0

К оледните празници наближават, а с тях се раждат и идеите за нови фотосесии сред елхи и подаръци. Най-новият тренд са люлките и плюшените мечета, които ще ви направят неотразимо оригинални на снимки.

Шапки

Едни от фотографите на родните звезди - Борислав Георгиев и Павел Цветков, твърдят, че най-модерният атрибут за коледните фотосесии тази година са люлките. Разбира се, не каквито и да е, а с определени украси по тях. Сложете червени коледни цветя и топки, гирлянди, свещи или фенери около нея и за акцент едно топло одеялце върху нея.

Друг нов акцент, който определено ще направи снимките ви по-различни от изминалите години, са плюшените мечета. Тези сладки играчки придават още повече топлота на тези уютни фотосесии. Могат да се добавят като украса на елхата или просто да ги държите в себе си. Не забравяйте да сложите коледни шапки или еленски рога на главите си, за да се впишете още повече в картината.

Топлина

Облеклото може да бъде много разнообразно. Ако сте цялото семейство, облечете се в някой любим зимен герой, децата ви ще се зарадват определено на тази идея. Ако нямате малчугани и предпочитате да се снимате с приятели или сами, може да се увиете в големи пухкави одеяла или да облечете дебелия си пуловер. Тези снимки не трябва да бъдат с лъскавата ви нова рокля или риза. Те трябва да дадат уют и топлина.

Някои от родните звезди вече споделиха направените от тях кадри. Половинката на актьора Наум Шопов Теа и дъщеря им Амая се щракнаха пред елхата с червените си шапки. Двете момичета се отличиха от другите с това, че докато позират, правят и курабийки в най-различни формички.

Актрисата Мона Гочева също не пропусна да запечата тези красиви моменти в снимки. Тя, двете й дечица - Никола и Лея, и половинката й Радослав се облякоха в сходни цветове и се позабавляваха, докато ги щракат.

Парис Хилтън до розов Дядо Коледа

Световната звезда Парис Хилтън се щракна с необичаен Дядо Коледа. Вместо червен костюм старецът бе облечен от горе до долу в розово. Красивата певица също бе заложила на дрехи в същия цвят. Манекенката бе в дълга блестяща рокля, пухкаво палто и високи токчета, съчетани с малка чантичка. Прекрасният кадър получи над 470 милиона сърца и над 2 милиона коментари с комплименти.

Крила на ангел

Ангелите са едни от символите на тези семейни празници. Тематично те се пренасят и във фотографското студио. Определено този тип снимки са за дамите. Сложете нежно бельо или боди и закачете белите крила на гърба си. Тази нежна фотосесия не е нещо ново, но си остава класика. Фонът зад „Ангела“ може да бъде разнообразен, но за предпочитане е бял или син, какъвто се води, че е Раят.