0

Овен 21 март – 20 април

Денят е добър за покупко-продажби на недвижима собственост, за уреждане на наемни отношения и влизане във владение на наследен имот. Помислете как да се окопаете на здрави и стабилизиращи позиции. Търсете начин да обезпечите деца и внуци и да намерите мястото, където бихте се чувствали уютно в тези трудни времена. Всяка среща и разговор са важни. На 18-и Слънцето навлиза в Риби, а вие навлизате в сатурнова дупка. На 19-и нищо важно да не се започва. До 09 ч. на 20-и всеки ход ви е позволен. Венера навлиза в Овен и събужда заспали чувства. До 21-ви само планирайте, без да започвате нови дейности. 22-ри е ден за делови и любовни срещи. Луна и Венера са в съвпад в Овен. 23-ти е ден за консултации. 24-ти носи успех, пари и придобивки.

Телец 21 април – 20 май

Днес поне една грижа ще ви отпадне, ще намерите и нещо търсено отдавна. Денят е добър за покупко-продажби на жилище и за уреждане на наемни отношения. Направете огледи на места и терени. Всичко предприето ще носи ползи, ще помага да се устроите по-удобно в работата и в живота. Може да намерите човека и базата, които да ви носят покровителство и защити в кризата. На 18-и Слънцето навлиза в хармоничните ви Риби. Ще намерите нещо търсено отдавна. На 19-и нищо важно не предприемайте, ще влезете в преразход. На 20-и късметът е с вас в началото на работното време. 21-ви идва с великолепни творчески идеи, а на 22-ри може да уредите и финансирането им. 23-ти е ден на фатално привличане, отложете важните си срещи за 24-ти, когато ще доминирате и печелите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с хармонична енергетика, даваща на всеки духовно прозрение за пътя напред. Проблемът при вас е, че заглушавате гласа на интуицията и се ръководите само от делови сметки и обещания. Вродената ви интелигентност няма да направи точна оценка на хората, с които влизате в делови и лични връзки. Не пренебрегвайте вътрешното си усещане и ще се справите с проблемите. От 18-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Рибите. Интуицията ще доминира над знанията и интелигентността. На 19-и нищо не започвайте, особено ако ще ви бъде базов проект. 20-и е ден за планиране и проучване. На 21-ви не изневерявайте, ще попаднете в капан. На 22-ри чакайте печалби, екстри и допълнително финансиране. На 23-ти сте в ролята на изкусител, а на 24-ти взимате своето.

Рак 22 юни – 21 юли

Благоприятен ден за сделка с недвижим имот. Подсигурете себе си и децата, търсете ново жилище или база и офис за фирмата. Ден с ведра и хармонична енергетика, която действа пречистващо и обновяващо. Спазвайте диета, прекратете вредни и разболяващи връзки. Каквото и да предприемете, ще отпушва задръстените положения в живота ви, ще дава нови насоки и перспективи за бъдещето. С навлизането на Слънцето в Риби на 18-и навлизате в стабилизиращ период. На 19-и нищо ново не започвайте. Новолунието на 20-и помага с лекота да се откажем от вредните си навици. На 21-ви се събуждате с ясното усещане за полезното и вредното. 22-ри е тежък за родените в първата декада. Спазвайте закона, не изневерявайте. На 23-ти не споделяйте излишно. 24-ти носи късмет и пари.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на рокади. Слънцето напуска знака на опозицията ви Водолея, но Луната навлиза в него. И ако до момента егото ви е създавало проблеми, то от днес емоциите ви вкарват в неприятни и рискови отношения. Контролирайте се максимално, балансирайте поведението си към близки и роднини, особено ако ще преговаряте по спорни наследствени дела. Не отивайте в крайности. 18-и е рисков за родените в първата декада. На 19-и ограничете контактите и по възможност не пътувайте. Нещо неочаквано променя нещата в негативна посока. 20-и ви дава свобода на избора, особено в любовта. Венера навлиза в хармоничния ви Овен, страстите се развихрят. 21-ви идва с нови идеи. 22-ри носи късмет във всяко начинание. На 23-ти сключете нов договор. 24-ти е рисков за парите ви.

Дева 23 август – 22 септември

Ден с благо и хармонично излъчване. Може да се разберете с всеки по болезнените въпроси и да обмените мнения. Денят е благоприятен за сделка с недвижима собственост. Включете се в брокерски инициативи и ще имате ползи и придобивки. Нищо важно да не се отлага за утре. Срещите от този ден ще позволяват да приключите дълъг период на конфликти, несигурност и недобра обезпеченост. На 18-и бъдете максимално активни и ще имате печалби. Късно вечерта Слънцето вече навлиза в знака на опозицията ви Рибите и в следващите дни късметът ще ви се изплъзне. На 19-и нищо да не се започва. На 20-и се откажете от вреден навик, а на 21-ви слушайте интуицията си. На 22-ри сте близо до спонсор, а някой среща и любовта. На 23-ти работете самостоятелно. 24-ти носи късмет и пари.

Везни 23 септември – 22 октомври

Невъзможното вчера може да стане възможно за вас днес. Постигате желаната цел при преговори, а някой вече подрежда живота си, склонявайки партньора да приеме условията му. Днес и утре конкуренцията ви може да се откаже от играта или да се препъне в неосъществимите си амбиции. Преговаряйте по наследствени и имотни дела. Днес вашето не се губи независимо кой какво си мисли. 18-и е ден на важни рокади. Луната навлиза в хармоничния ви Водолей, а Слънцето го напуска. На 19-и конкуренцията ви овакантява желани от вас позиции, които може да заемете в следващите дни. От 20-и Венера ще ви гледа в опозиция от Овена. И любимите ви хора ще ви притискат с искания. 21-ви е ден на творческите идеи. На 22-ри чакайте масирана колективна атака. 23-ти е рисков. 24-ти носи печалби.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сутринта е проблемна, разговорите са изнервящи, особено за родените в първата декада. Луната сключва пречупващ аспект с рожденото ви Слънце. В този уикенд не се препоръчва да стартирате нова дейност и да отваряте нов търговски обект. Но днес може да се разберете с роднини по имотни и наследствени дела. Някой прибързано решава да вземе жилище на кредит. На 18-и ще се наложи да правите големи отстъпки, но от тази вечер Слънцето вече ще ви гледа в брилянтен аспект от Рибите. На 19-и печелите от всяка грешка на околните. До 9,07 ч. на 20-и водите в играта и взимате своето. След това изчакайте ходовете на другите. На 21-ви интуицията ви дава верен съвет. На 22-ри намирате подкрепа и финансиране. 23-ти носи печалби, а 24-ти разходи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на печалби, „където е капало, пак ще тече”, и дано това не е покривът ви. Но в този ден с лекота се уреждат имотни сделки и наемни отношения. Чакайте придобивка, не отлагайте ремонти и премествания, които ще ви осигурят комфортен живот. Днес спестявате от пари за реклама, а който ви трябва, сам ще ви потърси. Предприетото ще носи удовлетворение и приходи.

На 18-и за вас действа пръстът на съдбата. Може да намерите търсения имот или да финализирате сделка. На 19-и всичко се прави на тъмно и под масата. 20-21-ви са рискови в делови план, но в любовта ще ви потръгне, Венера навлиза в хармоничния ви Овен. За 22-ри планирайте важните преговори за финансиране и подкрепа. На 23-ти посетете нужния ви специалист. 24-ти носи успех.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да се разберете по отношение на наследствени дела и делби. Добре е за брокерски инициативи. Сега е моментът да се стъпи на нова база и старите да се отделят от младите. Предстои ви разширение в дома. Не отхвърляйте покани и предложения и сами направете такива на близки и роднини. Денят е благоприятен за огледи на терени, за пътувания и преговори на място. Не отлагайте. На 18-и уредете имотни отношения. 19-и е рисков и неблагоприятен за обвързване. На 20-и Венера навлиза в нехармоничния ви Овен, любовният ви живот зацикля, внимавайте с изневерите. 21-ви е ден на прозрения, доверете се на интуицията. На 22-ри родените в първата декада ще имат и юридически проблеми. 23-ти е рисков за родените във втората декада. На 24-ти може да очаквате големи печалби.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Вече излизате от сатурновата дупка и степените ви на свобода се увеличават. Благоприятни са пътувания, преговори и огледи на място. Може да намерите своя нов дом, а някой планира да стегне къщата в провинцията. Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и за старт на нова дейност. Рекламирайте се, търсете странична подкрепа и финансиране. На 18-и Луната навлиза във вашия знак, а Слънцето го напуска. Предстоят рокади в живота ви. На 19-и се въздържайте от важни начинания. Малко преди точното новолуние на 20-и всеки има своя шанс. 21-ви е ден на интуитивния избор, всичко друго е грешно и фалшиво. На 21-ви работата ви потръгва, идват ви блестящи идеи. На 22-ри всичко може да се постигне и уреди. На 23-ти не играйте хазартно.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с хармонична енергетика, възможно е духовно прозрение за пътя напред. Следете кръвното, не стойте дълго пред компютъра. Добре е да се направи новият разсад, да се връщат дългове и да се преговаря с роднините по наследствени въпроси. Не планирайте за утре нищо важно. Ако днес отсечете дърво, то няма да гори, соковете вече са тръгнали. Не подарявайте и отрязани цветя. На 18-и в 22,35 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Риби. Действайте в имотен план, търсете и нов дом за семейството си. На 19-и нищо важно да не се започва. На 20-и сутринта е новолунието във вашия знак, което е най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. 21-ви дава индикация за полезното и вредното. 22-ри е ден на големи победи, а на 24-ти идват и големите пари.

18-и

В лична година 9-ка и дрехите и отношенията ви отесняват. Приключете със старото, със старата си визия и начин на живот, със старите връзки, в които не се чувствате добре и не получавате това, което ви е нужно. За родените в часовете около изгрева разделите ще са доста по-тежки и конфликтни. В най-трудна позиция са тези, които в момента навършват 30 или 60 г. В следващата година ще започнете отначало в много от житейските и професионални посоки.

Родените днес са стари духове, които може да възродят стари дейности и производства, да съберат разпръснатия по света род и да обединят семейните интереси. Родените на изгрева ще имат и ще знаят много тайни и един ден ще пишат за тях. Рано ще напуснат бащиния дом. Родените на обед са надарени с артистични и художествени таланти и вероятно дълго ще живеят далече от родното.