0

С тартът на новия месец март предлага много добри аспекти за осъществяване на планове, благодарение на планетата, наричана космически благодетел - Юпитер. Благодарение на нея в този период много наши проекти могат да тръгнат напред и нагоре, прогнозира астрологът Мира Кунева.

Космическите ветрове на случването ще опъват платната ни чрез благотворния аспект (секстил) между Юпитер и планетата на дисциплината, но и на градежа и кариерата Сатурн. „Те ще ни носят възможности за инициатива, за реализация на плановете, ще ни дават сила и устойчивост да започваме дълготрайни проекти, независимо дали в работата, в образование или в личния си живот“, коментира експертката.

Слънце

Според тълкуванието на изготвения от нея месечен хороскоп в следващите дни Слънцето ще даде вдъхновение, устрем и яснота на мнозина, както и идеи къде искат да са в бъдещето, какво искат да им се случи.

Другото важно астро-събитие е от втората половина на месеца. Тогава започва да се оформя съвпадът между Юпитер и носещия непредвидими събития Уран. „Като цяло целият свят ще бъде засегнат в положителна или не толкова посока. За всички българи обаче това може да бъде време на много добри, положителни промени. От една страна Юпитер управлява експанзията, нашия растеж и благополучие, а Уран носи бърза промяна. Тази комбинация ще усили желанието ни за големи житейски реформи. Стига да сме активни ще имаме добри шансове да положим основите на едно по-добро бъдеще за нас и близките ни. Така че, не бъдете пасивни, събирайте информация и действайте“, съветва Мира. Разкрива, че земните знаци ще извлекат най-големите позитиви от настъпващата Баба Марта - Телец, Козирог и Дева , както и представителите на две водни зодии – Риби и Рак. „Както и всички, които ще получат точен аспект в личната си рождена карта“, уточнява астроложката.

Венера

Друго важно събитие през идния период е квадратурата на Венера с Уран. По принцип тя се свързва с кавги в личния живот или с бързо започване на флиртове и любовни връзки със скорошен финал. Но сега планетите така са разположение, че този им негативен ефект ще се неутрализира. „Ще имаме много любов от пръв поглед, а дали ще бъде дълготрайна една нова връзка ще зависи от личния хороскоп на всеки. В същото време силни приятелски връзки и контакти могат да се случат, интересни срещи“, коментира Кунева.

На 10 март настъпва Новолунието в Риби. А ден по рано ще има злотворeн аспект между носещите доста агресивна енергия Марс и Уран. „В дните около и между 5-ти, 6-ти до към 13-ти март може да има повече инциденти на пътя, травми. Внимавайте къде ходи и у нас, и в чужбина, бъдете по-предпазливи“, казва по повод най-рисковите дни за месеца Мира Кунева.