0

Т ома Здравков в първият победител в единадесетият сезон на най-гледаното телевизионно шоу „Като две капки вода“ по NOVA. Той спечели любовта на зрителите и на журито с безупречна имитация на българската рок легенда Данчо Караджов.

"Много изненадваща бе победата за мен, защото не съм я търсил. Може би късмет. Наистина много дадох за тази имитация. Самото присъствие на г-н Караджов в залата ми даде сила. Той е живата легенда на българската музика. Ние сме близки приятели, което ми помогна да не се притесня от присъствието му, а точно обратното", сподели минути след победата Тома за "Телеграф", чийто екип и този сезон ще ви отведе зад сцената на риалитито. И допълни: "Изключително съм щастлив, че не прекрачих границата от сериозното изпълнение към преекспонирането". Той натърти и че не би искал от бутона да му се пада да пее чалга.

Цялото интервю на победителя може да видите във видеото!

Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването регистрира аудиторен дял от 46,7% сред населението в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя. До този момент стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са постигали толкова висока стойност. С тези почти 47% от всички зрители, които изобщо са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията далеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с около 2.5 пъти по-нисък резултат. Отчетените пийпълметрични данни и в другата основна целева група на NOVA – хората на възраст между 18 и 59 години – са дори малко по-високи – отчетеният аудиторен дял е 46,8%. Разликата спрямо втората телевизия в класацията остава все така драстична.