0

Овен - Тройка жезли

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка

Телец - Майка на мечовете

Външно изглеждате силни и балансирани. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Използвате интелекта си, за да разбиете илюзиите на другите. Добър период за психолози, дипломати и социални служители.

Близнаци - Деветка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Рак - Десетка мечове

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Лъв - Двойка чаши

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Добро време за сключване на брак.

Дева - Справедливост

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка.

Везни - Осмица жезли

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, шанс за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Скорпион - Тройка камъни

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте, да не се преуморите от претоварване, вследствие на многото неща, с които сте се заели и искате да свършите.

Стрелец - Осмица чаши

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Козирог - Син на чашите

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели - това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Водолей - Десетка камъни

Печелите успех и признание. Притежавате богатството да имате любящо семейство, добри приятели и предани сътрудници. Вашата аура ще привлича през този период положителни влияния във вашия живот. За много от вас може да има награди, парични постъпления или получаване на наследство.

Риби - Луната

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви емоции. Предстои ви период на самоанализ.