0

Н е всички родни звезди избират луксозни хотели през лятото, все повече от тях дават да се разбере, че обичат да се усамотяват и да спят под звездите. Актьорите Йоанна Темелкова, Силвия Петкова и Ивайло Захариев, които станаха известни с ролите си в хитовия сериал „Под прикритие“, предпочетоха да заведат семействата си на палатки, а колежката им Мона Гочева и половинката й Радослав Гочев пък избраха каравана.

Природа

Актьорът Ивайло Захариев и неговата половинка Станислава отидоха с голяма компания на палатки в Странджа. Групата обиколи интересни кътчета в района и посетиха красиви водопади, които показаха в множество кадри. „Природата на България е уникална и всяко нейно кътче си заслужава да му бъде обърнато внимание. За мен този месец наред дойде Странджа. Дано и вашето лято е наситено с гледки и вдъхновяващи преживявания“, написа той под снимките си. На друга от снимките актьорът показа как си е запалил огън и пече маршмелоу.

Колежката му Силвия Петкова също избра палатка. Тя и нейното кученце посрещнаха изгрева на 1 юли.

Язовир

Актрисата Йоанна Темелкова също не пропусна да заведе нейната половинка Мартин Гяуров, сина им Филип и двете им кучета на палатка край язовир „Широка поляна“ в близост до Батак. Йоанна и Мартин често обикалят красиви места у нас и споделят кадри с последователите си на невероятни гледки. Този път звездното семейство решиха да разпуснат на палатки край язовир „Широка поляна“. Темелкова сподели редица снимки и видеа от спокойното място и показа как малкото й момченце Филип си е взело столче, на което седи и чете детската си книжка „101 далматинци“, а четирикраките им приятели се разхлаждат в студената вода. „Язовир „Широка поляна“. Първа палатка за Филип и Мартин, за мен - връщане в детството... А Пърси и Айра просто видяха рая... Бубулечета, мушици, пеперуди, които не пропускаха рамо, на което да кацнат; комарчета и кълвач, който ти казва "Добро утро". Разбира се, имаше къмпингуващи, които си правеха дискотека вечер. До късно. Но дори те не успяха да нарушат идилията, която си сътворихме. Тъжно е, че все повече хора избират подобни места, за да купонясват. Тези места са за друго. Ти бягаш от града, той пак там. Но не това е важното, май... Препоръчвам това местенце - уникално е! Навсякъде бор! И дишаш! Дишаш“, така описа преживяването си в социалните мрежи красивата актриса.

Спокойствие

Актьорът Наум Шопов си нае кемпер за 200 хил. лв. и заведе семейството си на къмпинг в разгара на лятото. Двамата с половинката си Теа Минкова и майка на дъщеря им Амая се насладиха на тишината край морето. Щастливото семейство прекараха няколко дни в Халкидики и по всичко личи, че всички са щастливи от ваканцията. Включително малкото им момиченце, което закусваше палачинки край природата, а след това се забавляваше на детската площадка в близост до новото им возило. В края на почивката си, поради големия интерес от последователите им, инфлуенсърката обяви, че ще отговорят на всички въпроси, които ги вълнуват. „Къмпингът е огромен, както и има голям паркинг“, отговори в коментар Теа. Двойката качиха и подробен видеоклип в канала си в Ютуб. Там разказаха, че в голям леген събират съдовете си и ги почистват в общи помещения за всички къмпингуващи. Къпят се, мият си зъбите в обща баня и за тях това няма проблем. „Тази свобода за детето е уникална. Пуснахме Амая да обикаля и да се запознава с децата и бяхме напълно спокойни. Беше по-самостоятелна и много и хареса всичко. Посетихме 4 къмпинга, което е голямо удобство, защото обикаляш различни места“, сподели семейството.

Черноморие

Друга звездна двойка, на която й допада този тип ваканция, са актрисата Мона Гочева и Радослав Гочев, както и двете им дечица. В момента семейството прекарва лятната си ваканция на каравана вече четвърта година, като избират родното Черноморие. Те имат каравана близо до Черноморец и живеят на къмпинг от началото на юни, докато времето позволява и е приятно да се стои на морето. Имат си външна кухня и голяма веранда с маса и място за отдих. За първи път тази година са и с малката им дъщеричка Леа, която е едва на половин годинка. Актрисата не спира да споделя видеа и снимки от различни моменти с малчуганите си. „С деца на море. Преди точно месец започна нашето морско приключение. За мен лично е доста по-лесно и приятно всекидневието тук, макар че с две деца на море си е голямо предизвикателство. Общо взето, вече влязохме в ритъм и всички се чувстват спокойни и щастливи“, написа тя под един от кадрите. Щастливото семейство посрещнаха и рождения ден на Радо там, който беше на 18 юли.

Падъл борд

Фитнес инструкторът Сами Хосни заведе половинката си Мила Савова и малкото им детенце – Тарек, на море с кемпер и общи приятели. Грижовният баща разкри, че е заспал на падъл борда във водата на морето и изгорял от жаркото слънце. Това се случи на третия ден от почивката им. „Заспах на падъл борда за 45 минути и Мила дойде да ме спаси, но малко късно, защото вече се бях изпържил“, разказа инфлуенсърът в социалните мрежи и показа изгорялото си тяло. Звездната двойка са отседнали на къмпинг в Гърция. Сами разкри, че прекарва всеки ден по 3 часа във водата с борда, което заменя тренировките му във фитнеса.

Горан Иванов на къмпинг с бебето в Халкидики

Актьорът от сериала „Братя“ Горан Иванов, който наскоро стана татко, ще заведе любимата си Инна и малката им дъщеря на къмпинг в Халкидики. „Ще ходим в Гърция, педиатърката разреши. Към 15-20 септември ще пътуваме до Халкидики. Там има едно прекрасно място, Инна ходи там от 15 години. Едно малко селце и спим в един къмпинг. Там е страхотно спокойствие, заливът е уникален, гмуркаме се. Плуваме до един друг залив и се наслаждаваме на морския живот“, сподели бащата.