0

В лична година 2-ка сте в отлив, успехите ви ще дойдат, ако обедините сили, ресурси и интереси с доказани или нови партньори. В екип ще постигнете стабилни позиции и ще разширите територията си на влияние. Сега е моментът да сключите брак, да привлечете приятели, а и членовете на семейството към новите си творчески планове и идеи. В началото на юни и в средата на август сте в най-силната си позиция за сключване на нови договори и за старт на съвместни фирмени инициативи.

Родените днес притежават изключителна комуникативност, жив и гъвкав ум, способност да водят полемики и да налагат мнението си на другите. Трудно ще им вземете думата. Като гарнитура към всичко това ще се развият и като експерти и оценители на художествени произведения. В тях дреме скрит артист. Родените в часовете около изгрева ще бъдат пазени от съдбата и ще оцеляват при всякакви обстоятелства. Вероятно е да живеят дълго в чужбина. Родените на обед ще постигнат бърз успех, но имат шанс само за един брак.

Овен 21 март – 20 април

Денят започва с проблеми и грижи, може да се отложи пътуване или плановете ви да се променят. Луната е в опозиция на родените в първата декада. Назряват събития, които трябва да овладеете и да се съобразите, ако искате да запазите семейния мир и отношенията си с партньорите. Следобед се ориентирайте към ремонти и обновяващи дома ви дейности. Не рушете, а градете на всички нива. На 15-16-и не бързайте с инициативите. За всичко ще се плаща скъпо. На 17-и извоювате тежка, но сладка победа. На 18-19-и идва подкрепа в труден момент, обаждат се спонсори. Родените в първата декада са пред тежък избор на 20-и. Семейните и професионални дела са противопоставени. Слънцето навлиза в Рак, дайте предимство на дома. Пълнолунието на 21-ви ви вади от застоя.

Телец 21 април – 20 май

До обед всичко се прави на тъмно и с цел използване на чужди ресурси и наличен капацитет. За следобед се очертават кармични срещи, които ще определят насоката на личните ви амбиции и приоритети в бъдеще. До утре на обед владеете ситуацията и постигате възможно най-доброто. Поставете исканията си, сключете предбрачни договори, разберете се по имотни дела и ремонти. На 15-и важното уредете следобед. На 16-и всичко може да постигнете с лекота, увеличете натиска и амбицията. 17-и е ден на агресивни намеси в личните ви планове и задачи. Луната от Скорпион е в опозиция на Марс от Телец. На 18-и получавате, но на 19-и давате и почти изпразвате банковата си сметка. На 20-и водете преговори и участвайте в съвместни инициативи. 21-ви възстановява загубите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Набирате скорост и до вечерта постигате напредък във всяко начинание. Ден на съзиданието и градежа. Започнете ремонти, създайте нови връзки, направете предложения, бъдете готови да сключите обезпечаващи договори и брак. Предстои уикенд на големите ви надежди, който може да покрие голяма част от очакванията ви. Време е да смените подхода, децата вече да се оправят сами. На 15-16-и сте в стихията си, постигате максимума, сключвате предбрачни и брачни договори и така се обезпечавате по всички линии на живота. Но на 17-и Меркурий и Венера напускат Близнаците, а на 20-и и Слънцето ще ги последва. Ще останете само с подкрепата на Юпитер, но той се свързва с късмета и с голямото добро в живота ни и до една година ще ви обезпечава. На 18-19-и идват промени и рокади.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада са в трудна позиция. Внимавайте с храната, с пътуванията и гостуванията. Нищо не върви по правилата и така както сте го замислили. Очертават се нежелани намеси, опити за въздействие и алергичен проблем. Трудно ще се разберете по спорните въпроси, а на места ситуацията ще ескалира с поставяне на условия и ултиматуми. Някой ще си поплаче. 15-16-и са дни на конфликтни положения и промени в плановете за гостуване и пътуване. Луната от Везни е в рисков аспект към Рака. Не бързайте, изчакайте и още на 17-и ще доминирате и печелите в играта на бизнеса и любовта. Меркурий и Венера ще навлязат в Рак, а на 20-и и Слънцето ще ги последва. С такъв букет от възможности и сили ще постигнете много. Предстои ви седмица на късмета.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят може и да не започне по правилата, но ще завърши по вашите. Днес и утре ще получавате повече екстри и подкрепа, може да стартирате ремонти и да сложите в ред семейните и делови отношения. В момента играете водеща роля в живота и избора на другите, но и отговорностите ви се увеличават. До 17-и на обед доминирате и поставяте условията си, после всичко се променя. На 15-и се активизирайте следобед. 16-и е успешен и пробивен, изкачвате върхове. На 17-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. До 19-и Луната от Скорпион е в конфликтни аспекти с Лъва и с планетите в Телец. Вероятни са рискови ситуации и агресивни намеси. 20-и е ден на призив, потърсете стари приятели, подновете връзки от миналото. На 21-ви действате активно и печелите.

Дева 23 август – 22 септември

Сутринта действате на тъмно, губи ви се ценна информация и някои неща се изплъзват от контрол. Към обед овладявате положението и се справяте с всяка задача. Ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурс, ще задвижите успешно и ремонтните дейности. Погрижете се за здравето си. Представете си с подробности това, което трябва да вършите и карайте точка по точка. На 15-и сте в стихията си следобед, а на 16-и вече държите положението под контрол и получавате подкрепа за делата, които ви предстоят. На 17-и очаквайте предложение или повишение. Меркурий и Венера навлизат в хармоничния ви Рак, работата ви потръгва. За 18-и планирайте участия в спонсорски и дарителски инициативи. На 19-и се обвързвате неравностойно, на 20-21-ви друг налага правилата.

Везни 23 септември – 22 октомври

За родените в първата декада денят е зареден с оптимизъм и сила за справяне с всеки възникнал проблем. Преговаряйте с роднини по имотните дела. Взима се решение за дълго отлагана сделка. Днес и утре може да постигнете максималното в една трудна ситуация и да си обезпечите гърба с нужните споразумения. Не отлагайте нищо важно, от 17-и губите контрола в бизнеса и в любовта. На 15-и Луната от Везни е в перфектен аспект към Плутон от Водолей, всичко може да се подреди според нуждите ви. 16-и разпределя отговорности и роли. От 17-и Меркурий и Венера ще ви гледат в рисков аспект от Рака. В следващите дни семейните и професионални дела са противопоставени. На 18-и сте в ролята на благодетел.19-20-и осигуряват печеливша позиция, но 21-ви ви поставя на колене.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед търпите намеси и се съобразявате с другите. От обед се включва каналът на кармичната родова памет. Действаме активно на подсъзнателно и съзнателно ниво в посока на личните и семейни интереси. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Може да намерите своя нов източник на сила и материална подкрепа. Всички сили да се насочат към подсигуряващите живота ви фактори. 15-16-и са дни на подготовка и работа по личните проекти. На 17-и Луната навлиза в Скорпион, а Меркурий и Венера в знака на хармоничния ви Рак. Това е силно и презареждащо положение, даващо възможност до края на седмицата да постигнете максималното в работата и в живота. На 18-и срещате спонсор. 19-и е ден за представителни срещи. На 20-21-ви подпишете нови договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сутринта излизате от точката си на комфорт, но до края на деня вече здраво държите юздите, постигате желаното примирие и се разбирате с близките по спорните въпроси. Ден на градежа, започнете ремонти, поставете на здрава основа бъдещите отношения. Вървите към договори и брак, намирате опорната точка и финансовата подкрепа за реализиране на личните си цели и амбиции. На 15-16-и намирате начин да се справите с проблемите от предните дни. От 17-и Меркурий и Венера вече не ви гледат в опозиция, а това ще отпуши и насочи енергията ви в посока на бизнеса и любовта. На 18-и може да получите и обещаното финансиране. 19-и променя правилата и още на 20-и трябва да се напаснете и да поставите ребром въпросите, които ви вълнуват. 21-ви е конфликтен.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е рисков за родените в първата декада. Не предприемайте прибързано важни инициативи рано сутринта, особено ако не сте ги съгласували с партньори и близки. Вашите нужди и стремежи остават на заден план. Зависите от намеренията и желанията на близките. Не взимайте инициативата, ако не искате да ви се стоварят още задължения. Навлизате в период на ремонти и преустройства. 15-16-и ви поставят в тежка ситуация на избор, предстоят ремонти и промени в дома. Сменя се посоката, пътувания се отменят. От 17-и Меркурий и Венера ще ви гледат в опозиция от Рак. Семейните дела и нужди са в конфликт с професионалните ви задачи. В следващите дни взимате отпуск или се налага да замествате колега. От 20-и Слънцето навлиза в Рак, за вас става напечено и на 21-ви.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Стабилизиращ, успешен и творчески ден. Луна и Юпитер от другите два въздушни знака сключват перфектни аспекти с Плутон от Водолей. Всичко предприето ще ви осигури перспективна работа и доходи, ще ви помогне да привлечете погледите и да станете желан партньор. Не се разсейвайте, постарайте се да получите най-доброто за вас и семейството. Срещате неочакван благодетел. 15-16-и са дни на победи и творческо вдъхновение. Пътувайте, заемете се с базовите проекти, които ще позволят да живеете по добре и на по-добро място. На 17-и направете огледи на имоти и терени, водете преговори. Предстоят ви три тежки дни, в които натоварването ви ще стане двойно. На 20-и се включете в съвместни начинания, приемат ви в желан отбор. 21-ви не остава място за компромис.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес отношенията са обвити в мъглата на несподеленото, прикритото и завоалираното. Ще се наложи да взимате тежки решения, но ако бъдете честни и открити и споделите проблемите, ще се справите заедно и ще си спестите излишните нерви и притеснения. Ден на странични намеси, които поставят семейните връзки на изпитание, но още утре всичко ще си тръгне както си му е редът. На 15-и не се доверявайте на всеки. 16-и е ден за волната ви програма, но някой вече ще й сложи край, тръгвайки към олтара. Следват три перфектни дни, в които ще получавате пари и екстри, дори и да не сте ги заслужили. Не играйте хaзартно, искайте и ще ви се даде. На 20-и може да бъдете изключени от един отбор, но бързо да си намерите друг. 21-ви е рисков и конфликтен, очертава се кражба на идеи.