0

Т алантливата певица Крисия Тодорова преди дни пусна новата си песен „Феромони“ и издаде пред „Телеграф“, че написала текста за 20 минути.

„Това е много интересен проект, защото той не беше планиран. Заедно с моята приятелка Сара Чакърова, с която работим заедно от известно време, решихме да си починем от един друг проект, върху който работим, но по време на почивката започна да ми звучи тази песен в главата. За 20 минути написах текста, а тя за още толкова музиката. Това парче изненада не само почитателите, но и нас. Явно е трябвало да излезе от мен“, споделя изпълнителката.

Вдъхновение

Това е втората песен на Крисия за тази година. Първата излезе през пролетта със заглавието „Нежност“. „В момента работя над албум. Това е вторият сингъл за него. Надявам се до края на лятото на следващата година да е готов. Нямам идея колко песни ще са и на коя дата ще бъде готов. Може да уголемим плейлиста. Отдали сме се на емоцията и ще видим какво ще стане“, издава певицата. Интересното е, че и на двата клипа към новите й песни самата тя си е режисьор, въпреки че е почти през цялото време пред камерата. „Много ме вълнува, че успявам да вляза във всяка сфера, дори и за кратко. Регулирам се и съм там вече, изморява ме, но и ми харесва, че си върша мисията. Вълнувам се за всеки следващ проект, тъй като виждам градивност след всеки нов. Всеки нов ми носи все по-голямо вълнение, сега съм много заинтригувана от следващия. Искам всяка песен да носи различна история, а след това в албума да бъде една голяма цяла история от песни. Синематично искам да бъде“, допълва красавицата. Крисия е от малкото артисти, които израснаха на сцената пред публиката. „Това ми е донесло и позитиви, и негативи, но във всяко лошо нещо има и добро, защото те учи на нещо. Благодарна съм, че вече имам голям опит и си благодаря, че не започвам тепърва да се уча на всичко. Имам спокойствието, което тогава нямах. Като малка работех с голям екип, а сега правя почти всичко сама и по този начин уча много повече“, споделя тя. „Радвам се, че съм заобиколена от хора, които ме вдъхновяват с подкрепа си и любовта. В момента извират емоции от мен, които трябва да споделя пред хората. След паузата, която си бях дала, емоциите вече ми казват, че искат да излизат от мен. И се надявам някой да се намери в песните ми, тъй като те са нещо, което ми се е случило“, споделя талантливата певица.

Леля

Съвсем скоро детето, което изпя „Детска планета“, вече е голямо и ще влезе в ролята на леля на бебето на по-голямата й сестра Тифани. Радостната новина тя разбира от майка си. „Събудих се и мама говореше по телефона, сигурно вече беше звъннала на 20 човека. Попитах я на какво се смее, а тя ми каза: Как на какво, ще ставаш леля, сестра ти е бременна. Бях толкова сънена, не можех да повярвам дали това е истина, обиколих апартамента 10 пъти, застанах пред огледалото и не знаех какво се случва. Осъзнах го чак след 2 дни. Искам да бъда лелята, която много ще я глези. Вече съм взела две клинчета, но ще купувам още много неща. Най-важното е всичко да е наред с бебето и мама“, спомня си хубавицата. Както е модерно в последно време, семейството й направиха парти за разкриване на пола на бебето и чрез футболна топка, изритана във въздуха от таткото, всички разбраха, че племенницата на Крисия е момиче.

Пише стихотворения

Крисия сподели, че в момента е във фаза, в която обича домашния уют и се наслаждава на собствената си компания, докато твори. „Обичам да стоя вкъщи, дори и сама. Слушам по-различна музика, джаз, класика и т.н. Винаги съм харесвала тези жанрове, но напоследък все по-често си пускам тях. Преди ходех на бокс и по-силови тренировки, сега ходя на пилатес и йога, по този начин и релаксирам. Чета книги, най-вече романтични. Виждам, че се проявява и в начина, по който пиша. Освен текстове за песни напоследък пиша и много стихотворения. По този начин си развивам мисълта. Бих издала стихосбирка, искам много, но на малко по-късен етап. Обичам да пътувам, но не съм планирала коледни ваканции. Най-важният фактор за мен е да бъда със семейството си на тези празници, за да усетя тази носталгия и да се насладя на миговете с любимите ми хора“, разкри тя самата.