0

Овен-Кулата

Разрушение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви e разклатена.

Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Рискувате околните да изгубят доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период още за неочаквани травми или финансови загуби. Време е да се изправите срещу собствените си страхове – повече не можете да отричате истината.

Телец-Дъщеря на жезлите

Лукс

Настъпва период на неочаквани придобивки за вас. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно.

Вашите мисли и действия обаче все повече ще ви приближават към така желаният от вас душевен и физически комфорт.

Близнаци-Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях.

За един проблем ще извикате „Еврика“ и ще намерите неочаквано решение. Друга група от знака ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи.

Очаква ви събиране на мило тържество със семейството или с приятели.

Рак-Четворка чаши

Смесени емоции

През периода всичко може да ви изглежда скучно и изхабено. Имате желание да продължите напред, но не знаете накъде точно. Изпитвате противоречия за всичко.

Очаквате някой да ви стимулира отвън, някой да ви подаде ръка и да ви извади от чувството на затвореност, което ви е обзело.

Пътят напред към нещо по-добро ви изглежда трънлив и труден. Перспективата обаче е измамна – ситуацията в действителност не е толкова сложна и нерешима.

Лъв-Десетка мечове

Разруха

Предстои ви кулминация, защото се задава краят на един етап от вашия живот. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, търсят нова изява. Така че внимавайте да не подпалите конфликт с близки или колеги.

А в генерален план: маските падат, старият ред се руши. Не се безпокойте, защото краят на един житейски цикъл ознаменува началото на нова ера. Мнозина ще имат шанса да поемат по нови пътеки.

Дева-Баща на чашите

Бащинство

През този период мнозина ще мислят първо за себе си, а после за всички останали. Други от знака обаче ще са на другия полюс и ще са идеалисти. Хората ще ви се възхищават заради вашите постижения. Използвайте всеки удобен случай да бъдете в светлината на прожекторите, да се срещате с хората, защото това ще ви донесе дивиденти, сега или в близкото бъдеще.

Обърнете особено внимание на любовта, постарайте се да бъдете романтични. Недейте все да мерите и пресмятате какво получавате и какво не. Не крийте своите чувства, а просто покажете на половинката си, че държите на нея и ще преминете през всякакви изпитания, за да сте заедно.

Везни-Осмица мечове

Вмешателство

Поведението или дори присъствието на определени хора ще смущават душевното ви спокойствие. Други от знака ще се чувствате блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Раздразнението и чувството за стагнация идва от факта, че реално моментът е кризисен за мнозина от вас. Вероятно дълбоко в себе си изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който ще трябва да поемете. Вместо да се самоизолирате, по-добре направете възможното да се изправите на крака.

Реалността понякога е груба, но трябва да намерите своята равновесна точка, онова, което ви зарежда с оптимизъм и сили, за да продължите смело напред.

Скорпион-Шестица чаши

Щастие

През този период ще изпитвате удовлетворение от добре свършената работа. Други представители на знака по-честичко ще поглеждате към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Трети – ще имате възможност да възродите много от тези стари връзки къде случайно, къде не. Това ще бъде полезно за вас, защото ще се радвате на добри взаимоотношения и за в бъдеще.

Копнежът за успех, който ви е обзел през този период е много силен. Трябва обаче да сте по-спокойни и уверени в себе си. Някои от мечтите ви ще се материализират в практически резултати.

Въобще дните са прекрасни за всички вас.

Стрелец-Асо мечове

Познание

Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. През този период кристално-ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време било в работата или в личния живот. За целта ще трябва да проявите интелекта си и да използвате силата на ума ви. Търсещите просветление на съзнанието или релакс могат да се заемат с медитация, духовни практики, СПА процедури – периодът е удачен.

Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди. С каквото и да се захванете, изпипвайте добре детайлите, за да нямате проблеми.

Козирог-Седмица жезли

Смелост

Преодолейте противоречията, защото само така ще получите признание от страна на околните.

Идните дни ще ви се наложи да преодолявате не една и две пречки. Както и да подкрепите общочовешка и благородна позиция, да проявите благотворителност. Друга част от знака ще влязат в ролята на арбитри или миротворци, като идеята е да накарате няколко страни да работят в съюз заедно за общото благо.

Имате възможност да защитите нещо (проект, връзка), което се намира в начален етап на развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.

Водолей-Асо жезли

Страсти

Това ще е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Не се безпокойте, сега му е времето да започнете всичко, което съдбата ви поднася. А енергия никак няма да ви липсва. Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава сили за действие.

Авантюри, любов, секс, жизненост, изобилни контакти ще ви съпътстват през този период.

Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Риби-Син на камъните

Застъпник

През този период трябва да бъдете по-практични и търпеливи. Ще постигате резултатите си с интелект и упорита работа. Обяснете обаче трудните въпроси на околните, като ги направите лесни за разбиране.

Не се страхувайте да защитавате справедливостта и истината в работата или в отношенията с близки хора. Не унивайте, защото нещата (и някои хора) могат да се променят към по-добро. Младите и старите ще се нуждаят от вашата подкрепа и закрила през идните дни.