0

А ко ви е омръзнало от традиционните игри под чаршафа в мисионерска поза на тъмно, значи сте в този етап от живота си, когато сте готови за сексприключения. 

Освен това не бива да забравяме, че разнообразието в секса е един от начините да създадете дълготрайни и вълнуващи отношения с половинката ви. Възползвайте се от предстоящите почивни дни. 

Одеяло

Навън е зима, улиците са покрити със сняг, температурите падат под нулата. Празници са, имате свободно време да развихрите въображението си, а ако имате и камина, нещата се подреждат по план. Не случайно именно сексът пред камината е поставен в топ 10 на най-яките секси преживявания.

Представете си! Пиете поредната чаша вино на мекото одеало пред камината. Какво по естествено продължение на нещата освен страстна целувка, която вещае за страхотен секс.  Ако не разполагате с камина у вас, то може да наемете спалня в хотел или бунгало сред природата, където такава има. 

Клонки

Не е важно само мястото, а и начинът, по който ще го декорирате. За повече романтика може да поставите клонки от бор около нея и дори да запалите допълнителни свещи. Мигащите светещи гирлянди също са подходящи. Те карат кожата да изглежда кадифена и скриват всички дефекти, така че може да поставите и от тях в помещението. Заредете се с хубава романтична музика, която да не спира поне няколко часа. Ето и няколко пози,  които задължително трябва да пробвате на меча кожа пред камината: „Коледни звънчета“   За  тази поза партньорът ви трябва да е легнал по гръб на земята. Вие застанете върху него, отново с гръб. Бедрата ви ще обгръщат неговите крака. В тази поза и двамата партньори контролират ритъма.  

„Подарък”

На твърдата основа можете да се развихрите във всички пози, които са свързани със сядане, подпиране в нещо твърдо и енергично движение на краката.

„Подарък“ Подаръците  са неизменна част от преживяванията по празниците. Обикновено опаковките са с разни елхички, лъскотийки, еленчета и прочее, но в този случай самата опаковка е подарък. Ето как: накарайте го да седне по турски пред камината.  Седнете в него и му опаковайте „захарната пръчка“ със себе си, като същевременно обвиете краката си около кръста му, а ръцете си около врата му. Направо го опаковайте целия за  себе си. Ето защо името си е вярно. 

“Лъжички“

Няма какво да ви обяснявам. Лъжичките са чувствена поза, а не е ли Коледа още един повод да си припомним колко обичаме човека до нас, да си спомним всички хубави мигове, прекарани заедно през последната година, и да изтрием всичко негативно и неприятно. Лъжичките си ги запазете за накрая и ги усетете в цялата им захарно-любовна пълнота. Просто ги почувствайте и се обичайте, пасват чудесно на камината. 

Бельото в стил „Снежанка“ е задължително за всяка една от тези пози и за повече настроение.

Внимавайте с огъня

Каквото и да правите, бъдете внимателни с огъня. Спазвайте отстояние от огъня,  защото има опасност да се запали одеялото  или нечия коса.