„В глобален аспект си мечтая за по-добри и мирни времена, за повече любов и милосърдие между хората. В професионален план се надявам да изпратя още една пълноценна година и да осъществя всички проекти, които съм замислила”, завърши изпълнителката.

Разхожда кучето в Ловния парк 

В малкото свободно време, което има, обича да разхожда кучето си в Ловния парк. “Когато съм сред природата, се презареждам емоционално и се отърсвам от стреса. Понякога през седмицата успявам да си открадна няколко дни, за да отскоча до Гърция, където обичам да прекарвам време“, сподели Рени

В клуба на брюнетките

Вече съм в клуба на брюнетките", така Рени официално се раздели с русия цвят на косата си. Тя сподели снимка в социалните мрежи и показа как изглежда след направената промяна. Изпълнителката за пореден път успя да изненада феновете си положително, а те я обсипаха с комплименти и я посъветваха да си остане с този цвят на косата. Изпълнителката на хита "Влюбих се опасно" се раздели с досегашните си руси кичури и направи нещо драстично с визията си. Самата Рени, която от дълги години е с руси коси, не скрива факта, че доста трудно се е решила да промени вида си, но крайният резултат е изненадал и нея. Много е доволна и вече няма търпение да снима нов проект, в който да се покаже като брюнетка. 

“Като всяка жена ходя често на фризьор, маникюр, педикюр, масажи и това ми харесва“, споделя Рени. Тя добави, че отделя време за доста кардиотренировки във фитнес залата, за да е винаги във форма. „Обичам да ходя и на йога”, завърши тя.