0

В лична година 1-ица загърбвате миналото и вървите към нови хоризонти в работата и в любовта. Всяка инициатива ще ви се отплаща напред във времето. Около 30 август - 5 септември може да сключите перфектните договори. Следващият благоприятен период за действие е втората половина на ноември, когато Марс ще бъде в съвпад със Слънцето ви и ще ви активизира за нови творчески действия и успехи. В такъв момент ще отвеете конкуренцията и ще се наложите в делата, които предприемате. Движете си работите лично и без протакане.

Родените днес до обед ще са с насоченост повече към дома, семейството и подсигуряващите живота им дейности. Родените следобед ще имат големи амбиции и претенции, но странични хора и фактори ще пречат да ги развият и да постигнат големи успехи. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна. Трудно ще разбирате мотивацията в поведението на тези деца, а и те трудно ще преценяват кой е приятел и кой враг в живота им. По възможност отложете секциото за утре до обед.

Овен 21 март – 20 април

Ден на хидрата, поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние. Всичко, предприето днес, ще тръгне накриво и ще донесе само главоболия, особено ако се води от личната ви амбиция и от страстите, които не можете да удовлетворите. Ориентирайте се към приключване, спазвайте диета, планирайте за утре срещи и разговори, които ще разчистят отношенията и ще ви дадат нов шанс. 3-и е тъмен и изчерпващ силите ни ден. На 4-и в интервала от 05:52 ч. до 14:14 ч. Луната преминава през 30-ия си ден, в който всеки от нас може да постъпи, както му се харесва, но и да си поеме отговорностите. От 5-и до 28-и Меркурий ще върви ретроградно и ще ни подсеща да довършим обещаната работа. Венера навлиза в Дева и на 8-и среща Меркурий. С всеки може да се разберете.

Телец 21 април – 20 май

Съветът за деня е да не предприемате важни инициативи, да не подписвате нови договори и да не влизате в ограбващи връзки. Родените в първата декада ще изживеят болезнени моменти, ще се усетят пренебрегнати и недооценени и сами ще постъпят нелоялно спрямо близки и приятели. Навлизате в слаб тридневен период, в който е добре да се снишите докато отмине бурята. 3-ти е рисков, особено за родените във втората декада. На 4-ти се откажете от всичко ненужно, вредно и разболяващо. 5-и ви вкарва в нова партньорска програма. Не бъркайте работата с любовта и секса. На 6-7-и чакайте повишение и предназначение. Преминавате на по-високо стъпало на развитие. На 8-9-и чакайте отговори от чужбина. Стари клиенти се обаждат, подновете договори.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес сте подвластни на натиск и влияние, намирате се между чука и наковалнята на семейните и професионални нужди и задължения. Не правете важен за бъдещето ви избор, с който може да объркате плановете на близките. Не се товарете с несвойствени задачи. Това е слаб в енергийно отношение ден, в който са възможни и инциденти, ако опитвате да поставите рекорди. Взетите на 3-ти решения ще объркат плановете ви, нищо важно не започвайте. На 4-ти до обед имате право на личен избор, след това само планирайте. От 5-и до 28-и Меркурий ще върви ретроградно и ще помага да довършите започнатото преди. На 6-и родените в първата декада се пекат на бавен огън от страсти. На 7-и някой ще ви въздейства и вкара в капан. На 8-9-и преподпишете старите договори.

Рак 22 юни – 21 юли

Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Трудно ще разграничите приятел от враг, може да попаднете в неприятни изнудващи и рискови положения. Ограничете контактите, не планирайте старт на нови инициативи и не си определяйте първа среща. Спазвайте диета, откажете се от вреден навик и се дистанцирайте от хора, които ви оказват негативно въздействие. На 3-ти ограничете контактите, нищо важно не започвайте. До 14:14 ч. на 4-и имате свобода на избора. На 5-и Меркурий тръгва ретроградно, ориентирайте се към приключване, направете равносметка на връзки и работа. За 6-и планирайте делови и любовни срещи, възродете стопирана фирмена дейност. 7-и не е ден за запознанства. На 8-и печелят хората с дар слово, 9-и е рисков.

Лъв 22 юли – 22 август

Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Трудно ще разберете кой какво ви мисли и подготвя. Моментът не е добър за имотни делби. Някои връзки ще се прекратят, ще се влезе в излишни спорове и установеното примирие ще се наруши. Трети лица ще се намесват в отношенията ви, ще има опити за личната ви изолация и детронация от престижни места и бизнес позиции. На 3- Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Плутон. Очертават се конфликти по линия на имоти и материални придобивки. До обед на 4-ти сте свободни в избора, новолунието в Лъв задвижва пръста на съдбата за родените във втората декада. На 5-и Венера напуска Лъва, някой остава на сухо в любовта. 6-и ви носи предимства, а 7-и разочарования. 8-9-и идват с покани и пътувания.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е важно да запазите позицията си, да не променяте нищо, да не се влияете от чужди дела и интереси и да не тръгвате в нова посока, докато ситуацията не се избистри. Предстоящото утре новолуние в символа на царската власт Лъва отприщва лични амбиции и ненаситни апетити. В отношенията ви с партньори се появява пукнатина, която може да се превърне в пропаст. Изчакайте. На 3-ти тъмнината в отношенията е непрогледна, не знаеш кой какво ти мисли. На 4-ти в 14:14 ч. е точното новолуние в Лъв, което е и най-слабият момент в сатурновата ви дупка. На 5-и разбирате кой е с вас и кой действа против интересите ви. На 6-и се активизирайте, подпишете договор, съживете фирмена дейност. На 7-и ограничете контактите. Но на 8-9-и приемайте предложения и от чужбина.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят преди точното новолуние е зареден с негативизъм. Тъмнината в отношенията е непрогледна, трудно ще разберете кой какво иска и за какво се бори и лесно може да попаднете в капаните на мошениците. Не взимайте важни решения, но ако една връзка ви създава проблем е време да я прекратите. Отложеното за утре до обед ще мине както го планирате, очаквате и искате. Родените в третата декада изживяват критични моменти на 3-ти. Новолунието на 4-ти е слаб енергийно момент, не планирайте рискови начинания. От 5-и до 28-и Меркурий ще се движи ретроградно. Да не се започват нови инициативи, а да се приключва със старите. На 6-и постигате важна цел. 7-и не е за нови връзки. На 8-9-и Луната от Везни ви води към успешни сделки и пътувания.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сутринта успявате да получите нещо мечтано. Изнудвате родителите, лъжете партньора и си уреждате желаните срещи. С напредването на деня ситуацията се променя коренно, влизате в подчинителни роли, плащате за чужди удоволствия, срещите не ви носят желаното удовлетворение или удоволствие. Качвате кръвното и адреналина, това ще се отрази на здравето ви. Следете кръвното. На 3-ти сутринта прецаквате някого, но след това ще ви прецакат. 4-ти е рисков за родените във втората декада, а на 5-и страдат родените в третата. Интересите ви се сблъскват с тези на шефовете и на хората, от които сте си позволили да зависите. На 6-и сте в стихията си, печелите пари и любов, финализирате сделка. На 7-и влизате в ролята на изкусител. 8-9-и ви водят към важна за вас цел.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един от критичните дни. На всички нива ще има суетене, неразбории и неуредени сметки. В мътната вода на приближаващото новолуние някой хваща голямата риба, а друг може да остане без средства. Нищо важно да не се предприема, особено ако може да застраши интересите на семейството и близките. Това, което не търпи отлагане, отложете за утре до обед, когато всеки има своя шанс. Както и да постъпите на 3-ти, все ще сгрешите. Но на 4-5-и ще намерите верния път и ще постигнете желаното. 6-и ви води към изневери, Луна, Венера и Меркурий са в конфликт спрямо родените в първата декада. Изневерявате и на собствения си стил на живот. И на 7-и работите за чужди интереси. На 8-и не отклонявайте предложения от приятели. На 9-и преговаряйте с партньори и фирми от чужбина.

Козирог 22 декември - 20 януари

Днес Луната е хваната в примката на новолунието. Контролирайте чувства и емоции, не действайте първосигнално и не взимайте важни решения. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще се нуждае от преправяне и корекции в бъдеще и ще изисква допълнителни разходи. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, в такъв момент лесно се изпада под чуждо влияние. 3-ти е рисков и конфликтен за родените в третата декада. На 4-ти до обед постъпете така, както го искате и усещате за правилно. 5-и засилва интуицията, доверете се на усещанията и желанията си. На 6-7-и постигате максималното, стига да игнорирате чуждата намеса, дори и във формата на услуга. На 8-9-и получавате защита и от чужбина, но всичко става по трудния начин.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес родените в първата декада може да се подхлъзнат на динената кора на предоверяването. Нищо важно не започвайте, отложете рискови пътувания, публични изяви и тренировки. Не се впускайте в съмнителни начинания и в отношения, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Лесно може да се вкарате в изнудваща и ограбваща силите и ресурсите ви програма. Бъдете бдителни. От 3-и ви предстоят три тежки дни на проблеми, конфликти и раздели. Слънце и Луна в знака на опозицията ви Лъва изискват снишаване и подчинително сътрудничество. На 6-и съдбата работи за влюбените в работата си или в някой друг. На 7-и ще бъдете изкушавани по всички линии на живота. Отложете срещите, планирайте за 8-9-и взимането на важни решения в бизнеса и любовта.

Риби 19 февруари – 20 март

Родените в третата декада да не споделят идеите, от които смятат да печелят в бъдеще. Ще ви приемат с отворени обятия навсякъде, където усещат, че имате какво да дадете и предложите. Ако не защитите позициите си днес, вървите към ограбване на личните ви дарби, таланти, интереси и спестени пари. Не взимайте прибързани решения, не влизайте в зависимости. Започнете диета. На 3-ти не започвайте нови инициативи. На 4-ти до обед постъпете както го харесвате и желаете. 5-и е дълбоко интуитивен, доверете се на вътрешния си глас. На 6-и Луна, Меркурий и Венера ви гледат в опозиция от Девата, родените в първата декада са на път към грешки и изневери. На 7-и и другите ще се поизпотят. Но на 8-9-и ще намерите своя път и ще уредите проблем, който отдавна ви мъчи.