0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Ето какво вещаят според нея звездите за зодиите през следващите седем дни.

Овен - Кулата

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление и възможност за ново начало.

Телец - Дъщеря на мечовете

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

Близнаци - ЕОН

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Рак - Двойка камъни

Период на отлични перспективи, баланс и единство. За много от вас предстои щастливо стечение на обстоятелствата. Решени сте да извършите необходимите промени. Вдъхновението ви е завладяло изцяло. Пред всички представители на зодията предстоят промени, обновления, подобрения, както в личен, така и в служебен план. Ин и Ян са перфектно обединени и това носи на всички ползотворни връзки, сътрудничество, отлични взаимоотношения и координация. Всичко се нарежда добре. Нещата се придвижват в желаната посока.

Лъв - Дяволът

Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и упойващи вещества.

Дева - Деветка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Везни - Четворка мечове

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на емоционално възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Скорпион - Асо жезли, обърната

Лошо начало. Не можете да контролирате енергиите. Липсва ви индивидуалност. Изчерпали сте се, изпитвате безсилие, апатия и сте объркани. В период на застой сте, чувствате се сякаш сте парализирани. Изпитвате страх от взаимоотношенията както с близките, така и с околните. Сега не е време за бизнес планове. Изчакайте да отмине периодът.

Стрелец - Майка на мечовете

Външно изглеждате силни и балансирани. Използвате интелекта си, за да разбиете илюзиите на другите. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Вашето проникновение смайва околните, въпреки това изглеждате унили и угнетени. Добър период за психолози, дипломати и социални служители.

Козирог - Деветка мечове, обърната

Не се чувствате добре. Сякаш жизнената ви сила е изчерпана. Съмнителни и тъмни личности се навъртат около вас. Някои хора клеветят и говорят по ваш адрес. Стари истории излизат наяве. Завладяват ви самоубийствени мисли, огорчение, отчаяние и безнадежност. Срещате това, което не сте очаквали, и получавате това, което не сте заслужили. Виждате настоящата ситуация в тъмни краски и не можете да се концентрирате, за да разрешите проблемите си.

Водолей - Тройка камъни

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви.

Риби - Деветка чаши

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.