0

Щ е има ли сватба - това се питат феновете на чаровната Ханде Ерчел, която допреди няколко седмици увърташе за връзката си с плейбоя и мултимилионер Хакан Сабанджъ.

Двамата най-после сложиха край на догадките и занапред ще ги виждаме често като официална двойка. По всичко личи, че нещата вървят и към пръстени.

Актрисата, която познаваме като Хаят от „Любовта не разбира от думи“, Еда Йълдъз Болат от „Почукай на вратата ми“, Хазал Санджак от „Черната перла“, Селин Йълмаз от „Слънчеви момичета“ и др., си поживя добре, както казват старите хора. През ноември ще чукне трийсетака и е време вече да се задоми, така че чакаме новината с нетърпение. Може да припомним някои от партньорите й - Екин Мерт, с когото се залюбиха през 2014, а през 2017 г. си обърнаха гръб. Ерчел не тъгува дълго и още следващата година се хвърли в обятията на турския певец Мурат Далкълъч. През пролетта на 2020 г. двамата вече бяха щастливо разделени. На следващата година на вратата на Ханде (Еда) почука Керем Бюрсин.

Палавата актриса, която не си поплюва с мъжете, изглежда най-после си намери майстора. Какво са няколко милиона повече, когато има любов?!

Късмет

Хакан Сабанджъ е роден на 14 февруари 1991 г. в Истанбул. Зодия Водолей. Височина 1,75 метра, тегло около 65 кг. Но Хакан стана известен не с чара си, въпреки че със сигурност го има. Той е наследник на една от най-богатите фамилии в Турция. Сабанджъ притежават Densa Holding, която е специализирана в корабоплаването и авиацията. Състоянието на семейството се оценява на повече от 1 милиард долара. Бащата Омер Сабанджъ върти бизнеса, а Хакан има още двама братя - Керим и Хаджи.

Хакан Сабанджъ работи в семейния бизнес от младостта си и е любител на футбола. Той е фен на отбора на Бешикташ. Освен това е член на борда на спортен клуб, който включва любимия му отбор.

Младият бизнесмен винаги беше желан гост на светски събития, а турската преса следеше внимателно романите му. Той се срещаше с известната турска певица Хадисе, актрисите Мерве Болугур и Джансу Мелис Каракуш, модела Дидем Сойдан. Може да се каже, че сменяше жените като носни кърпи, докато не се появи Ханде.

Популярна турска актриса, по която въздишат милиони мъже по света, обичана и харесвана и от жените, носителка на титлата „Мис Турция“ и най-красивата жена в света за 2018-2020 г. според Top Beauty World - тя изглежда е принцесата, която стъпи в правилната пантофка. Екранната Еда бе заобиколена със свежи цветя. По този начин - цветен и красив, се очертава да е пътят на новата официална двойка.

Разочаровани

Не може да не се признае, че има и разочаровани. Много зрители харесаха и одобриха като двойка именно Ханде Ерчел и Керем Бюрсин заради химията помежду им в „Почукай на вратата ми“. Когато двамата признаха, че са заедно и зад снимачната площадка, феновете се възторгнаха. А някои заподозряха, че това е рекламен трик. Въпреки това двамата показаха на всички, че се обичат. Е, не е било истинската. Или поне не голямата любов. Да си стиснем ръцете, че не е била последната. Загаджването на Ханде и Хакан го потвърди.

Не е зле обаче да се види какво е куцало в предишната връзка и защо нещата не отидоха в правилната посока. При раздялата на двамата турски медии твърдяха, че вината е на Ханде, която е твърде ревнива и твърде шумно и явно си го показва. Между официалните и широко коментирани връзки на Ханде се промушиха и няколко бързи – отново с колеги. Затова богаташкият син трябва да е наясно, че любимата му преживява ролите твърде лично. А където са двама.трима, там са и четирима. Така че не е зле да следи внимателно какво се случва по време на снимките на поредния сериал.

Първата новина за романса между Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ се появи в Takvim. Журналистите, позовавайки се на вездесъщите „добре запознати източници“, уверено заявиха, че двойката е отпразнувала Нова година 2023 заедно в къщата на актрисата.

Още през март турските медии писаха, че актрисата от „Почукай на вратата ми“ и новият й приятел отлетяха за Финландия за уикенда. Дори беше изяснено, че семейство Сабанджъ се противопоставя на това пътуване и не дава частен самолет на Хакан, така че знаменитостите трябваше да летят с редовни авиолинии в опит да запазят уединението. Неуспешно: кадри от летището изтекоха в пресата. Хакан и Ханде обаче не бързаха да потвърдят „основателните подозрения“.

Скоро двойката беше заловена в Копенхаген, а през април турската преса съобщи, че Сабанджъ си е купил яхта и ще прекара незабравимо лято на нея с любимата си, въпреки неодобрението на родителите си Арзу и Омер Сабанджъ.

Неодобрение

Защо родителите на Хакан бяха против връзката му с Ханде? Разбира се, Арзу и Омер не участват в токшоута и не се оплакват от сина си, но според вездесъщите вътрешни хора всичко е просто - семейство Сабанджъ не беше сигурно, че афера със супер популярна актриса ще бъде от полза за Хакан и освен това заподозряха, че Ханде Ерчел е мъжеловка. Разбира се, те не бяха единствените. В турските вестници се появиха статии, според които Ерчел се интересува от наследника само заради състоянието му - говореше се, че Арзу е поръчал такива публикации.

Това имаше ефект, но краткосрочен - през февруари 2023 г. двойката се раздели, но след това отново се събра.

Всичко се промени, когато Хакан успя да организира лично запознанство на любимата си със семейство Сабанджъ. Това се случи на сватба на приятел, където бизнесменът посочи Ханде като своята половинка. Феновете, разбира се, бяха недоволни, че Арзу не покани избраницата на сина си, а избра да се срещне с нея на неутрална територия. Явно обаче след тази среща ледът се е стопил.

Сега двойката най-накрая започна официално да се появява заедно на събития. Хакан отлетя за филмовия фестивал в Кан и позира до Ханде на фотосесията на amFAR, попадайки във всички новини като официален спътник на актрисата. Като цяло според закона на жанра изглежда, че всичко върви към предложение за брак. Препоръчително е топергенът да побърза с предложението – ей го къде е следващият филм.