0

Овен - Шестица чаши

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Телец - Осмица жезли

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Близнаци - Петица чаши

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или дори брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Рак - Любовниците

Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Лъв - Сила

През този период са ви нужни кураж и жизненост за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие и нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Конструктивно използвайте енергията и страстта, които кипят във вас.

Дева - Слънцето

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. По астрологична характеристика имате предпоставки за добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Везни - Глупакът

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или дори на идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза за нови запознанства и контакти.

Скорпион - Тройка жезли

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка

Стрелец - Вселената

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Козирог - Син на чашите

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Водолей - Четворка камъни

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Риби - Смърт

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по нататъшното си развитие. Не се страхувайте! Намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.