0

Овен - Осмица жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Телец - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Близнаци - Осмица камъни

Познание

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата.

Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или в усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново или да усвоите нови познания, които ще ви бъдат полезни в бъдеще и ще ви носят благоприятни резултати.

Рак - Тройка чаши

Излишък

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Лъв - Седмица мечове

Безполезност

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Дева - Баща на камъните

Пазител

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта в къщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Везни - Четворка жезли

Перфектност

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никой да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. И още веднъж: бъдете перфектни!

Скорпион - Дъщеря на мечовете

Увереност

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Стрелец - Шестица чаши

Щастие

През този период ще изпитвате удовлетворение от добре свършената работа. Често ще поглеждате към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Ще имате възможност да възродите много от тези стари връзки и приятелства. Ще се радвате на добри взаимоотношения с тях и за в бъдеще. Копнежът за успех, който ви е обзел през този период, е много силен. Трябва да сте спокойни и уверени в себе си. Всичките ви мечти ще се материализират, в практически резултати. Прекрасен период за всички вас.

Козирог - Четворка мечове

Примирие

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Водолей - Колелото на съдбата

Шанс

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива каквито са.

Риби - Императрицата

Женственост

За дамите: Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички: Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте!