0

2023 година е подготвила достатъчно интересни събития и преломни моменти за знаците на зодиака. Някои събития ще преминат незабелязано, докато други, напротив - ще оставят незаличима следа в живота. За да успеят, всички знаци от зодиака трябва да работят здраво и да не се отчайват от трудностите, които предстоят през годината. И така ето какви са прогнозите за всеки един знак в годината, която по източния календар се пада подвластна на Черния заек.

Овен

2023 г. няма да донесе желаната свобода, но определено ще бъде успешен период. Овните ще си спомнят добре забравеното минало, което ще им донесе нови победи и постижения. Повишената активност ще им позволи да се чувстват комфортно във всички сфери на живота.

В любовта Овните ще следват мотото „Който не рискува, той не печели“. Ще имат достатъчно запознанства и нови срещи, за да се объркат и да не знаят кого да изберат. На тази основа могат да възникнат конфликти, които самите представители на знака ще провокират. Звездите ви съветват да разгледате по-отблизо потенциалните партньори и да прецените сериозността на намеренията си.

Здраве - Големите натоварвания ще повлияят на емоционалното и психическо състояние. Овенът не бива да се преуморява. Това е особено вярно за ситуации, в които проблемите са извън контрол. Тогава е по-добре, да „пуснете“ проблема и след известно време да се опитате да намерите друг начин за разрешаването му.

Пари - В началото на 2023 г. може да настъпи финансов мрак. Овните ще бъдат обременени от задължения в работата и ново натоварване, за което няма да са готови. Ще е необходима много работа, за да постигнете резултати. Но през втората половина на годината всичко ще започне да се възстановява. Ще има перспективи за финансов растеж. Започнатите проекти ще бъдат успешно разрешени.

Телец

През 2023 г. съветът към Телците е да се включат в работните дела възможно най-бързо. Шефът ще оцени работата на всички вас и е възможно да ви увеличи заплатата. Личните дела ще се затрупат през пролетта. Тогава трябва да отложите кариерата си и да се концентрирате върху любовната сфера. Възходът на силите до лятото ще помогне да се реализират дори вашите най-смели планове.

Любов - Очакват се драматични промени в отношенията и нещата може да не вървят по план. В началото на годината ще има много запознанства и приятни срещи, които ще преобърнат възгледите ви за околните. Някои запознанства ще бъдат съдбоносни. И през втората половина на годината силните чувства, които ще изпитате към нов човек, ще вземат превес във вашия живот. Възможно е да се разделите заради това със стария си партньор.

Здраве - През първата половина на годината може да почувствате нервно изтощение и умора. Ето защо е по-добре незабавно да започнете да правите повече почивки от работата, да се разсейвате с разходки сред природата или вечерен джогинг. Трябва да се опитате да не влизате в открити конфликти и да не се карате с близки и познати. Само така ще получите подкрепа от всички около вас.

Пари - Кариерното израстване е пряко свързано с нарастването на доходите. Ако в началото ще има трудности в работата, тогава с течение на времето проблемите ще бъдат решени. Колко бързо ще се случи това зависи от вашата ефективност. Не всички проекти ще могат да бъдат реализирани, но това ще се случи само заради вашата мудност, която може да проявите.

Близнаци

Представителите на този знак ще могат радикално да променят живота си през 2023 година. Ще сменят работата си, мястото на пребиваване или дори е възможно да се случи с религията. В личните взаимоотношения Близнаците трябва да бъдат лоялни и гъвкави, за да не доведат брака си до разрив и да не стигнат до развод.

Любов - Мимолетните увлечения ще разнообразят самотните Близнаци. И за вас е много важно да не скачате във всяко легло, а да подбирате по-внимателно партньорите си. Само така романтичните срещи могат да прераснат в по-сериозни отношения.

Здраве - Жизненият ви тонус ще е доста намален. Ще трябва доста да поработите, за да запазите нивото му или да го увеличите. Но знайте, че всичко е във вашите ръце. Хроничните заболявания могат да бъдат предотвратени чрез превантивни мерки. Склонността към преяждане може да изиграе лоша шега с напълняването.

Пари - В началото на годината финансовото състояние ще ви радва. Ще създадете ползотворни контакти в колектива и с началниците ви, което ще доведе до началото на кариерното ви израстване. Някъде близо до средата на 2023 г. ще имате проблеми, които ще ви опънат нервите, ще започнат да се случват непланирани събития, които ще ви дестабилизират. Не трябва обаче да се разстройвате, има решение, което ще придвижи напред проблема.

Рак

За много от вас кариерното израстване ще доведе до бизнес отношения с чуждестранни партньори. Трябва да работите усилено, за да се насладите на плодовете на вашия труд. 2023 година е идеална за интелектуална работа и активна социална дейност. Високото ниво на енергия, което ще чувствате през цялата година, ще ви позволи да достигнете нови висоти.

Любов - Повишеният фокус върху работата и кариерата може да навреди на отношенията на Рака с неговата половинката. Вселената ви съветва да намирате повече време за любимите хора. Тогава те ще отвърнат със същото и ще ви подкрепят в трудни моменти. На семейните представители на знака се препоръчва да планират съвместна почивка с половинката си в курорт или санаториум.

Здраве - През 2023 г. можете ефективно да се занимавате със спорт на открито. Професионалните спортисти трябва да увеличат натоварването в тренировките, само така ще могат да успеят в състезанията. Естествената емоционалност трябва да граничи с благоразумието, което притежавате. Това е единственият начин да избегнете всякакви конфликти във взаимоотношенията ви.

Пари - Финансите ще текат като река право в ръцете на Раците само ако работят усилено. Офис служителите от знака са подготвени за повишения, а предприемачите ще получат значителни доходи от бизнеса. Безпрецедентният финансов бум може да ви завърти главата, така че внимавайте, за да инвестирате в успешни проекти.

Лъв

През новата 2023 година се очаква да сте много натоварени в работата. Ще трябва да сте упорити и всеотдайни в учението и в работата и това ще доведе до страхотни резултати. Астралът ви съветва да съберете около себе си съмишленици, за да вървите по-лесно към целта. През есента ще направите успешни големи покупки, които ще ви донесат радост и щастие, но и ще се превърнат в отлична инвестиция за вас

Любов - Надпреварата в кариерата може да развали връзката на Лъвовете със сродната им душа. Ако връзката не е била искрена, тогава тя ще бъде прекъсната. Само силните съюзи ще оцелеят. Самотните лъвове ще имат възможност да избират партньор. Но недейте да бързате, а по-добре подберете потенциалните партньори и тогава решавайте с кого да бъдете.

Здраве - Излишната емоционалност може да нарани самочувствието на Лъва. Трябва да се сдържате в кризисни ситуации. Йога, разходки на открито, семейни пикници сред природата и т.н. ще ви помогнат за нормализиране на състоянието ви. В края на годината вашата емоционалност ще се стабилизира. Тогава ще е възможно да увеличите натоварването в работата.

Пари - За вас всички изпитания през 2023 г. ще донесат достойна награда. Няма да се налага да разчитате на подкрепата на колеги или приятели. Трябва да разберете, че проблемите, ще ги решавате сами. По-добре е да не влизате в съмнителни сделки. В противен случай може да се сринете и да загубите много пари. По-добре е да си сътрудничите с вече доказани партньори, които няма да ви подведат или излъжат.

Дева

Събитията през 2023 г. ще се сменят като калейдоскоп. Девите трябва да следят изкъсо всичко и да се стараят да не пропускат възможността за пробив и кариера. Приветливостта и отзивчивостта ще ви помогнат да общувате добре с колегите и вашите познати и близки. Това ще ви помогне за успешното завършване на общи проекти.

Любов - Време е да създадете семейство или да се обвържете с човека до вас. А сватбата през 2023 г. ще донесе силни и дълготрайни връзки. Очакват ви хармонични отношения с половинката ви. Ако през годината настъпят трудни моменти в любовта, не се страхувайте - раздяла няма да има само ако сте честни един към друг. Разбира се, от ваша страна ще трябва да има усилия за това. Обвързаните представители на знака да не мислят за флиртове и изневери, защото партньорът ви ще разбере и това ще разруши брака ви.

Пари - Кариерното израстване за вас няма да е пряко и бързо тази година. Но затова пък ще бъде много ефективно. Ще трябва да се запасите с търпение и усърдие, само така резултатът ще дойде по-бързо, отколкото очаквате. Ще имате възможност да помогнете на близките си, което значително ще повиши самочувствието ви. Роднините ви ще бъдат благодарни и ще отговорят с подкрепа и обич към вас.

Везни

За вас 2023 г. готви много и най-различни промени. Определено ще е доста напрегната за вас. Времето ще отлита с непредвидима и бързо променяща се атмосфера. За да имате време да хванете късмета и да успеете във вашите дела, ще трябва да съставите план за действие, в който трябва и можете да разчитате само на себе си. До края на годината ситуацията ще започне да се стабилизира и Везните ще могат да се отпуснат и да се насладят на празниците и настъпващата нова 2024 г.

Любов - Астралът съветва да бъдете откровени с приятелите и семейството си. Тогава отношенията ви с тях ще бъдат истински и непринудени. Не трябва да си служите с интриги, за да не загубите доверие, което след това трудно ще възстановите. Интимните взаимоотношения трябва да бъдат открити и истински, това ще ви помогне да намерите истинската любов и да преминете на ново ниво.

Здраве - Мнителността на Везните ще измъчва представителите на знака през цялата 2023 г. Те ще чувстват, че здравето им непрекъснато се влошава. Но това ще е само илюзия, която може да бъде разсеяна чрез медитация или различни спа процедури. През втората половина на годината е хубаво да организирате рехабилитация или да отидете в санаториум, където да намерите мир за вашата душа. Посещенията на свети места през годината за вас е задължителна. Ходете колкото се може повече в църкви или манастири. Ако имате възможност, преспивайте там. Това също ще ви помогне да се чувствате добре и да изтриете тази мнителност, която непрекъснато ви преследва.

Пари - 2023 г. ще бъде една от най-успешните за вас. Можете да започнете абсолютно всякакви проекти и всички те ще бъдат печеливши. Понякога ще трябва да избирате между равнозначни проекти, за да завършите работата си. Но с всички парични проблеми Везните ще трябва да се справят сами. Няма да има на кого да разчитат, освен на себе си.

Скорпион

През 2023 ще бъдете много активни. През цялата година множеството нови запознанства, събития и възможности за кариера ще са само малка част от нещата, които ви очакват. През тази година е възможно да се преместите да живеете в друг град или да смените работата си. Това ще послужи като тласък да започне нов цикъл в кариерата си. Цялата година ще бъде много натоварена, само в средата на лятото се очаква да имате временна почивка.

Любов - През цялата 2023 г. ще имате много интересни и значими запознанства, които съвсем реално ще могат да прераснат в сериозна връзка. През второто полугодие на годината ще ви се сбъдне съкровена мечта. Внимавайте, прекалената ви емоционалност може да ви попречи да установите разбирателство в семейството си. Препоръката е да премисляте повече и да проявявате здрав разум в конфликтните ситуации. Емоциите никога не са добър съветник, когато трябва да се взимат важни решения в семейството.

Здраве - Доброто здраве на Скорпионите може да пострада през зимата, така че топлите дрехи ще трябва да са постоянно на гърба ви. Тази година спортистите да внимават много, защото се очертава да е период с много травми. Скорпионите трябва да бъдат особено внимателни в тренировките и състезанията, които предстоят. Физическият потенциал ще се повиши през втората половина на годината. Тогава можете да се занимавате с активен спорт, конна езда, джогинг и др.

Пари - Цялата година е много благоприятна за увеличаване на финансите и кариерното израстване на Скорпиона. Още от първите дни на 2023 г. това веднага ще се почувства. Индивидуалната работа е за предпочитане. Само така ще избегнете хора, които се опитват да ви навредят или да ви спрат по пътя към успеха. До есента Скорпионите не трябва в никакъв случай да се отпускат. Само така в края на годината ще бъдат наградени с дългоочакваните парични потоци.

Стрелец

Цялата 2023 г. ще бъде пълна с изненади и множество събития. Това ще ви научи да си поставяте цели и да ги постигате на всяка цена. Сега е вашето време и то е идеално за кариерното ви израстване. Обмисляйте внимателно всяка ваша стъпка, само така ще постигнете нещата, които искате много по-бързо, отколкото сте очаквали. През много натовареното за вас лято ще имате много нови и изгодни бизнес запознанства. Използвайте ги.

Любов - През тази година Стрелците няма да останат сами, въпреки че няма да има особено внимание към тях от противоположния пол. Съществуващите връзки ще бъдат силни и няма нужда да се тревожат за това. Семейните Стрелци е по-добре да държат емоциите си под ключ, да проявяват спокойствие и мъдрост в конфликтни ситуации. Само така ще избегнете с близките ви хора кавги и конфликти.

Здраве - Астралът съветва Стрелците да отделят особено внимание на пикочно-половата и репродуктивната система. Трябва да внимавате с интензивната работа, която ви предстои да не ви доведе до нервно изтощение, особено през лятото. Препоръчително е да планирате ваканция далеч от дома и задължително да смените обстановката. Само така до есента настроението ви ще се повиши, а с него и общият тонус на организма ви.

Пари - Амбициозните ви планове ще се развият възможно най-добре през 2023 г. Въпреки че Стрелците ще се стремят да решават служебните проблеми сами, звездите казват, че е по-добре да потърсят помощ и да разчитат на съмишленици. Печалбата ще зависи пряко от съгласуваността в действията на екипа.

Козирог

През цялата 2023 г. Козирозите ги очакват много приятни моменти, особено в личните взаимоотношения. Ако през тази година не забравяте за работата си, тогава идилията ще се запази и ще е хармонична във всички области на вашия живот. В края на пролетта или началото на лятото всички проблеми ще започнат да се решават от само себе си. Не се препоръчва да експериментирате с проекти или да предприемате съмнителни операции. По-добре е да действате по изпитани вече начини и с доказани партньори.

Любов - Силните чувства и ярките емоции ще помогнат за радикална промяна в живота на Козирозите. 2023-та е особено благоприятна за разрешаване на стари проблеми и конфликти. Нещата не трябва да се отлагат за бъдещето, за да не могат негативните емоции да победят истинските чувства. Ненужните връзки ще бъдат прекъснати и така ще отворят много нови възможности за нови срещи.

Здраве - През 2023 г. трябва да обърнете особено внимание на вашите емоции. Сдържайте ги и не се тревожете за дреболии. За да разтоварите тялото си, е хубаво да се разхождате на чист въздух или да практикувате достъпни спортове на открито. През втората половина на годината трябва особено да пазите храносмилателната система, за да избегнете отравяния и хранителни разстройства. Внимателно подбирайте и не прекалявайте с храната.

Пари - Внимателно премисляйте и преценявайте всяка ситуация и се осланяйте на логиката, за да вземете правилните решения по спорни финансови въпроси. Когато правите сделка, трябва да проучите подробно документите, които ви се представят за подписване, за да не останете без спестяванията си. Колегите и сътрудниците ще ви помогнат да се оправят нещата. През тази година е по-добре Козирозите да не правят големи покупки, без които могат.

Водолей

Предстои една интересна, пълна с изненади година. 2023-та ще бъде запомнена от вас с очевидното ви предимство пред конкурентите. Ще имате много нови съюзници, които ще ви подкрепят при разрешаването на житейските ситуации. Съветът е да планирате действията си, за да имате време не само да печелите пари, но и да се отпуснете и да си починете от работата.

Любов - Вътрешната мотивация ще помогне на Водолеите да разберат истинските си желания. Звездите ви съветват да бъдете откровени с близките си хора, за да се премахнат недоразуменията в отношенията ви. Внимавайте да не си слагате на сърцето всички преживявания и конфликти. Те са ви изпратени, за да ви донесат необходимия опит и ще ви дадат възможност за нови усещания и осъзнаване.

Здраве - На Водолеите няма да им се налага да падат духом. Доброто настроение ще повдигне и общия им тонус. За да не се разболеете от настинка, си струва да се обличате по-топло през есенно-пролетното време. Бъдете внимателни с натоварването в работата. Ще трябва да си давате периодично почивка. Можете да включите в ежедневието си разходки на открито, сутрешни бягания и почивка през уикенда, за да се чувствате по-отпочинали.

Пари - През 2023 г. Водолеите ще имат много финансови възможности. За тяхното реализиране обаче ще е необходимо да си променят възгледите за живота и хората около тях. Това може да означава, че трябва да модернизирате производството, работното си място и т.н. През втората половина на годината подготвителната работа ще започне да дава плодове под формата на повишения и заплати.

Риби

Началото на годината ще е лишено от значими събития, но през втората половина на 2023 г. всичко ще започне да се променя. Тестовете на съдбата ще носят не само идеални решения, но и неочаквано удоволствие. И последното ще е непрекъснато с вас. Семейството и близките ще ви помагат със своята подкрепа за разрешаване на проблемите.

В любовта през 2023 г. ви предстоят много приятни срещи и нови запознанства. Не бързайте обаче да се впускате в любовни отношения. По-добре е да проучите партньора и внимателно да решите дали този човек е за вас. Астралът съветва обвързаните Риби да бъдат искрени в семейството си, за да не се отдалечи половинката и да не настъпят конфликти в семейството.

Здравето ви няма да се провали, ако се грижите за себе си и се обличате по-топло в преходните периоди между сезоните. За да не се обаждат хроничните заболявания, дръжте на профилактиката и съблюдавайте диета. Трябва да правите процедури за каляване на организма или сутрешен джогинг. Астралът казва за вас, че през втората половина на годината всички рискове за здравето ще бъдат сведени до минимум.

Пари - В началото на годината ще има шанс да се изявите пред началството. Ако го използвате точно, кариерата ви ще отбележи растеж в близко бъдеще. Премисляйте всичко внимателно, само така ще можете да си помогнете за увеличаване на активите и намаляване на пасивите.