0

К ултовият шоумен Митьо Пищова се сдоби със скъпоструващи сърдечни импланти.

Те са му били поставени наскоро в елитна клиника за лечение на сърдечно-съдови заболявания и трансплантации в Германия. 

Разгонен бик

„Бях я окъсал и спукал гумите. Сърцето ми беше взело да отказва. Задъхвах се, като вървях, не можех да изкачвам стълбите към къщи. Едвам се качвах и слизах от лимузината си. Но в този труден момент ми помогнаха моите добри приятели – братя от далечното минало. Те ми дадоха някой лев да мога да отида и да се лекувам. И сега с машинки на сърцето. Струват 12 хил. лв. Направо ме заболя сърцето, като трябваше да бръкна и да ги дам от джоба си. Ама няма как, без сърце съм заникъде. Сега обаче не съжалявам, защото съм здрав като бик. Абе направо съм като разгонен бик. Ям, пия, е*а. Още като бях в Германия след операцията и ми дойде ищаха за секс. Ама там не може, щото щяха да ме изгонят. Обаче вчера взех че набарах една младичка, разведена женичка от Харманли и й напомпах гумите. Отлепих я така яко, както си го пише по дебелите книги. Толкова много й хареса, че през цялото време цвилеше. Даже и повторихме. Тя искаше и да потретим, ама аз се уплаших да не прегреем машинката в гърдите ми, да вземе да изпуши и затова я спрях“, хвали се бай Митьо.

ОТЧЕТЕ ЛЕТНИЯ СЕЗОН: Пищова прави секс с 32 жени

Без бански

От няколко дни той е в Хасково, където стяга поредния от конкурсите си „Топ Модел“ и „Мис България“. В него ще вземат участие 25 манекенки и моделки, а специални гости на конкурса ще бъдат попфолк изпълнителят Коцето и Киро Скалата. Пищова разкри още, че участничките в конкурса ще дефилират по подиума в елегантно, спортно облекло и бански костюми. За всичките ще има награди, а за най-добре представилите се и купи, ленти и медали, предоставени му от водеща турска фирма.

„Ще ги направим да изглеждат като истински турски принцеси от някой харем. Какви са тия предавания по телевизии, разни ергени-мергени. Моите момичета ще ударят онези там направо в земята. Програмата на конкурса ще бъде топ. А накрая, който иска, може да му танцуват и без бански. Ама то е за баровците срещу допълнително заплащане. Щото моите момичета съм ги подбрал всичките да са хем красиви, хем и е*ливи. Е, аз съм шефът им и няма да се възползвам от това, няма да ги е*а. Само ще ги гушкам в жакузито голички след конкурса“, точи зъби Пищова. 

Центърът на разврата

Той с нетърпение чака да дойде 15 май, когато ще се изнесе към морето.

ПАК СИ ПРАВИ ХАРЕМ: Пищова кани гаджета на Слънчака, предлага им 500 лв. (ВИДЕО)

„Вече повече от 30 години ходя винаги на едно и също място, на Слънчака, защото там е центърът на разврата. Имам там един приятел, дето ми дава един от най-хубавите си апартаменти в хотела и в него пет месеца си живея като президент. Всеки ден ми карат момичета, едно от други по-хубави, и аз си играя с тях, забавляваме се и ги поря като риби. Ама не някои дърти и изхабени курволяци от публичните домове, а само млади и свежи топпарлачета на не повече от 23-24 години. Аз някоя жена мине ли 25 години и я изгонвам, защото вече е стара за мене. Бях се зарекъл да правя секс само с по една на нощ, ама като не мога да се удържа и от време на време го удряме на групов секс. Ама то е, защото съм истински мъжкар, не като днешните келешчета, дето говорят с тънките гласчета, слагат си обеци по ушите и пъповете и си бръснат краката. То това мъже ли са?! Направо да ги хванеш и тях да вземеш да опънеш“, възмущава се Пищова.

Няма да участва пряко в изборите

Два месеца преди предстоящите избори той не крие намеренията си отново да се появи и на политическата сцена. Този път няма да участва пряко в изборите, но ще помага в сянка на една от водещите политически сили. Все още обаче не иска да каже коя ще е, за да не „обърка картите и далаверите на големите риби“.

Митьо Пищова скандализира: И на 60 още ги цепя като дърва за огрев! (ВИДЕО)

„Напишете, че Митьо Пищова, Любимецът на народа, отново е в играта. Бях отпуснал платната за някоя и друга година, щото ме бяха налегнали болежките. Но вече съм пак в играта, жив и здрав, прав и корав. Да му мислят женичките, че тръгвам скоро пак на лов. Аз съм казал: искам да умра в легло, ама върху гола жена, а не като дърт посерко, дето му треперят и ръцете, и краката и не може сам да отиде и до клозета. Аз до последния си ден ще мога да вдигам 25-сантиметровия питон и да поря женичките с него. Няколко пъти избягах от смъртта, значи ми е било писано от съдбата да си поживея още за радост на младите момичета и булки“, перчи се култовият шоумен.

Митьо Пищова пусна Питона от клетката, пръска пачки по миски

Той с носталгия си спомня за участието си в някои от най-известните телевизионни проекти и признава, че ако го поканят от някое шоу, отново би се навил да участва, защото хората обичали да гледат такива като него, истински българи от плът и кръв.